nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
... πώς ρυθμιζετε τις εξοδους σας??
Με συναδέλφους. Όταν εργάζεσαι τακτοποιούνται πολλά πράγματα.
... πώς ρυθμιζετε τις εξοδους σας??
Μπορείς τύπε να κάνεις διακοπές στο ξενοδοχείο που τα ζευγάρια και οι παρέες τρώνε πόρτα. Στο χλιδάτο «Μιστράλ» ξενοδοχείο στα Χανιά θα νοιώσεις άνετα.
Για πες το μπλογκ σου, σ' έχω ξαναρωτησει, μην ξαναγινει
μη φοβασαι,δεν δαγκωνουμε.Δεν προκειται να ταυτισω το nick μου εδω μεσα με στοιχεια της κανονικης ζωης.
Δεν προκειται να ταυτισω το nick μου εδω μεσα με στοιχεια της κανονικης ζωης.
Το μονο που χρωσταω, και θα κανω, ειναι να αναρτησω ενα λινκ βιβλιοπωλειου, εντος των προσεχων μηνων... (κι εκει με nick θα ειμαι, οποτε ολα καλα )
μη φοβασαι,δεν δαγκωνουμε.
αμα εισαι ελευθεροεπαγγελματιας τι κανεις;νταξει δεν ξυνουμε ολοι τα παπαρια μας σε γραφεια παρεα με αλλους δημοσιους υπαλληλουςΜε συναδέλφους. Όταν εργάζεσαι τακτοποιούνται πολλά πράγματα.
δεν ξυνουμε ολοι τα παπαρια μας σε γραφεια παρεα με αλλους δημοσιους υπαλληλους
o ιδρυματικός νιπλ πήγε να φάει σταθερά στα έβερεστ
ρε μαν το γαμησαν το παιδακι τον κοσαμφ οι μπαχαλακηδες....του καναν το θρεντ παιδικη χαραo ιδρυματικός νιπλ πήγε να φάει σταθερά στα έβερεστ
ρε μαν το γαμησαν το παιδακι τον κοσαμφ οι μπαχαλακηδες....του καναν το θρεντ παιδικη χαρα
εγω διαβασα δυο αραδες και μετα εκανα ριφρεςμαν οι περισσότεροι μόνο τον τίτλο διαβάσαμε με το σεντονάκι δεν ασχοληθήκαμε καν ;)
εγω διαβασα δυο αραδες και μετα εκανα ριφρες
o ιδρυματικός νιπλ πήγε να φάει σταθερά στα έβερεστ
Πρέπει να διαβάσεις το βιβλίο ιδανικό ραντεβού.
Θα βρεις αμέσως παρέα.
ελα καυλακι
Σε αφησαν τα αφεντικα σου να κανεις διαλειμμα
Τρως το τοστακι σου απο το σπιτι ,στο κουζινακι του γραφειου
πάλι με πλαστικά μαχαιροπίρουνα σας σέρβιραν για να μην σφαχτείτε τα ζαβά μεταξύ σας
πάλι με πλαστικά μαχαιροπίρουνα σας σέρβιραν για να μην σφαχτείτε τα ζαβά μεταξύ σας
μου την ειπε κιολας οτι εγω δεν κανω ταμεια και δεν με προσεχουν