Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Πάρε ρε φίλε cinturato
που΄ναι και λάστιχο μουράτο
δε πας μπουρδέλα με goodyear
εκτός κι άν είσαι στυλ,... no fear !

έχει ανηφόρα ο κώλος, μη νομίζεις
με λαστιχάκι της σειράς ελπίζεις
πως θα τη βγάλεις καθαρή
χωρίς μερέντα στο καβλί ?

Λάστιχο θέλει με τακούνι
θέλει κα μπότες με σπιρούνι
θέλει καπέλο με φτερό
θέλει να ξέρεις και το αργό (το διαφορικό)

:grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Κυριακή βράδυ προς ξημερώματα, μου έλαχε και μένα, μετά από καλό γαμήσι, αφού έχυσα, και αφού βγήκα να δω ότι το προφυλακτικό είχε μείνει κομμάτια μέσα στη κοπέλα. Φυσικά αυτό είναι πλήρης έκθεση, αφού η κοπέλα ως γνήσια ρουμάνα σιγά μην έχει χαρτιά γιατρού. Παρόλο που ήταν πεντακάθαρη, σε χώρο only greek, και παρόλο που δεν έχω συμπτώματα για οτιδήποτε, ώσπου να περάσει ο καιρός για εξέταση HIV θα μου βγει η ψυχή (καλό Πάσχα). Ξέρετε αν οι ΣΜΝ εξετάσεις γίνονται μόνο στο Συγγρός, ή και σε ιδιωτικά;

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Κυριακή βράδυ προς ξημερώματα, μου έλαχε και μένα, μετά από καλό γαμήσι, αφού έχυσα, και αφού βγήκα να δω ότι το προφυλακτικό είχε μείνει κομμάτια μέσα στη κοπέλα. Φυσικά αυτό είναι πλήρης έκθεση, αφού η κοπέλα ως γνήσια ρουμάνα σιγά μην έχει χαρτιά γιατρού. Παρόλο που ήταν πεντακάθαρη, σε χώρο only greek, και παρόλο που δεν έχω συμπτώματα για οτιδήποτε, ώσπου να περάσει ο καιρός για εξέταση HIV θα μου βγει η ψυχή (καλό Πάσχα). Ξέρετε αν οι ΣΜΝ εξετάσεις γίνονται μόνο στο Συγγρός, ή και σε ιδιωτικά;
χαιρετισματα στον αγιο πετρο  :priest:  :2funny:

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Και σ ανωτερα.Παντα τετοια. Αρε τυχερεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λες να πιασουμε σπορο απο ρουμανια ??

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ξέρετε αν οι ΣΜΝ εξετάσεις γίνονται μόνο στο Συγγρός, ή και σε ιδιωτικά;

Απ'όσο ξέρω γίνονται και σε ιδιωτικά ναι. Και νομίζω έχεις και πιο σύντομα τα αποτελέσματα απ'ότι στο Συγγρός.
Προσωπικά δεν έχω πάει αλλά έτσι έχω ακούσει γι'αυτό κι επιφυλάσσομαι.

Πάρε και ρώτα.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Ευχαριστώ.

Απ'όσο ξέρω γίνονται και σε ιδιωτικά ναι. Και νομίζω έχεις και πιο σύντομα τα αποτελέσματα απ'ότι στο Συγγρός.
Προσωπικά δεν έχω πάει αλλά έτσι έχω ακούσει γι'αυτό κι επιφυλάσσομαι.

Πάρε και ρώτα.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
οκ, άσε που δεν έχω όρεξη να γράψω κριτική από τότε... :2funny:
τωρα για να μιλάμε σοβαρα, ενταξει εχει τύχει σε πολλούς μην το έχεις και ευκολο να κάτσει στραβη. ουτε μαυρη ηταν, ουτε απο πιάτσα, οποτε.. κιπ φακινκ ρε Θηριο και μην μασας  :rockon:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Κοίτα, το περιστατικό μου έχει επηρεάσει τη ψυχολογία, δεν έχω αναζητήσει σεξ από τη Κυριακή το βράδυ. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχω ζήτημα, αλλά όσο νά 'ναι έχω ένα στρες. Στη τελική αν τσάκωσα κάτι εγώ, εντάξει τον ήπιαμε. Το θέμα είναι μη το μεταδώσω ρισκάροντας μέσα στην αβεβαιότητα μου. Αυτό με πιέζει κυρίως ψυχολογικά.

τωρα για να μιλάμε σοβαρα, ενταξει εχει τύχει σε πολλούς μην το έχεις και ευκολο να κάτσει στραβη. ουτε μαυρη ηταν, ουτε απο πιάτσα, οποτε.. κιπ φακινκ ρε Θηριο και μην μασας  :rockon:

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Κοίτα, το περιστατικό μου έχει επηρεάσει τη ψυχολογία, δεν έχω αναζητήσει σεξ από τη Κυριακή το βράδυ. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχω ζήτημα, αλλά όσο νά 'ναι έχω ένα στρες. Στη τελική αν τσάκωσα κάτι εγώ, εντάξει τον ήπιαμε. Το θέμα είναι μη το μεταδώσω ρισκάροντας μέσα στην αβεβαιότητα μου. Αυτό με πιέζει κυρίως ψυχολογικά.
  Αλλη φορα να βαζεις μπαλονι και να βαζεις γρασο για να μηδενιζει τις τριβες.

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
  Και αν σου κοψουν το πουλι τι θα κανεις μετα ????

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μιά φορά κι ένα καιρό
έσκιζα ένα μωρό
κάρφωνα μετά μανίας
και μου έφυγε ο μανδύας

το μουνί της χύσι στάζει
και μου λέει μη σε νοιάζει
πάω να στίψω ένα λεμόνι
που όλα τα κακά σκοτώνει !

Λεώ κι εγώ θα τονε πλύνω
πάω και Τρυλ-ετ περιχύνω
παίρνω κι ένα σφουγκαράκι
και τον λούζω με μεράκι !

Και το Τρύλ-ετ να αφρίζει
και η ψωλή μου να γυαλίζει
την απλώνω και στον ήλιο
τη περνάω και με Τήλιο !

Κι έζησαμε όλοι καλά κι αυτές καλύτερα !

:grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αφηστε τιs βλακειεs, μερικοι-μερικοι.   δεν εχετε μπιτ νιονιο?    να ευχεστε να μην σαs τυχει ποτε κατι τετοιο.  και τα ξανασυζηταμε.   αλλα δεν φταιτε εσειs.  o παθων φταιει που θα επρεπε να το συζητησει με ειδικουs, και οχι εδω μεσα.  

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
αφηστε τιs βλακειεs, μερικοι-μερικοι.   δεν εχετε μπιτ νιονιο?    να ευχεστε να μην σαs τυχει ποτε κατι τετοιο.  και τα ξανασυζηταμε.   αλλα δεν φταιτε εσειs.  o παθων φταιει που θα επρεπε να το συζητησει με ειδικουs, και οχι εδω μεσα.  

Ελα ρε Τζέρρυ

δηλαδή αμα σε πάσει λάστιχο (υπάρχει άραγε κανένας που δεν τον έχει πιάσει λάστιχο ?), δεν το συζητάς με τη παρέα ? Μόνο με το λαστιχά δηλαδής ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom