Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kostakis75

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκο! Εκεί είναι ποιο επικυνδηνα, ακόμα γιατη παίρνουν και αλλοδαπούς. Άκου! Εάν και η κοπελιά φοβήθηκε τότε είναι αλλιώς. Έπρεπε όμως όταν σου είπε η υπηρεσία ότι η κοπελιά περνάει γιατρό, έπρεπε να{ απαιτήσεις} να σου δήξη το βιβλιάριο υγείας! Δεν θέλω να σε φωβησω, αλλά καλά θα είναι να πας στο Συγγρού. Να κάνεις μετά από έναν μήνα, όλες της εξετάσεις για αφροδίσια νοσήματα,  γιατη είναι πολλα..Το πρόβλημα είναι ότι τελείωσες μέσα. Ενώ ο ποιο κάτω φίλος, απλά έσπασε μέσα, η καποτα. Έχει διαφορά! Άλλη φορά να βάζεις διπλό σε αυτά τα σπίτια. :think: :tickedoff: :tickedoff:

εχω κλεισει φιλε θα παω αυριο και θα ξαναπαω μεσα στο δεκεμβρη!

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
αυτες φταινε που απ την βαρεμαρα τους (καποιες)απο αυτες,της βαζουν στο πουτσο πανω οπως να ναι,αλλες κρατανε αερα ,αλλες εινα μισο ξεδιπλωτες, σε αλλους δεν κατεβενει το πετσακι καλα για να βγει ολος ο ψωλοκεφαλος εξω μεχρι κατω και φορανε καποτα με αποτελεσμα κατα την  διεισδυση(μεσα στο μουνι)να θελει να κατεβει απο μονο του το δερμα.....μετα δεν το αφηνει η καποτα...ζοριζουμε εμεις.....και κανει ενα κραπ και εκει ξενερωνεις,οταν βλεπετε οτι δεν καθεται καλα η καποτα...βγαλτε την ρε παιδια και ζητηστε αλλη απο την πουτανα,στα αρχιδια σας...,
Οσο για την περιπτωση του ανωτερου συνγαμιστη θα ελεγα να μην ανυσηχει,οι κοπελες παιρνουν εξετασεις,απλα εντελως προληπτικως για να σου φυγει και το αγχος κανε σε κανα μηνα εξετασεις.
Τα σεβη μου...
Φιλαράκο! Κάνεις ΛΑΘΟΣ! Από της κοπελιές το 20% περνάνε γιατρό. Ολλες η άλλες και ποιο πολύ, οι ξένες δεν περνάνε. Οι Έλληνιδες περνάνε ολλες. Και ποιο πολύ, η Φυλής!!! Γαματα. :rockon: :rockon: :rockon:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231194047[/url]

Το ρίσκο σε αριθμούς
Οι πιθανότητες μόλυνσης από HIV σε διάφορες επικίνδυνες συμπεριφορές

Οδός έκθεσης Πιθανότητα μόλυνσης με μία έκθεση
Μετάγγιση αίματος 90%
Μητέρα σε βρέφος (εγκυμοσύνη και τοκετός και θηλασμός χωρίς θεραπεία) 25%
Χρήση κοινής σύριγγας 0,67%
Παθητική πρωκτική επαφή χωρίς προφύλαξη 0,5% έως1,7%
Ενεργητική πρωκτική επαφή χωρίς προφύλαξη 0,62%
Κολπική διείσδυση, κίνδυνος για τη γυναίκα 0,10%
Κολπική διείσδυση, κίνδυνος για τον άνδρα 0,05%
Ενεργητική πεολειχία 0,01%
Παθητική πεολειχία 0,005%

Οπως βλεπεις λοιπον δεν χρειαζεται να πανικοβαλεσαι τοσο.
Παρολα αυτα κανε το τεστ. Αυτους τους φοβους τους εχουμε περασει ολοι μας...

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Φιλαράκο! δεν χρειάζεται δυο φορές. Μια φορά αρκεί. Και μην μπανικοβαλεσαι. Το έχω περάσει και εγώ και ξέρω τη άγχος, είχα μέχρι να πάρω της απαντήσεις. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Kostakis75

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκο! δεν χρειάζεται δυο φορές. Μια φορά αρκεί. Και μην μπανικοβαλεσαι. Το έχω περάσει και εγώ και ξέρω τη άγχος, είχα μέχρι να πάρω της απαντήσεις. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

να στε καλα ρε μαγκες!!!ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κι εγω βαζω οινοπνευμα παντως

παλια εβαζα αντισηπτικο

σε καιει και ειναι καυλα :cum:

αμα βαλεις αντισηπτικο ομως και τον δωσεις πιπα ειναι πολυ πικρος

επισης αν βαλεις οινοπνευμα και πας να κατουρησεις, γονατιζεις απ τον πονο.καυλα :cum:
εγω τον επλενα με ναφθα...ζιπελαιο κοινως....δυο σε ενα...οταν τελειωνει ο zippo τον γεμιζω κιολας με αυτο...

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΙΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΚΑΠΟΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ STUDIO ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΙς  ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ. ΑΠΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ - ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΙΠΑ ΤΗΣ-ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΠΙΠΑ ΜΕ ΕΧΥΣΕ ΜΕ ΠΗΔΗΞΕ ΚΛΠ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ Η ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ.ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ-ΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΙΧΝΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ-ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ-ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΙΞΩ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
warnwarn.gif
 Διαρκής[/URL] Χρήση Κεφαλαίων

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

Τα 12 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στη χρήση του προφυλακτικού

και τα 12 τα θεωρω τραγικα!
αλλα να που καποιοι τα κανουν, τα ποσοστα μιλουν απο μονα τους !

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Πολύ ενδιαφέροντα! Το 1 ούτε που το είχα σκεφτεί!! (δεν χρησιμοποιώ γιαυτό, παλιά χρησιμοποιούσα!)  :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
απ αυτα που λεει το 80% τα θεωρω πολυ νορμαλ και φυσιολογικα!
απο σπηλιες βγηκαν καποιοι??

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Καλησπερα τυπε! Μην κολλας μου χε σπασει κ εμενα η καποτα! Σε τσιμπουκοσπιτο της Διδυμου.

Αντριαννα! δεν επαθα τιποτα!

:grin: :grin: :grin:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.584
Πόντοι
266
προσεξε την φωτο του φιλου που εγραψε ποιο πάνω απο εμενα!!!αν με καθυσυχαζε καποιος με αυτη την φωτο για προφιλ θα με εζωναν τα φιδια...κουραγιο...

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Πολλοί το παιρνετε για πλάκα το θέμα. Δεν είναι όμως! Με λίγα λόγια. Εάν δείτε κοπελιά να πανικοβάλετε, τότε περνάει γιατρό. Εάν δείτε ότι είναι αδιάφορη, τότε κάτι βρωμάει. Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότερες δουλεύουν με ΞΕΝΟΥΣ! η Ηπατίτιδα είναι συγουρη, από αυτούς. Λοιπόν μην κάνουμε πλάκα με αυτό το θέμα! :tickedoff: :rockon: :tickedoff: :rockon: :tickedoff: :rockon:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
προσεξε την φωτο του φιλου που εγραψε ποιο πάνω απο εμενα!!!αν με καθυσυχαζε καποιος με αυτη την φωτο για προφιλ θα με εζωναν τα φιδια...κουραγιο...

Τυπε προσεξε τα λογια σου για τον επιτιμο.  :grin: :grin: :grin:

:grin: :grin: :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Πολλοί το παιρνετε για πλάκα το θέμα. Δεν είναι όμως! Με λίγα λόγια. Εάν δείτε κοπελιά να πανικοβάλετε, τότε περνάει γιατρό. Εάν δείτε ότι είναι αδιάφορη, τότε κάτι βρωμάει. Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότερες δουλεύουν με ΞΕΝΟΥΣ! η Ηπατίτιδα είναι συγουρη, από αυτούς. Λοιπόν μην κάνουμε πλάκα με αυτό το θέμα! :tickedoff: :rockon: :tickedoff: :rockon: :tickedoff: :rockon:

Δεν κανουμε πλακα τυπε! Το χω παθει και ξερω! Μεχρι να παρω τις εξετασεις ετρεμα.

Ολα κομπλε θα ναι.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΙΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΚΑΠΟΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ STUDIO ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΙς  ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ. ΑΠΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ - ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΙΠΑ ΤΗΣ-ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΠΙΠΑ ΜΕ ΕΧΥΣΕ ΜΕ ΠΗΔΗΞΕ ΚΛΠ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ Η ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ.ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ-ΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΙΧΝΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ-ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ-ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΙΞΩ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
warnwarn.gif
 Διαρκής[/URL] Χρήση Κεφαλαίων
αν σκεφτεις οτι υπηρχουν ατομα που πηγαινουν ακαποτα με τοξικομανεις ιεροδουλες απο πιατσες και συνεχιζουν,μαλλον δεν πρεπει να εχουν και ιδιαιτερα συνειδηση των πραξεων τους,αλλωστε οι κασκαντεριτζιδες γιαυτο υπαρχουν :headbang: :headbang: :headbang:

Kostakis75

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ HIV ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ...ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΗΝΑΣ ..ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Γ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom