apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλυτερα θα παμε ρε τυπεκαι τι θα κανετε ρε χωρις βυντρα;το χετε σκεφτει;
καλυτερα θα παμε ρε τυπεκαι τι θα κανετε ρε χωρις βυντρα;το χετε σκεφτει;
τομασο for modγαμηθηκες ρε τυπε με τις διαγραφες
ειπαμε ο βυντρα μονο θελουμε να διαγραφει
τυπε αν γινει αυτο βλεπω το σαιτ να εχει 5-6 ατομα μονοτομασο for mod
τοσους κλωνους εχει;τυπε αν γινει αυτο βλεπω το σαιτ να εχει 5-6 ατομα μονο
καπου τοσους τυπετοσους κλωνους εχει;
Ποτε δεν ελεγχονται....πουτανες ειναι;Τα city tours που έρχονται ελέγχονται συχνά για αρρώστιες?
ξέρει κανείς?
και γιατι δεν πας σε ενα νοσοκομειο να ρωτησεις?Ρε παιδιά έπαθα ακριβώς το ίδιο χτες το βράδυ σε studio και έχω πανικοβληθεί. Και τι εννοώ; Αφού τελείωσα διαπίστωσα ότι είχε σπάσει το προφυλακτικό. Η κοπέλα εντελώς ατάραχα μου είπε ότι κάνει τακτικά εξετάσεις και να μην αγχώνομαι (+ότι παίρνει αντισυλληπτικά). Ήθελα να ρωτήσω εάν η χορήγηση αντιρετροικών εντός 72 ωρών όπως είδα σε κάποια post και στο internet μπορεί όντως να προλάβει τον HIV κι αν ναι με τι ποσοστά επιτυχίας. Έχει νόημα να ζητήσω να μου χορηγηθεί τέτοια αγωγή ή είναι υπερβολή; (διάβασα ότι μπορεί να έχει πολύ κακές παρενέργειες).
Ευχαριστώ
Ρε παιδιά έπαθα ακριβώς το ίδιο χτες το βράδυ σε studio και έχω πανικοβληθεί. Και τι εννοώ; Αφού τελείωσα διαπίστωσα ότι είχε σπάσει το προφυλακτικό. Η κοπέλα εντελώς ατάραχα μου είπε ότι κάνει τακτικά εξετάσεις και να μην αγχώνομαι (+ότι παίρνει αντισυλληπτικά). Ήθελα να ρωτήσω εάν η χορήγηση αντιρετροϊικής αγωγής εντός 72 ωρών όπως είδα σε κάποια post και στο internet μπορεί όντως να προλάβει τον HIV κι αν ναι με τι ποσοστά επιτυχίας. Έχει νόημα να ζητήσω να μου χορηγηθεί τέτοια αγωγή ή είναι υπερβολή; (διάβασα ότι μπορεί να έχει πολύ κακές παρενέργειες).
Ευχαριστώ
'σαι μαλακας ??Δυστυχώς φίλε δεν μπορώ να το πάρω τόσο χαλαρά (έλα λίγο στη θέση μου και ίσως καταλάβεις τι εννοώ). Βασικά έχω ψιλο-φρικάρει...είναι κι απόγευμα και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι άμεσα εκτός από την προσευχή μου.
'σαι μαλακας ??
[move]Δυστυχώς φίλε δεν μπορώ να το πάρω τόσο χαλαρά (έλα λίγο στη θέση μου και ίσως καταλάβεις τι εννοώ). Βασικά έχω ψιλο-φρικάρει...είναι κι απόγευμα και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι άμεσα εκτός από την προσευχή μου.
ε χωσε κανα ψιλο στο παγκαρι ρε σπάγκοοοοοοο..Λες προφανώς σε 2-3 μήνες. Άμεσα δεν μπορώ να κάνω κάτι; (προσευχές είπαμε έκανα).