Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
αφηστε τιs βλακειεs, μερικοι-μερικοι.   δεν εχετε μπιτ νιονιο?    να ευχεστε να μην σαs τυχει ποτε κατι τετοιο.  και τα ξανασυζηταμε.   αλλα δεν φταιτε εσειs.  o παθων φταιει που θα επρεπε να το συζητησει με ειδικουs, και οχι εδω μεσα.  
 Ολα θα πανε καλα.Αντε να σου ζησει μπαμπα..Οσο αν κολησες κατι το πολυ πολυ να σου κοψουν το πουλι....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ελα ρε Τζέρρυ

δηλαδή αμα σε πάσει λάστιχο (υπάρχει άραγε κανένας που δεν τον έχει πιάσει λάστιχο ?), δεν το συζητάς με τη παρέα ? Μόνο με το λαστιχά δηλαδής ?
  απλα αναρωτιεμαι αν εμειs εδω μεσα, ειμαστε η καταλληλη παρεα για να το συζητησει. 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
 Ολα θα πανε καλα.Αντε να σου ζησει μπαμπα..Οσο αν κολησες κατι το πολυ πολυ να σου κοψουν το πουλι....
για λοχαγο τον βλεπω το τυπο δικε μου :2funny:
URL]]

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
οκ, υπάρχει είπαμε στρες, απλά συζητώντας εδω μέσα γίνονται δύο πράγματα:
1. παίρνεις σοβαρές απαντήσεις, που σε βοηθούν να καταλάβεις πράγματα,
2. δέχεσαι και κάνεις πλάκα, που και αυτό σε βοηθά να χαλαρώνεις από τη πίεση.

Απλά, συγχωρέστε με για αυτό, λόγω ηλικίας ίσως δεν τα έχω καλά με τη καζούρα.

για λοχαγο τον βλεπω το τυπο δικε μου :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.airsoftclub.gr/forum/Themes/Triton11/images/loxagos.png[/img[/URL]]
[/quote]

Να σου πω, έχω ήδη αρκετά παιδιά, αλλά δεν θα έλεγα όχι και για άλλο ένα ή και δύο. Και αν μου το κόψουν, η επιστήμη είναι μεγάλη!!! ;-)

[QUOTE="nikos111969, post: 2667046"]
[/quote]

elpotzasl

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η γκαντεμια μου ρε πουστη μου..προχτες και ενω υπηρχε θεμα με την κοπελα μου,κανω να βγω(-τελειωνα εκεινη την στιγμη)με το μυαλο μου ησυχο αφου φορουσα το "κρανος". οπως παντα κλασματα του δευ/πτου πριν τελειωσω τραβιεμαι εξω..ελα που ειχε σπασει ομως!(πρωτη φορα το επαθα)και απο εκεινη την ωρα αναρωτιεμαι αν προλαβα εστω να βγω εγκαιρα η οχι.. :o σας εχει σπασει σε αναλογη περιπτωση?η κοπελα μου πιστευει πως εσπασε την ωρα που εβγαινα γιατι λεει βγηκα αποτομα απο φοβο που εχω γενικα μην τελειωσω μεσα.αυτα.καλημερα σας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η γκαντεμια μου ρε πουστη μου..προχτες και ενω υπηρχε θεμα με την κοπελα μου,κανω να βγω(-τελειωνα εκεινη την στιγμη)με το μυαλο μου ησυχο αφου φορουσα το "κρανος". οπως παντα κλασματα του δευ/πτου πριν τελειωσω τραβιεμαι εξω..ελα που ειχε σπασει ομως!(πρωτη φορα το επαθα)και απο εκεινη την ωρα αναρωτιεμαι αν προλαβα εστω να βγω εγκαιρα η οχι.. :o σας εχει σπασει σε αναλογη περιπτωση?η κοπελα μου πιστευει πως εσπασε την ωρα που εβγαινα γιατι λεει βγηκα αποτομα απο φοβο που εχω γενικα μην τελειωσω μεσα.αυτα.καλημερα σας
Αγορι το θες η κοριτσι?

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
αρχικα επρεπε η κοπελα να πλυθει απο κατω και μετα χαπι της επομενησ μερας .εγω ετσι ειχα κανει μια φορα και ολα καλα

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Νονό θα βρεις από το bou.com

Προσφέρομαι.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ρε φιλε, αμα καταφερεις να την γκαστρωσεις,ενω φορας καποτα και δεν χυνεις ουτε καν ΜΕΣΑ στην καποτα, τι να πω?? Ελεος!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αρχικα επρεπε η κοπελα να πλυθει απο κατω και μετα χαπι της επομενησ μερας .εγω ετσι ειχα κανει μια φορα και ολα καλα
οταν ηπιες το χαπι ειχες παρενεργεις μετα?

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
δε το ειπια εγω ρε συ .η γυναικα το φαγε και δεν τις δημιουργησε τιποτα

elpotzasl

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φιλε, αμα καταφερεις να την γκαστρωσεις,ενω φορας καποτα και δεν χυνεις ουτε καν ΜΕΣΑ στην καποτα, τι να πω?? Ελεος!

φιλε οταν τελειωσα ειχε σπασει.δηλαδη οταν τραβηχτηκα ηταν σπασμενη.η εσπασε καθως εβγαινα.απλα ηταν δευτερολεπτα και σαστισα.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αλλη φορα να κουβαλας ενα σελοτεΐπ μαζι σου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε αμαρτια θαναι να μη πιασει παιδι. χρειαζομαστε τετοια μυαλα για να χτισουμε το μελλον της ελλαδας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom