gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γαμησε τα ....να γαμησουμε θελουμε οχι να μας βγει καμια μεση
γαμησε τα ....να γαμησουμε θελουμε οχι να μας βγει καμια μεση
γαμησε τα ....
εγω οχικατάλαβα....
εσείς θεωρείτε την παρτούζα εξτρίμ σπόρτς.
μην σου πω και το γαμησι....γιαυτο τις βαζω απο πανω και να κουνιουνται αυτες...αλλα ο Ο5 σπονδυλος ζοριζεται παλι...κατάλαβα....
εσείς θεωρείτε την παρτούζα εξτρίμ σπόρτς.
Eίναι από αυτές που ελέγχονται από γιατρούς ή από τις αδέσποτες;
γ αυτο την πηδας ακαποτα
παρενεργειες του πουστη;δηλαδη σαν παρενεργεια απτα χαπια γινεσαι πουστης;τι χαπια ειναι αυτα ρε.για πες τα να τα αποφευγουμε.Κοιτα φιλε με το που το ειδα ντυθηκα κ βουρ στο νοσοκομειο! Εγω τον πιεσα να μου δωσει χαπια! Γιατι με ειδε γαμησε τα! Οσο για τις παρενεργειες του πουστη! Την Δευτερα τελειωνουν! Το θεμα ειναι μεχρι να κανω τις εξετασεις!
οταν εγλυφες καταπινες κιολας η οχι;να σας πω τι μου έτυχε.
πριν λίγο καιρό, πήγα σε μπουρδέλο και σε κάποια φάση της έγλυφα τα βυζια. στο τέλος όμως με ρώτησε αν ήθελα να χύσω στα βυζιά της, δε το αρνήθηκα, μου έβγαλε την καπότα και έχυσα. αλλά τώρα σκέφτομαι ότι έγλυψα και τόσα χύσια. αυτή απλά σκουπίστηκε με χαρτί, το οποίο δε μου φαίνεται και ο πιο καθαρός τρόπος. σίγουρα αν διατρέχω κάποιο κίνδυνο είναι μικρότερος απο αυτόν όταν σου σπάει προφυλακτικο, αλλά όπως και να το κάνουμε είμαι λίγο ανήσυχος
οταν εγλυφες καταπινες κιολας η οχι;
να σας πω τι μου έτυχε.
πριν λίγο καιρό, πήγα σε μπουρδέλο και σε κάποια φάση της έγλυφα τα βυζια. στο τέλος όμως με ρώτησε αν ήθελα να χύσω στα βυζιά της, δε το αρνήθηκα, μου έβγαλε την καπότα και έχυσα. αλλά τώρα σκέφτομαι ότι έγλυψα και τόσα χύσια. αυτή απλά σκουπίστηκε με χαρτί, το οποίο δε μου φαίνεται και ο πιο καθαρός τρόπος. σίγουρα αν διατρέχω κάποιο κίνδυνο είναι μικρότερος απο αυτόν όταν σου σπάει προφυλακτικο, αλλά όπως και να το κάνουμε είμαι λίγο ανήσυχος
να σας πω τι μου έτυχε.
μα σκεψου το λιγο ρε συ.οταν παει ο αλλος και χυνει στα βυζια της,την νοιαζει αυτην νομιζεις;η θα παει να κανει μπανιο μετα απο καθε πελατη;χεστηκε αν εσυ θα γλυφεις τα χυσια του αλλου,που μπορει να εχει χιλιες δυο αρωστιες.μακρια απο μπουρδελα και πουτανες ρε.τοσες γκομενες εχει εξω.νομιζω οτι πρεπει να διαγραφεις μονο και μονο γι αυτα που ειπες.
ετσι παιδια να τα λετε τι κανετε..για να μην πατησει ποτε ξανα κανεις το ποδι του σε μπουρδελα..
ειναι που ειναι αηδιαστικα..τα κανετε και σεις περισσοτερο..
ααααααααααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ......να σας πω τι μου έτυχε.
γαμηθηκες ρε τυπε με τις διαγραφεςνομιζω οτι πρεπει να διαγραφεις μονο και μονο γι αυτα που ειπες.
ετσι παιδια να τα λετε τι κανετε..για να μην πατησει ποτε ξανα κανεις το ποδι του σε μπουρδελα..
ειναι που ειναι αηδιαστικα..τα κανετε και σεις περισσοτερο..
και τι θα κανετε ρε χωρις βυντρα;το χετε σκεφτει;γαμηθηκες ρε τυπε με τις διαγραφες
ειπαμε ο βυντρα μονο θελουμε να διαγραφει