Νέα

Εσεις που (σταθερα) ΔΕΝ εχετε γκομενα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 341
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Για νερο εχουν βαλει μπουκαλα ή πληρωνεται απ εξω ?  :)
Εκτος αν παιρνεις

και το δένεις στο ποδηλατακι σου  :zfuck: :zfuck:

φίλε εσύ που ΔΕΝ έχεις σταθερά γκόμενα σήμερα μόνος σου θα έβγαινες για φαγητό υποθέτω ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
φίλε εσύ που ΔΕΝ έχεις σταθερά γκόμενα σήμερα μόνος σου θα έβγαινες για φαγητό υποθέτω ;)

ΕΣΥ τι ρολο βαρας νομιζεις ...απλα επειδη δουλευεις κοριτσαρα μου θα παω με φιλους  :)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Overall: Ελαχιστο ψυχικο - συναισθηματικο προβλημα απο την ελλειψη γκομενας. Αρκετα μεγαλο κοινωνικο.
Εσεις τι κανετε?
αυτην την περιοδο δεν εχω γκομενα,και οι φιλοι μου ειναι σκορπισμενοι στις ακρες του οριζοντα..
οποτε μπορω να τοποθετηθω πιστευω..

εμενα το κυριο προβλημα μου ειναι σαρκικο ανευ γκομενας..
μιλαω για ακαποτα,γλωσσοφιλα,χυσιμο στο στομα,οικιοτητα στο γαμησι-πυρφοριες κλπ...

αντιθετα,προσωπικα ενα απο τα λιγα πραγματα που χαιρομαι χωρις γκομενα το τελευταιο τριμηνο,
ειναι το γεγονος οτι δεν εχω κοινωνικες υποχρεωσεις του στυλ μπαρακια,γενεθλια,καφεδιες χωρις λογο και αιτια κλπ..

απο την αλλη τους φιλους μου τους αγαπω,αλλα τους βαριεμαι πλεον..
σαν γριες εχουμε καταντησει να συζηταμε το παρελθον,μιας και δεν εχουμε κοινο παρον.

παρολαυτα,το ζητημα του να βγαινεις μονος σου δεν το χω αντιμετωπισει,γιατι δε βλεπω το λογο να βγω μονος μου κ να παω σε ενα καφε π.χ...συνηθως προτιμω μια βολτα με αμαξι/μηχανη,να παω για τρεξιμο,τζυμ κλπ..
στα ματια μου δε φανταζει μειζον προβλημα παντως..η γνωμη των αλλων δε πρεπει να σε αποτρεπει απο το να κανεις κατι που αισθανεσαι...

βεβαια επειδη ειμαι loner γενικα,ισως να μην αποτελω αντιπροσωπευτικο δειγμα,ισως ολα αυτα να ειναι καλοδιατυπωμενες μαλακιες...

ισως απο την αλλη να χω απομακρυνθει απο την κοινωνικη αγελη επικινδυνα..

ποιος ξερει...

το μονο σιγουρο ειναι οτι "ο κοσμος ειναι μια δικη μου ιδεα",οποτε...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
οι δυο-τρεις-τεσσερις βαριας βλαβης εδω μεσα γιατι δεν κανετε παρεα μεταξυ σας να λυθει το θεμα της κακομοιριας?  :think:

Μαλάκα έχει μπει 2-3 φορές το ίδιο θέμα σε διάφορες παραλλαγές.  :think: Αν δεν είναι όλοι κλώνοι του αχαχούχα μπορούν να βγαίνουν έξω μαζί και να λύσουν το πρόβλημα τους.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
αμα εισαι ελευθεροεπαγγελματιας τι κανεις;νταξει δεν ξυνουμε ολοι τα παπαρια μας σε γραφεια παρεα με αλλους δημοσιους υπαλληλους

Νιώθεις μοναξιά φίλε; Δε σε γεμίζει η παρέα μας στο ίντερνετ;

Άνοιξε την ψυχή σου. :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μαλάκα έχει μπει 2-3 φορές το ίδιο θέμα σε διάφορες παραλλαγές.  :think: Αν δεν είναι όλοι κλώνοι του αχαχούχα μπορούν να βγαίνουν έξω μαζί και να λύσουν το πρόβλημα τους.
μπορει να μενουν αλλος στα ΒΠ και αλλος στα ΝΠ  ρε μαν....

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
οι γυναίκες είναι πονηρές και θέλουν το κακό μου...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ποσα παιρνεις την ωρα;

Μίλα και μη σε ανησυχεί το τίμημα. Μίλα πριν να είναι αργά. Το μόνο που έχεις να χάσεις είναι οι αλυσίδες σου.

μπορει να μενουν αλλος στα ΒΠ και αλλος στα ΝΠ  ρε μαν....

Αν θυμάμαι καλά από τα άλλα νήματα το τελικό συμπέρασμα ήταν ότι η μοναδική μοναχική διασκέδαση στην Αθήνα είναι τα κωλόμπαρα και τα μπουρδέλα.

Επισκέπτης
Είναι μεγάλη επιστήμη η μοναχική έξοδος

Πιο μεγάλη από το "πως να κάνεις παρέες"

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
... πώς ρυθμιζετε τις εξοδους σας??

Εστω, πχ, οτι θελετε να πατε σ' ενα live, ή σε ενα μπαρακι που ομως πεφτει λιγο μακρια απο την περιοχη σας.
Πατε μονοι? Ή χιλιοπαρακαλατε καποιον φιλο και ΑΝ...

Προσωπικα, ποτε δεν ειχα γκομενα. Αλλα στ' αρχιδια μου για τα συναισθηματικα κλπ. Ελαχιστες γκομενες θα μπορουσαν να με καταλαβουν, ενω και το γαμησι το βρισκω ανα πασα στιγμη απο 10 ευρω. Εν ολιγοις, ειναι σπανιες οι φορες που μου κακοφαινεται η ελλειψη γκομενας.

ΩΣΤΟΣΟ, εχω παρατηρησει πως ειναι ολο και πιο δυσκολο να βρω ατομα που θα ακολουθησουν το προγραμμα μου, σε ψυχαγωγικες επιλογες. Οι περισσοτερι φιλοι ειναι δεσμευμενοι, αλλοι ειναι στο εξωτερικο, αλλοι υπηρετουν... αλλα και μεταξυ των διαθεσιμων, δεν ειναι ευκολο να κανονισω κατι (αλλος βαριεται, αλλος δεν εχει λεφτα κλπ).
Ετσι, πολλες φορες παω μονος μου. Και δεν το μετανιωνω, αν το προγραμμα ειναι καλο.

Αλλα, ορισμενες φορες, αυτο με κανει να νιωθω αμηχανα.
Πχ, σημερα ειχα αποφασισει να βρεθω σ' ενα live μονος, γτ οι φιλοι μου με εγραψαν.
Οταν εφτασα δεν ειχε ακομα ξεκινησει, οποτε αποφασισα να κανω μια βολτα (η εν λογω περιοχη εχει πολυ κλασσικες διαδρομες για ποδαροδρομο). Σε ΑΠΕΙΡΑ σημεια της βολτας μου ηταν ακροβολισμενα ζευγαρακια που χαμουρευονταν κι εγω φαινομουν σαν ηδονοβλεψιας που περνουσα απο κει. Μετα, πηγα στο μαγαζι, οπου τυγχανει να ξερω το μεγαλυτερο μερος του crew, κι ενιωθα ασχημα γτ δεν ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα μονος, αρα αυτο με παγιωνει ως weirdo.

Overall: Ελαχιστο ψυχικο - συναισθηματικο προβλημα απο την ελλειψη γκομενας. Αρκετα μεγαλο κοινωνικο.
Εσεις τι κανετε?

Tυπε το προβλημα σου δεν ειναι το οτι δεν εχεις γκομενα, αλλα το οτι δεν εχεις φιλους  :-

Επισκέπτης
Tυπε το προβλημα σου δεν ειναι το οτι δεν εχεις γκομενα, αλλα το οτι δεν εχεις φιλους  :-

Το πρόβλημα είναι ότι θέλει να κάνει συγκεκριμένες εξόδους σε events όπως live shows που ελάχιστα ενδιαφέρουν τους υπόλοιπους και είναι και λίγο ακριβά.  :sunglasses:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Ρε μη μασάτε μπείτε μες στο αμάξι φουλάρετε βενζίνη και κάντε τη βόλτα σας με ανοιχτό το ράδιο χαχαχα

Επισκέπτης
Τύπε οι καιροί είναι δύσκολοι για live-άκια. Βολέψου με καμιά κρέπα από το δρόμο ή άραγμα σε καμιά πλατεία με κόκα-κόλα και σουβλάκια. Έτσι τη βγάζουμε εμείς.  :cheesy:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
με τι λεφτά ρε τύπε;  :S

Εύλογη η απορία σου αλλά ρε φίλε όταν δεν είσαι ττου έξω για τους x,y λόγους ε όλο και κάτι θα μένει στην τσέπη, δεν μπορεί... Με 10 ευρώ πάς από το Χαιδάρι μέχρι την παραλιακή και γυρίζεις αν δεν τσιτώνεις κιόλας ή δεν καίει  :2funny:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Υπηρξε στη ζωη μου μια περιοδος τριων ετων που δουλευα 8-10 ωρες τη μερα, διαβαζα 6-7 ωρες τη μερα και κοιμομουν τις υπολοιπες. Συνεπως δεν ειχα χρονο να βγω και χαθηκα απο παρεες και κυκλους. Εκεινη την περιοδο μπορουσα να βγω αυστηρα μονο παρασκευη η σαββατο καθε βδομαδα και μονο βραδυ. Αλλα οι φιλοι μου σταματησαν να βγαινουν βραδυ. Και καποιοι μεγαλυτεροι που εκανα παρεα παντρευτηκαν και εγιναν παντοφλακηδες.

Επιπλεον βαριομουν να βγω μονος μου. Οσες φορες το εκανα δεν μπορεσα να κατσω καπου πανω απο μια ωρα. Οποτε οταν εβγαινα πηγαινα μπουρδελοτσαρκα μονος μου κατεθετα και μετα αραζα σε κανα ιντερνετ καφε για κανα 3ωρο και μετα υπνος.

Τωρα αλλαξε η φση βεβαια. Βγαινω με τους μπακουροφιλους μου για κανα καφε το απογευμα και καθονται και μερικες φασεις με γκομενακια οποτε ο καιρος περναει ευχαριστα.
Δυστυχως δε με παιρνει πλεον οικονομικα η μπουρδελοφαση (ειμαστε και πιο ακριβοι εδω πανω γμτ :headbang:) και μου εχουν λειψει οι σολο τσαρκες εκεινης της κατεστραμενης τριετιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom