Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
φίλε οι πιθανότητες να σπάσει προφυλακτικό είναι παρα πολύ λίγες. Απλά πρέπει να το εφαρμόσεις σωστά όταν το βάζεις. Πρέπει να είσαι σηκωμένος εξ ολοκλήρου και να μην χρησιμοποιείς νύχια. Μόνο έτσι γίνεται σωστή δουλίτσα!!

elpotzasl

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
φίλε οι πιθανότητες να σπάσει προφυλακτικό είναι παρα πολύ λίγες. Απλά πρέπει να το εφαρμόσεις σωστά όταν το βάζεις. Πρέπει να είσαι σηκωμένος εξ ολοκλήρου και να μην χρησιμοποιείς νύχια. Μόνο έτσι γίνεται σωστή δουλίτσα!!

οπως παντα το εβαλα :/ πραγματικα ειχε διαλυθει.δεν το πιστευα..

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
εχει γινει το σαιτ για τον πουτσο εντελως...βγαινει ενα παλικαρι κανει μια ερωτηση και απαντουν ολοι οι φυματικοι απο κατω με αστεια 10χρονου παιδιου και ειρωνιες...εχουμε γεμισει ξυπνητζηδες..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχει γινει το σαιτ για τον πουτσο εντελως...βγαινει ενα παλικαρι κανει μια ερωτηση και απαντουν ολοι οι φυματικοι απο κατω με αστεια 10χρονου παιδιου και ειρωνιες...εχουμε γεμισει ξυπνητζηδες..

τυπε βγηκε ο αλλος να ρωτησει αν μας εχει τυχει περιπτωση να σπασει ο καποτας την ωρα που γαμουμε. θελω ΕΣΥ τωρα που εισαι καλο παιδι να του απαντησεις για αυτη τη σπανια περιπτωση

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
η γκαντεμια μου ρε πουστη μου..προχτες και ενω υπηρχε θεμα με την κοπελα μου,κανω να βγω(-τελειωνα εκεινη την στιγμη)με το μυαλο μου ησυχο αφου φορουσα το "κρανος". οπως παντα κλασματα του δευ/πτου πριν τελειωσω τραβιεμαι εξω..ελα που ειχε σπασει ομως!(πρωτη φορα το επαθα)και απο εκεινη την ωρα αναρωτιεμαι αν προλαβα εστω να βγω εγκαιρα η οχι.. :o σας εχει σπασει σε αναλογη περιπτωση?η κοπελα μου πιστευει πως εσπασε την ωρα που εβγαινα γιατι λεει βγηκα αποτομα απο φοβο που εχω γενικα μην τελειωσω μεσα.αυτα.καλημερα σας
το ειχα παθει παλιοτερα και εγω.αντε να σας ζησει το μωρακι!! :dancing: :dancing:

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τυπε βγηκε ο αλλος να ρωτησει αν μας εχει τυχει περιπτωση να σπασει ο καποτας την ωρα που γαμουμε. θελω ΕΣΥ τωρα που εισαι καλο παιδι να του απαντησεις για αυτη τη σπανια περιπτωση
παλικαρι μου καλο αν σου φαινεται αστεια η ερωτηση μην του απαντας γραψτον στα αρχιδια σου,δεν σου πα να του κανεις αναλυση,αλλα σε ολα τα θρεντ μα σε ολα εχουμε γεμισει με "εξυπνους" που πετιουνται για να πουνε την παπαρια τους και να ταπωσουν τον αλλον και καλα μεχρι εκει φτανει το νιονιο τους..
εσενα θα σου αρεσε να ρωτησεις κατι και να βγαινω να κραζω σαν ουραγκοταγκος απο κατω ο αλλος μπορει να ναι 15 χρονων μπορει να ναι ανιωθος ανεπαφος χιλια δυο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παλικαρι μου καλο αν σου φαινεται αστεια η ερωτηση μην του απαντας γραψτον στα αρχιδια σου,δεν σου πα να του κανεις αναλυση,αλλα σε ολα τα θρεντ μα σε ολα εχουμε γεμισει με "εξυπνους" που πετιουνται για να πουνε την παπαρια τους και να ταπωσουν τον αλλον και καλα μεχρι εκει φτανει το νιονιο τους..
εσενα θα σου αρεσε να ρωτησεις κατι και να βγαινω να κραζω σαν ουραγκοταγκος απο κατω ο αλλος μπορει να ναι 15 χρονων μπορει να ναι ανιωθος ανεπαφος χιλια δυο

τυπε για να καταλαβω. με κατηγορεις για σπαμ σε θεμα που ρωταει αν μας εχει σπασει και μας ποτε η καποτα?  :2funny:
φοβασαι μη δε λαβει σωστη γνωση του ποσοστου που σπανε στους υπολοιπους οι καποτες και παει στραφι η ζωη του?  :think:

τυπε, πρεπει να γαμησεις. με και χωρις καποτα.  :-*

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχω ενα πονο στην κοιλια μου..νιωθω να εγκυμονει..

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τυπε για να καταλαβω. με κατηγορεις για σπαμ σε θεμα που ρωταει αν μας εχει σπασει και μας ποτε η καποτα?  :2funny:
φοβασαι μη δε λαβει σωστη γνωση του ποσοστου που σπανε στους υπολοιπους οι καποτες και παει στραφι η ζωη του?  :think:

τυπε, πρεπει να γαμησεις. με και χωρις καποτα.  :-*
ενταξει λεβεντη μου οτι πεις θα γαμησω γιατι ειμαι κομπλεξικος και εχω θολουρες
μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ενταξει λεβεντη μου οτι πεις θα γαμησω γιατι ειμαι κομπλεξικος και εχω θολουρες
μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι

τυπε πρεπει να χαλαρωσεις λιγακι. τη πλακα μας κανουμε  ;)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

Συνημμένα

• fire-engine.jpg
    fire-engine.jpg
    84,5 KB · Εμφανίσεις: 53

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Αν πιασεις παιδι με καποτα και χυσιμο απεξω να το βγαλεις Μαγκαιβερ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Φίλε Καφάση μην αγχώνεσαι,εγώ είχα τελειώσει μέσα αμέσως μετά από περίοδο και δεν έγινε τίποτα,μιας και έπαιρνε κανονικά το χάπι της η γκόμενα :sunglasses: :sunglasses:.Και να πέσαν μερικά μέσα,όσες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις το τζόκερ,άλλες τόσες έχεις και να την αφήσεις έγκυο :rockon: :rockon:

elpotzasl

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Καφάση μην αγχώνεσαι,εγώ είχα τελειώσει μέσα αμέσως μετά από περίοδο και δεν έγινε τίποτα,μιας και έπαιρνε κανονικά το χάπι της η γκόμενα :sunglasses: :sunglasses:.Και να πέσαν μερικά μέσα,όσες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις το τζόκερ,άλλες τόσες έχεις και να την αφήσεις έγκυο :rockon: :rockon:
μακαρι φιλε μου.η δικη μου δεν παιρνει χαπι :/

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η γκαντεμια μου ρε πουστη μου..προχτες και ενω υπηρχε θεμα με την κοπελα μου,κανω να βγω(-τελειωνα εκεινη την στιγμη)με το μυαλο μου ησυχο αφου φορουσα το "κρανος". οπως παντα κλασματα του δευ/πτου πριν τελειωσω τραβιεμαι εξω..ελα που ειχε σπασει ομως!(πρωτη φορα το επαθα)και απο εκεινη την ωρα αναρωτιεμαι αν προλαβα εστω να βγω εγκαιρα η οχι.. :o σας εχει σπασει σε αναλογη περιπτωση?η κοπελα μου πιστευει πως εσπασε την ωρα που εβγαινα γιατι λεει βγηκα αποτομα απο φοβο που εχω γενικα μην τελειωσω μεσα.αυτα.καλημερα σας
ugly_baby.jpg

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Προφυλακτικο-εσπασε. STOP.
Την-γαμησαμε. STOP.
Τρεχουμε-και-δεν φτανουμε. STOP!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Πως λενε τον πατερα σου για να ξερουμε ποτε θα γιορταζει το μωρο ?  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom