gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το βείχες βάσιμες υποψίες για έντιτ ή θεωρούσες ότι τα σχόλια των μπαχαλάκηδων θα είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον ;)
το βείχες βάσιμες υποψίες για έντιτ ή θεωρούσες ότι τα σχόλια των μπαχαλάκηδων θα είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον ;)
Για νερο εχουν βαλει μπουκαλα ή πληρωνεται απ εξω ?
Εκτος αν παιρνεις
και το δένεις στο ποδηλατακι σου
φίλε εσύ που ΔΕΝ έχεις σταθερά γκόμενα σήμερα μόνος σου θα έβγαινες για φαγητό υποθέτω ;)
αυτην την περιοδο δεν εχω γκομενα,και οι φιλοι μου ειναι σκορπισμενοι στις ακρες του οριζοντα..Overall: Ελαχιστο ψυχικο - συναισθηματικο προβλημα απο την ελλειψη γκομενας. Αρκετα μεγαλο κοινωνικο.
Εσεις τι κανετε?
οι δυο-τρεις-τεσσερις βαριας βλαβης εδω μεσα γιατι δεν κανετε παρεα μεταξυ σας να λυθει το θεμα της κακομοιριας?
αμα εισαι ελευθεροεπαγγελματιας τι κανεις;νταξει δεν ξυνουμε ολοι τα παπαρια μας σε γραφεια παρεα με αλλους δημοσιους υπαλληλους
μπορει να μενουν αλλος στα ΒΠ και αλλος στα ΝΠ ρε μαν....Μαλάκα έχει μπει 2-3 φορές το ίδιο θέμα σε διάφορες παραλλαγές. Αν δεν είναι όλοι κλώνοι του αχαχούχα μπορούν να βγαίνουν έξω μαζί και να λύσουν το πρόβλημα τους.
ποσα παιρνεις την ωρα;Νιώθεις μοναξιά φίλε; Δε σε γεμίζει η παρέα μας στο ίντερνετ;
Άνοιξε την ψυχή σου.
ποσα παιρνεις την ωρα;
μπορει να μενουν αλλος στα ΒΠ και αλλος στα ΝΠ ρε μαν....
... πώς ρυθμιζετε τις εξοδους σας??
Εστω, πχ, οτι θελετε να πατε σ' ενα live, ή σε ενα μπαρακι που ομως πεφτει λιγο μακρια απο την περιοχη σας.
Πατε μονοι? Ή χιλιοπαρακαλατε καποιον φιλο και ΑΝ...
Προσωπικα, ποτε δεν ειχα γκομενα. Αλλα στ' αρχιδια μου για τα συναισθηματικα κλπ. Ελαχιστες γκομενες θα μπορουσαν να με καταλαβουν, ενω και το γαμησι το βρισκω ανα πασα στιγμη απο 10 ευρω. Εν ολιγοις, ειναι σπανιες οι φορες που μου κακοφαινεται η ελλειψη γκομενας.
ΩΣΤΟΣΟ, εχω παρατηρησει πως ειναι ολο και πιο δυσκολο να βρω ατομα που θα ακολουθησουν το προγραμμα μου, σε ψυχαγωγικες επιλογες. Οι περισσοτερι φιλοι ειναι δεσμευμενοι, αλλοι ειναι στο εξωτερικο, αλλοι υπηρετουν... αλλα και μεταξυ των διαθεσιμων, δεν ειναι ευκολο να κανονισω κατι (αλλος βαριεται, αλλος δεν εχει λεφτα κλπ).
Ετσι, πολλες φορες παω μονος μου. Και δεν το μετανιωνω, αν το προγραμμα ειναι καλο.
Αλλα, ορισμενες φορες, αυτο με κανει να νιωθω αμηχανα.
Πχ, σημερα ειχα αποφασισει να βρεθω σ' ενα live μονος, γτ οι φιλοι μου με εγραψαν.
Οταν εφτασα δεν ειχε ακομα ξεκινησει, οποτε αποφασισα να κανω μια βολτα (η εν λογω περιοχη εχει πολυ κλασσικες διαδρομες για ποδαροδρομο). Σε ΑΠΕΙΡΑ σημεια της βολτας μου ηταν ακροβολισμενα ζευγαρακια που χαμουρευονταν κι εγω φαινομουν σαν ηδονοβλεψιας που περνουσα απο κει. Μετα, πηγα στο μαγαζι, οπου τυγχανει να ξερω το μεγαλυτερο μερος του crew, κι ενιωθα ασχημα γτ δεν ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα μονος, αρα αυτο με παγιωνει ως weirdo.
Overall: Ελαχιστο ψυχικο - συναισθηματικο προβλημα απο την ελλειψη γκομενας. Αρκετα μεγαλο κοινωνικο.
Εσεις τι κανετε?
Tυπε το προβλημα σου δεν ειναι το οτι δεν εχεις γκομενα, αλλα το οτι δεν εχεις φιλους :-
Ρε μη μασάτε μπείτε μες στο αμάξι φουλάρετε βενζίνη
Το πρόβλημα είναι ότι θέλει να κάνει συγκεκριμένες εξόδους σε events όπως live shows που ελάχιστα ενδιαφέρουν τους υπόλοιπους και είναι και λίγο ακριβά.
με τι λεφτά ρε τύπε; :S