1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν γινεται...οι ζωντανοι με τους ζωντανους ....
εχει και ο πούστης ένα νικ...
ακου machineDead
δεν γινεται...οι ζωντανοι με τους ζωντανους ....
καλα εδω δεν μαζευουν ατομα που κανουν διαγνωσεις μεσω PC
χίτμαν γιατρέ μάζεψε ρε τους μαλάκες.
ο φιλος για το αιδσ ανυσυχει και για αυτο πηρε προφυλακτικη θεραπεια 72 ωρων απο το συγγρος..τα αλλα ειναι τησ πλακας μπροστα σε αυτοδεν ειναι ομως μονο το HIV
μακαρι να μην ειναι τιποτα ,που το ευχομαι ολοψυχα
ποδαρικο ποιος σου εκανε;
χίτμαν γιατρέ μάζεψε ρε τους μαλάκες.
οποτε τα λεμε με τον τυπο μας στην δευτερα παρουσια?δεν γινεται...οι ζωντανοι με τους ζωντανους ....
μπα δεν νομιζω...εγω θα παω παραδεισο....οποτε τα λεμε με τον τυπο μας στην δευτερα παρουσια?
οποτε τα λεμε με τον τυπο μας στην δευτερα παρουσια?
αν δεν κανει ακαποτα και εχει χαρτια υπαρχει περιπτωση να εχει αιδσ???
μπα δεν νομιζω...εγω θα παω παραδεισο....
εχει και ο πούστης ένα νικ...
ακου machineDead
ελα βρε περσόνα μου, μην αποπαίρνεις τον κόσμο
-----------Κ ακοψτε την πλακα με τα χαπακια! Απλα το ανεφερα σε περιπτωση που το εχει καποιος! Μηπως κ ηξερε τιπ!
Πισωσφυριχτό είπε, όχι πρωκτικό
ετοιμασου για εφιαλτες....-----------
ΜΠΡΑΒΟ φιλε μου που εκανες αυτο που επρεπε να κανεις (επισκεψη στο Συγγρος). Να ακολουθησεις τις οδηγειες που σου εδωσαν με θρησκευτικη ευλαβεια και να εισαι προετοιμασμενος για σοβαρες παρενεργειες (θα ειναι απο τα χαπια και οχι απο αρρωστια). Μη ξεχνας οτι η μεγαλη πλειουηφια οσων ειχαν παρομοιο ατυχημα με λαστιχο ΔΕΝ κολλαει καμια αρρωστια και ουτε κανει post exposure prophylaxis οπως εσυ με τα χαπια. Οι πι0ανοτητες ειναι συντριπτικα με το μερος σου να βγεις καθαρος απο αυτην την περιπετεια.
ετοιμασου για εφιαλτες....
α το πρωκτικό δεν είναι πισωσφυρικτό;
εχουν χάσει οι λέξεις το νόημα τους εδώ μέσα.
πως φαινεται οτι εισαι γαβρος....Πισωσφυριχτό είπε, όχι πρωκτικό
ναι ρε.
αμα η μάνα της τη γέννησε και είχε ειντς ή άμα έκανε μετάγγιση ή άμα το πήρε μέσω σάλιου από τις εκατομμύρια πίπες.
το ποσοστό είναι μικρό.
Είναι, αλλά έχει μείνει το πρωκτικό να το λέμε πρωκτικό και το γαβ γαβ στάιλ πισωκολλητό
τοτε πως εχει χαρτια???/???????
εκτος αν μου πεις οτι λαδωσε για αυτα......οκ τοτε τις εχει ολες τις αρρωστιες πανω της