Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
-----------
ΜΠΡΑΒΟ φιλε μου που εκανες αυτο που επρεπε να κανεις (επισκεψη στο Συγγρος). Να ακολουθησεις τις οδηγειες που σου εδωσαν με θρησκευτικη ευλαβεια και να εισαι προετοιμασμενος για σοβαρες παρενεργειες (θα ειναι απο τα χαπια και οχι απο αρρωστια). Μη ξεχνας οτι η μεγαλη πλειουηφια οσων ειχαν παρομοιο ατυχημα με λαστιχο ΔΕΝ κολλαει καμια αρρωστια και ουτε κανει post exposure prophylaxis οπως εσυ με τα χαπια. Οι πι0ανοτητες ειναι συντριπτικα με το μερος σου να βγεις καθαρος απο αυτην την περιπετεια.
Κοιτα φιλε με το που το ειδα ντυθηκα κ βουρ στο νοσοκομειο! Εγω τον πιεσα να μου δωσει χαπια! Γιατι με ειδε γαμησε τα! Οσο για τις παρενεργειες του πουστη! Την Δευτερα τελειωνουν! Το θεμα ειναι μεχρι να κανω τις εξετασεις!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α να κανεις και αγωγη στην εταιρεια με τις καποτες....αν ησουν αμερικη αυτο θα σε συμβουλευαν ολοι....τουλαχιστον να ζησεις πλουσια τα  χρονια που θα σου απομεινουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κοιτα φιλε με το που το ειδα ντυθηκα κ βουρ στο νοσοκομειο! Εγω τον πιεσα να μου δωσει χαπια! Γιατι με ειδε γαμησε τα! [glow=red,2,300]Οσο για τις παρενεργειες του πουστη[/glow]! Την Δευτερα τελειωνουν! Το θεμα ειναι μεχρι να κανω τις εξετασεις!
τα εχεις αρχισει τα χαπια τυπε? :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κοιτα φιλε με το που το ειδα ντυθηκα κ βουρ στο νοσοκομειο! Εγω τον πιεσα να μου δωσει χαπια! Γιατι με ειδε γαμησε τα! Οσο για τις παρενεργειες του πουστη! Την Δευτερα τελειωνουν! Το θεμα ειναι μεχρι να κανω τις εξετασεις!

και πάλι δεν είσαι σίγουρος.
ο χρόνος επώασης διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό.
άμα είσαι χτικιάρης από μια βδομάδα, άμα είσαι ο τζεμπρεσιλασίε κάνα 6μηνο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:think:
και ποτε ηταν το πισωκολλητο πρωκτικο;

από πάντα. απλά κανείς δεν ήθελε τα παλιά τα χρόνια να μιλά δημοσίως και να εννοά πρωκτικό.
οι τσόντες έριξαν κι αυτό το ταμπού.

Υ.Γ.
μένει να μου πείτε πως το ιεραποστολικό υπονοεί το πρωκτικό.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:think:
και ποτε ηταν το πισωκολλητο πρωκτικο;
ελα ρε σταματηστε...ο περσονας ειναι καλο παιδι με αρχες και παραδοσιακος τυπος...οχι σας εσας που πηδατε στα τεσσερα τις γυναικες σαν τα σκλια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ελα ρε σταματηστε...ο περσονας ειναι καλο παιδι με αρχες και παραδοσιακος τυπος...οχι σας εσας που πηδατε στα τεσσερα τις γυναικες σαν τα σκλια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όχι εγώ τις γυναίκες έχω συνηθίσει να τις γαμάω στα 4 πρωκτικά.
δες καμμιά τσόντα να πάρεις μαθήματα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
να κατσεις στη σωστή γωνία και να της πεις να τραβήξει και το κωλομέρι για φωτογένεια. Εσύ να κρατάς τα αρχίδια ψηλά για να φαίνεται η κλειτορίδα.
να γαμησουμε θελουμε οχι να μας βγει καμια μεση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom