Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ξερεις οτι ο βασιλικος πολτος πρεπει να λαμβανεται ημερησιως και η θεραπεια να κρατησει τουλαχιστον  τετραμηνο, αλλιως δεν εχει οφελος  :cool2:
ενταξει...και ποτε ξεκιναμε θεραπεια? :grin:

honey

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκινα εσυ με 2 γρ /μερα, αν εισαι κι αθλητης 4γρ... χτισε μια βαση :lheel:

Η εφαρμογη πανω  στο δερμα ερχεται στο 2. σταδιο

Δεν πιστευω να εισαι αλλεργικος και να βγαλεις φουσκαλες  ?  :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ξεκινα εσυ με 2 γρ /μερα, αν εισαι κι αθλητης 4γρ... χτισε μια βαση :lheel:

Η εφαρμογη πανω  στο δερμα ερχεται στο 2. σταδιο

Δεν πιστευω να εισαι αλλεργικος και να βγαλεις φουσκαλες  ?   :2funny:
honey honey and from pancake nothing που λεμε :grin:

Επισκέπτης
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ

Αμα η καπότα σπάσει
και χαλάσει η ολη φάση
η ψωλή θα μαραθεί
κι άντε πάλι απ την αρχή !

Γι΄αυτό φίλε να φοράς
δυό καπότες σαν γαμάς
να ΄ναι η μιά απο τεφλόν
και άλλη απο μπετόν !

Σίγουρα κι εγγυημένα
άκου φίλε μου κι εμένα
είμαι χρόνια μπετατζής
και μουνο-καλουπαντζής !

:grin:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ
ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΧΙ ΚΑΧΙΑΣΒΛΙ
ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ : Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΜΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ...
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ
ΕΙΣΑΙ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΟΥΣ
Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ
Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥΣ

honey

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0

honey honey and from pancake nothing που λεμε :grin:

:2funny:  :2funny:

Ασε, ξερεις ποσο εχει φτασει ο βασιλικος πολτος... δεν ειμαστε για θεραπειες
Και να αποφευγεις τις τηγανιτες, αυτο κολλαει και στο θεμα για την αυξηση ποσοτητας σπερματος ;)

honey

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
:rolleyes:

Καποιος συνανθρωπος απευθηνθηκε εδω για βοηθεια......δεν ειναι σωστο να του χαλαμε το θεμα , ετσι ?

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
αδερφέ είχα πάθει το ίδιο πριν κάνα χρόνο σχεδόν κι όντως είχα χεστεί πάνω μου.....δυστυχώς το άγχος είναι αναπόφευκτο αλλά οι πιθανότητες είναι πραγματικά με το μέρος σου. Σκέψου ότι το έπαθα σε οίκο και τελικά δεν κόλλησα ούτε καν μύκητες,έκανα εξετάσεις για τα πάντα κι είναι όλα καθαρά.......

Kostakis75

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΧΩ Κ ΕΓΩ Τ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΠΡΙΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕς ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΗΓΑ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Μ ΕΣΠΑΣΕ Η ΚΑΠΟΤΑ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ...ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ Κ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΝΙΠΤΗΡΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ...Τ ΕΙΠΑ Σ ΤΣΑΤΣΑ Κ Μ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ Μ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ...ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙς....ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΑ ΤΙΠΟΤΑ???

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Μια χαρα εισαι, σε καμια 15αρια χρονια θα λαβεις ενα πακετο απο ενα πιτσιρικι που θα λεει οτι εισαι ο μπαμπας του.Αντε θα βγεις και στην τηλεοραση.

Kostakis75

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μια χαρα εισαι, σε καμια 15αρια χρονια θα λαβεις ενα πακετο απο ενα πιτσιρικι που θα λεει οτι εισαι ο μπαμπας του.Αντε θα βγεις και στην τηλεοραση.

ΧΑΧΑ ΛΕΣ???? ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΝΑ Μ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΩ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ...ΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑ Κ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΧΩ Κ ΕΓΩ Τ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΠΡΙΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕς ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΗΓΑ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Μ ΕΣΠΑΣΕ Η ΚΑΠΟΤΑ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ...ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ Κ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΝΙΠΤΗΡΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ...Τ ΕΙΠΑ Σ ΤΣΑΤΣΑ Κ Μ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ Μ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ...ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙς....ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΑ ΤΙΠΟΤΑ???
αυτες φταινε που απ την βαρεμαρα τους (καποιες)απο αυτες,της βαζουν στο πουτσο πανω οπως να ναι,αλλες κρατανε αερα ,αλλες εινα μισο ξεδιπλωτες, σε αλλους δεν κατεβενει το πετσακι καλα για να βγει ολος ο ψωλοκεφαλος εξω μεχρι κατω και φορανε καποτα με αποτελεσμα κατα την  διεισδυση(μεσα στο μουνι)να θελει να κατεβει απο μονο του το δερμα.....μετα δεν το αφηνει η καποτα...ζοριζουμε εμεις.....και κανει ενα κραπ και εκει ξενερωνεις,οταν βλεπετε οτι δεν καθεται καλα η καποτα...βγαλτε την ρε παιδια και ζητηστε αλλη απο την πουτανα,στα αρχιδια σας...,
Οσο για την περιπτωση του ανωτερου συνγαμιστη θα ελεγα να μην ανυσηχει,οι κοπελες παιρνουν εξετασεις,απλα εντελως προληπτικως για να σου φυγει και το αγχος κανε σε κανα μηνα εξετασεις.
Τα σεβη μου...

Kostakis75

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
αυτες φταινε που απ την βαρεμαρα τους (καποιες)απο αυτες,της βαζουν στο πουτσο πανω οπως να ναι,αλλες κρατανε αερα ,αλλες εινα μισο ξεδιπλωτες, σε αλλους δεν κατεβενει το πετσακι καλα για να βγει ολος ο ψωλοκεφαλος εξω μεχρι κατω και φορανε καποτα με αποτελεσμα κατα την  διεισδυση(μεσα στο μουνι)να θελει να κατεβει απο μονο του το δερμα.....μετα δεν το αφηνει η καποτα...ζοριζουμε εμεις.....και κανει ενα κραπ και εκει ξενερωνεις,οταν βλεπετε οτι δεν καθεται καλα η καποτα...βγαλτε την ρε παιδια και ζητηστε αλλη απο την πουτανα,στα αρχιδια σας...,
Οσο για την περιπτωση του ανωτερου συνγαμιστη θα ελεγα να μην ανυσηχει,οι κοπελες παιρνουν εξετασεις,απλα εντελως προληπτικως για να σου φυγει και το αγχος κανε σε κανα μηνα εξετασεις.
Τα σεβη μου...

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ...ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΑ...ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ Γ ΑΥΡΙΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ...ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΑ...ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ Γ ΑΥΡΙΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!!
Τιποτα ολα καλα μην ανησυχεις ;) μια χαρουλα εισαι στο υπογραφω.
απλα να προσεχεις αυτα τρια πραγματακια στο φορεμα καποτας, ειναι αγαρμπες πολλες απο αυτες οταν πανε να το φορεσουν ;)
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΑ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΜΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ :cum:
Τα σεβη μου. ;)

Kostakis75

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τιποτα ολα καλα μην ανησυχεις ;) μια χαρουλα εισαι στο υπογραφω.
απλα να προσεχεις αυτα τρια πραγματακια στο φορεμα καποτας, ειναι αγαρμπες πολλες απο αυτες οταν πανε να το φορεσουν ;)
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΑ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΜΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ :cum:
Τα σεβη μου. ;)

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Π Μ ΔΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ.. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ!!!

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Φιλαράκο! Εκεί είναι ποιο επικυνδηνα, ακόμα γιατη παίρνουν και αλλοδαπούς. Άκου! Εάν και η κοπελιά φοβήθηκε τότε είναι αλλιώς. Έπρεπε όμως όταν σου είπε η υπηρεσία ότι η κοπελιά περνάει γιατρό, έπρεπε να{ απαιτήσεις} να σου δήξη το βιβλιάριο υγείας! Δεν θέλω να σε φωβησω, αλλά καλά θα είναι να πας στο Συγγρού. Να κάνεις μετά από έναν μήνα, όλες της εξετάσεις για αφροδίσια νοσήματα,  γιατη είναι πολλα..Το πρόβλημα είναι ότι τελείωσες μέσα. Ενώ ο ποιο κάτω φίλος, απλά έσπασε μέσα, η καποτα. Έχει διαφορά! Άλλη φορά να βάζεις διπλό σε αυτά τα σπίτια. :think: :tickedoff: :tickedoff:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Δεν νομιζω οτι εχει διαφορα για τον αντρα αν τελειωσε η οχι μεσα στην συγκεκριμενη περιπτωση, για την γυναικα εχει κυριως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom