House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Θα πηγαίνεις πάντα μετα τα 10 πρώτα λεπτά.
α ναι ε? τωρα θα τους γαμησω.
Θα πηγαίνεις πάντα μετα τα 10 πρώτα λεπτά.
Σε στέκια κυρίως που θα βτω εκεί αλλους 50-100 γνωστούς και με το προσωπικά είτε το έχω είτε παίζω σφαλιάρες.πας μονος εσυ πουθενα ?? πως μπορεις ρε φιλε ?
Είναι απόλυτα λογικό να μην γαμάνε οι αριστεροί. Είναι δειλοί, αδερφές και προδότες. Οι γυναίκες τους παίρνουν χαμπάρι πλέον από χιλιόμετρα και φεύγουν τρέχοντας.
Δεν υπάρχει λύση για σας. Βαράτε μαλακία, τα μουνιά δεν φτάνουν για όλους!
Οτι να'ναι εδω μεσα, καθενας με την τρελα του.Είναι απόλυτα λογικό να μην γαμάνε οι αριστεροί. Είναι δειλοί, αδερφές και προδότες. Οι γυναίκες τους παίρνουν χαμπάρι πλέον από χιλιόμετρα και φεύγουν τρέχοντας.
Δεν υπάρχει λύση για σας. Βαράτε μαλακία, τα μουνιά δεν φτάνουν για όλους!
Ναι, αυτο ειδικα!
Αντιθετα με τα παληκαρια των Ταγματων Ασφαλειας, που μνημονευονται στα εκκλησακια ολων των καμμενων χωριων της επικρατειας.
ΥΓ Καντε κατι με την εφαρμογη του YT
Ναι, αυτο ειδικα!
Αντιθετα με τα παληκαρια των Ταγματων Ασφαλειας, που μνημονευονται στα εκκλησακια ολων των καμμενων χωριων της επικρατειας.
ΥΓ Καντε κατι με την εφαρμογη του YT
δεν λεω για σενα τιτανα μου. τον θεματοθετη δεν τον λυπασαι λιγο?
Κόβεις τα περιττά τύπε και κρατάς μόνο το βιντεάκι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση σβήνεις το "" και αφήνεις μόνο το BsiDkHPcDM
Try it.
Τελικα δεν επαιξε/
Παντως, νομιζω πως το πιο απλο θα ηταν να μην υπαρχει καν ειδικη "εφαρμογη" και να πεταμε copy-paste το html του Youtube. Στο blog μου αυτο κανω.
Τελικα δεν επαιξε/
Παντως, νομιζω πως το πιο απλο θα ηταν να μην υπαρχει καν ειδικη "εφαρμογη" και να πεταμε copy-paste το html του Youtube. Στο blog μου αυτο κανω.
Ζήτω η σχέση, ο γάμος και η τεκνοποίηση!
Μην το καθυστερείτε άλλο Έλληνες! Οι Ελληνίδες σας περιμένουν!
Τελικα δεν επαιξε/