Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MikeR

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τα city tours που έρχονται ελέγχονται συχνά για αρρώστιες?
ξέρει κανείς?

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εσπασε η καποτα του καπιταλισμου και βγηκανε τα μπασταρδα της ΔΑΠ ΝΔΦΚ?

τι ωραιες εποχες στις γενικες συνελευσεις...ουτε στη σκεπαστη τοσος χαβαλες...

GMaestro

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά έπαθα ακριβώς το ίδιο χτες το βράδυ σε studio και έχω πανικοβληθεί. Και τι εννοώ; Αφού τελείωσα διαπίστωσα ότι είχε σπάσει το προφυλακτικό. Η κοπέλα εντελώς ατάραχα μου είπε ότι κάνει τακτικά εξετάσεις και να μην αγχώνομαι (+ότι παίρνει αντισυλληπτικά). Ήθελα να ρωτήσω εάν η χορήγηση αντιρετροϊικής αγωγής εντός 72 ωρών όπως είδα σε κάποια post και στο internet μπορεί όντως να προλάβει τον HIV κι αν ναι με τι ποσοστά επιτυχίας. Έχει νόημα να ζητήσω να μου χορηγηθεί τέτοια αγωγή ή είναι υπερβολή; (διάβασα ότι μπορεί να έχει πολύ κακές παρενέργειες).

Ευχαριστώ

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ρε παιδιά έπαθα ακριβώς το ίδιο χτες το βράδυ σε studio και έχω πανικοβληθεί. Και τι εννοώ; Αφού τελείωσα διαπίστωσα ότι είχε σπάσει το προφυλακτικό. Η κοπέλα εντελώς ατάραχα μου είπε ότι κάνει τακτικά εξετάσεις και να μην αγχώνομαι (+ότι παίρνει αντισυλληπτικά). Ήθελα να ρωτήσω εάν η χορήγηση αντιρετροικών εντός 72 ωρών όπως είδα σε κάποια post και στο internet μπορεί όντως να προλάβει τον HIV κι αν ναι με τι ποσοστά επιτυχίας. Έχει νόημα να ζητήσω να μου χορηγηθεί τέτοια αγωγή ή είναι υπερβολή; (διάβασα ότι μπορεί να έχει πολύ κακές παρενέργειες).

Ευχαριστώ
και γιατι δεν πας σε ενα νοσοκομειο να ρωτησεις?
να σου πουν υπευθυνα?
εδω οποιος και να σου απαντησει(εκτος αν ειναι γιατρος-που και αυτο δεν το ξερεις)δεν ειναι υπευθυνη απαντηση.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ θυμήθηκα ένα τραγουδάκι που έλεγε "συγνώμη που γεννήθηκες αλλά έσπασε η καπότα"

GMaestro

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς φίλε δεν μπορώ να το πάρω τόσο χαλαρά (έλα λίγο στη θέση μου και ίσως καταλάβεις τι εννοώ). Βασικά έχω ψιλο-φρικάρει...είναι κι απόγευμα και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι άμεσα εκτός από την προσευχή μου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ρε παιδιά έπαθα ακριβώς το ίδιο χτες το βράδυ σε studio και έχω πανικοβληθεί. Και τι εννοώ; Αφού τελείωσα διαπίστωσα ότι είχε σπάσει το προφυλακτικό. Η κοπέλα εντελώς ατάραχα μου είπε ότι κάνει τακτικά εξετάσεις και να μην αγχώνομαι (+ότι παίρνει αντισυλληπτικά). Ήθελα να ρωτήσω εάν η χορήγηση αντιρετροϊικής αγωγής εντός 72 ωρών όπως είδα σε κάποια post και στο internet μπορεί όντως να προλάβει τον HIV κι αν ναι με τι ποσοστά επιτυχίας. Έχει νόημα να ζητήσω να μου χορηγηθεί τέτοια αγωγή ή είναι υπερβολή; (διάβασα ότι μπορεί να έχει πολύ κακές παρενέργειες).

Ευχαριστώ

Δυστυχώς φίλε δεν μπορώ να το πάρω τόσο χαλαρά (έλα λίγο στη θέση μου και ίσως καταλάβεις τι εννοώ). Βασικά έχω ψιλο-φρικάρει...είναι κι απόγευμα και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι άμεσα εκτός από την προσευχή μου.
'σαι μαλακας ??

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλως ηρθες στην παρεα μας καυλιαρη

Οχι ρε φιλε μην το περνης τοσο κατακαρδα μην πανικοβαλεσαι τοσο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
[move]
Μετανοητε ο καιρος γαρ εγγης
[/move]

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Την εχουνε παθει και 2 φιλοι και ειναι μια χαρα στην υγεια τους..αλλα θα πας για εξετασεις..

GMaestro

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λες προφανώς σε 2-3 μήνες. Άμεσα δεν μπορώ να κάνω κάτι; (προσευχές είπαμε έκανα).

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
τι εγινε ρε παιδια??? το σπασιμο της εβδομαδας...???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom