Επισκέπτης
ε ρε κακομοιριά και ξερο ψωμι
Κακομοιριά είναι το να έχεις γκόμενα, υποδηλώνει αδυναμία χαρακτήρα. Και το να έχεις γκόμενα την οποία κερατώνεις λέγοντας ψέματα, υποδηλώνει τη μέγιστη αδυναμία.
ε ρε κακομοιριά και ξερο ψωμι
ποιο ειναι οι νωντοτυποι ρε παιδια???
Είσαι ελεύθερος, βλέπεις ευτυχισμένα ζευγάρια.
Είσαι σε σχέση, βλέπεις ευτυχισμένους ελεύθερους.
Είσαι μεθυσμένος, στ'αρχίδια σου όλα..
Μια καινουργια γκει ομαδα ..
αν δεν ειχαν τον μεμοσαν μεσα θα ηταν καλη φαση παντως.....ειναι γνησιοι μπουρδελιαρηδεςYMCA κι έτσι?
Τον παλιό ή τον @?αν δεν ειχαν τον μεμοσαν μεσα θα ηταν καλη φαση παντως.....ειναι γνησιοι μπουρδελιαρηδες
το αρχιδι ΜΕΜΟΣΑΝ @Τον παλιό ή τον @?
ο @ δεν είναι ο παλιός νομίζω,αυτός που βριζόταν στα πολιτικά με άβαταρ τον Δία με τον κεραυνότο αρχιδι ΜΕΜΟΣΑΝ @
Τον παλιό ή τον @?
Ο παλιός αν δεν κάνω λάθος είχε ανοιξει...διπλανό μαγαζί που έκλεισε και τώρα ειναι εδώ σαν redlightser.
Το νικ memos@n το χρησιμοποιεί ο Νώντας και οι φίλοι του.Σωστό ή λάθος?
υποθέτω,δεν ξέρω.Ετσι...κατάλαβα πάντως.α ναι? κοιτα τι μαθαινει κανεις
γνωστος και ως ραφμανο @ δεν είναι ο παλιός νομίζω,αυτός που βριζόταν στα πολιτικά με άβαταρ τον Δία με τον κεραυνό
ο Νωντας και τα κοριτσια του ..οχι οι φιλοι τουΤον παλιό ή τον @?
Ο παλιός αν δεν κάνω λάθος είχε ανοιξει...διπλανό μαγαζί που έκλεισε και τώρα ειναι εδώ σαν redlightser.
Το νικ memos@n το χρησιμοποιεί ο Νώντας και οι φίλοι του.Σωστό ή λάθος?
Κακομοιριά είναι το να έχεις γκόμενα, υποδηλώνει αδυναμία χαρακτήρα. Και το να έχεις γκόμενα την οποία κερατώνεις λέγοντας ψέματα, υποδηλώνει τη μέγιστη αδυναμία.
οκ τον ίδιο λέμε.Μ αυτόν έχεις κόντρα ή με τον @?Ή ο ίδιος είναι?γνωστος και ως ραφμαν
ο Νωντας και τα κοριτσια του ..οχι οι φιλοι του
ο ιδιος ειναι ρε μαν.....ολοι αυτοι ενας ανθρωπος ειναιοκ τον ίδιο λέμε.Μ αυτόν έχεις κόντρα ή με τον @?Ή ο ίδιος είναι?
Δεν έχω γνώση του θέματος,ειλικρινά.Κάτι απειλές και βρισίδια διαβάζω αλλά δεν ξέρω αν είναι "στα σοβαρα".ο Νωντας και τα κοριτσια του ..οχι οι φιλοι του
ολοι?δλδ?ο ιδιος ειναι ρε μαν.....ολοι αυτοι ενας ανθρωπος ειναι
o αβραμης που χαθηκε ρε μανο ιδιος ειναι ρε μαν.....ολοι αυτοι ενας ανθρωπος ειναι