Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Τον ειπαμε ανορθόγραφο και για να μας εντυπωσιάσει πηγε και εγραψε κατι μαλακιες που ουτε ο ιδιος καταλαβαινει ....Μαλλον το οινοπνευμα που βαζει για να καθαριζει το κατω κεφαλι εχει ηδη αρχισει να καθαριζει και τα εγκεφαλικά κύτταρα του πανω.

Nταξ, αφού γνωρίζει και τον Φουκώ είναι διανοούμενο το παλληκάρι. Ζηλεύεις μάλλον, επειδή δεν ήξερες για το οινόπνευμα!  :cheesy:

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Αγαπητέ μου φίλε....... θά έχεις πάντα μαζί σου γιά τέτοιες περιπτώσεις ένα μπουκαλάκι
μέ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ........ ΑΚΟΥ ΜΕ , ότι καλήτερο , όμιλώ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ.....

ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΑΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΈΝΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ !!

Η πείρα συμβαδίζει άραγε με την μαλάκυνση;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785

mrtk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
για να σιγουρευτώ ότι δεν έχω τίποτα πρέπει να πάω απλά σε κάποιον αιματολόγο μετά από δυο μήνες και ακόμη μια φορά μετά από έξι μήνες;
ή θα πρέπει να πάω σε κάποιον άλλο γιατρό;
Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει και πόσο κοστίζουν αυτές οι εξετάσεις

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
για να σιγουρευτώ ότι δεν έχω τίποτα πρέπει να πάω απλά σε κάποιον αιματολόγο μετά από δυο μήνες και ακόμη μια φορά μετά από έξι μήνες;

μενεις αθηνα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εισαι ατυχος τυπε
ο μαρης δεν ειναι στην αθηνα :S

Επισκέπτης
Αγαπητέ μου φίλε....... θά έχεις πάντα μαζί σου γιά τέτοιες περιπτώσεις ένα μπουκαλάκι
μέ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ........ ΑΚΟΥ ΜΕ , ότι καλήτερο , όμιλώ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ.....

ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΑΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΈΝΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ !!
:2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: εγραψες..  :rockon:  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οχι τυπε,πρεπει να πας στα επειγοντα.... και να τους πεις οτι έλουσα τον πουτσο μου με οινοπνευμα  :S :grin: :2funny: :2funny:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
σκορδοξυδο ,γαρύφαλλο κ κανέλα !Κανεις το μείγμα στο μπλεντερ κ ολα καλα!Σκοτωνει τα παντα!

honey

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Aν κανεις επαλειψη μ αυτο ομως μη περιμενεις ξανα πιπα...ποτε δε θα ξεμυρισει

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
42
Πόντοι
246
Σου είπα δεν χρειάζεται! Απλά προληπτικά σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, το Συγγρού συγκεκριμένα είναι δωρεάν. Κανείς ολλες της εξετάσεις για αφροδίσια. Ξεκόλλα μην τρελαίνεσαι!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
κι εγω βαζω οινοπνευμα παντως

παλια εβαζα αντισηπτικο

σε καιει και ειναι καυλα :cum:

αμα βαλεις αντισηπτικο ομως και τον δωσεις πιπα ειναι πολυ πικρος

επισης αν βαλεις οινοπνευμα και πας να κατουρησεις, γονατιζεις απ τον πονο.καυλα :cum:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
καλησπέρα
χθες είχα και εγώ την ατυχία να μου σπάσει το προφυλακτικό και το κατάλαβε η κοπέλα είπε ότι έσπασε και εγώ τραβηχτικά αμέσως, όταν είδα το π..ς μου ήταν όλο ακάλυπτο
διάβασα πως οι πιθανότητες να έχω κολήσει κάτι είναι πολύ μικρές αλλά εγώ δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου

Δεν έχει μεγάλη διαφορά απ' το να σου περάσει την καπότα σαν κάλτσα με τα δάχτυλα από μέσα αφού βάλει κρέμα στο μουνί της. Θα είχαμε κολλήσει όλοι έητζ αν ήταν τόσο εύκολο. Ωστόσο εξετάσεις θα πρέπει να κάνεις προληπτικά.

honey

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξερεις οτι ο βασιλικος πολτος πρεπει να λαμβανεται ημερησιως και η θεραπεια να κρατησει τουλαχιστον  τετραμηνο, αλλιως δεν εχει οφελος  :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom