Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
τι ωραίο να την βγάζεις με σουβλάκια από Τσιώπο και φαλάφελ ή από Λιοσίων ή από Περσέπολις Αχαρνών !!
άμα τρώτε από τα συγκεκριμένα καταστήματα προβλέπω να έχετε συχνά στομαχικές διαταραχές,τουλάχιστον πιστεύω να είστε ασφαλισμένοςτι ωραίο να την βγάζεις με σουβλάκια από Τσιώπο και φαλάφελ ή από Λιοσίων ή από Περσέπολις Αχαρνών !!
άμα τρώτε από τα συγκεκριμένα καταστήματα προβλέπω να έχετε συχνά στομαχικές διαταραχές,τουλάχιστον πιστεύω να είστε ασφαλισμένος
σε αυτά τα καταστήματα μόνο Άραβες τρώνε φίλτατεδεν έχω πάθει τίποτα
προσυπογραφωδεν έχω πάθει τίποτα
Εσείς που αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα με τις εξόδους σας και γενικά με την κοινωνικότητα σας και είστε μόνοι σκεφτείτε και την χειρότερη περίπτωση,να τα έχετε φτιάξει με κάποια (πες ότι συνέβει το θαύμα) που θα καταλάβει αυτή την αδυναμία σας και όταν κάποια στιγμή χωρίσετε να βλέπετε καθημερινά τα updates στο facebook για τα μέρη στα οποία βρίσκεται για καφέ, ποτό, φαγητό, ,διακοπές κτλ... To Facebook είναι το απόλυτο εργαλείο για να κάνουν σπάσιμο οι γκόμενες.
προτιμω ψαροντουφεκοΤο ίδιο πάλι βαρετό μπορεί να είναι να τριγυρνάς μπακουροπαρέα από εδώ και από εκεί. Τέσσεροι πέντε μαντράχαΛοι μέσα σε ένα αυτοκίνητο πάφα-πούφα τα τσιγάρα και στο φούλ τα σκυλοτράγουδα από τα μεγάφωνα. Στις μικρότερες ηλικίες κάπως το πράγμα δικαιολογείται. Στα άνω των τρίαντα τριανταπέντε γαμήσέ τα.
Στο τέλος μετά από μπανιστίρι στο κλαμπάκι και κατανάλωση αλκοόλ όλοι μα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Οδό Φυλής.
Το θέμα είναι σοβαρό όσο και χαβαλέ θέλουμε να κάνουμε.
Δεν γαμάς που δεν γαμάς δεν πας καλύτερα για ψάρεμα.
Το ίδιο πάλι βαρετό μπορεί να είναι να τριγυρνάς μπακουροπαρέα από εδώ και από εκεί. Τέσσεροι πέντε μαντράχαΛοι μέσα σε ένα αυτοκίνητο πάφα-πούφα τα τσιγάρα και στο φούλ τα σκυλοτράγουδα από τα μεγάφωνα. Στις μικρότερες ηλικίες κάπως το πράγμα δικαιολογείται. Στα άνω των τρίαντα τριανταπέντε γαμήσέ τα.
Στο τέλος μετά από μπανιστίρι στο κλαμπάκι και κατανάλωση αλκοόλ όλοι μα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Οδό Φυλής.
Το θέμα είναι σοβαρό όσο και χαβαλέ θέλουμε να κάνουμε.
Δεν γαμάς που δεν γαμάς δεν πας καλύτερα για ψάρεμα.
Επίσης, καλή φάση είναι τα Προποτζίδικα
Με 5 ευρουλάκια ΚΙΝΟ (άσε που μπορεί να πιάσεις και τίποτα καλό )
την αράζεις μια ωρίτσα, πιάνεις κουβεντούλα με τους συμπαίκτες και τον Προποτζή/(ακόμα καλύτερα Προποτζού) και ξεχνιέσαι λίγο ανάμεσα στους αριθμούς, τις οθόνες, τις ομάδες, τις εφημερίδες, κλπ
Εγώ αν δεν το κάνω τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα, συνήθως Σάββατο ή Κυριακή πρωί με συνοδεία καφέ, μου λείπει...
Είσαι ελεύθερος, βλέπεις ευτυχισμένα ζευγάρια.
Είσαι σε σχέση, βλέπεις ευτυχισμένους ελεύθερους.
Είσαι μεθυσμένος, στ'αρχίδια σου όλα..
Είσαι ελεύθερος, βλέπεις ευτυχισμένα ζευγάρια.
Είσαι σε σχέση, βλέπεις ευτυχισμένους ελεύθερους.
Είσαι μεθυσμένος, στ'αρχίδια σου όλα..