Νέα

Εσεις που (σταθερα) ΔΕΝ εχετε γκομενα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 341
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μαγκες εχω βρηκα την υγεια μου και την παρεα μου με την γυμναστικη
πρωην παντρεμενος-καπνιστης-υπερβαρος-ολιγονμπεκρουλιας κτλ
γεμιζεις δραστηριοτητες,φτιαχνεις σωμα,αδειαζεις το κεφαλι σου,εχεις ευεξια,κοιμασαι σαν πουλακι,εισαι πολυ περισσοτερο
ζωντανος απο πολλους αλλους παντρεμενους
και οταν λεω γυμναστικη περπατημα-τρεξιμο-μπαλα-κολυμπι-βουνο-ποδηλατο κτλ
τα περισσοτερα ανεξοδα
ασε που με την μανια που υπαρχει αυτη την εποχη κανεις συνεχεια γνωριμιες,ενιοτε και πιπερατες
κατι απο αυτα σε καθημερινη βαση+ 1-2 φορες την εβδομαδα τιποτε φιλαρακια η κανα εκτακτο και εισαι υπερκομπλε
γλιτωσα και απο ολους τους μαλακες που τους ετρωγα στην μαπα αναγκαστικα,κρατησα μονο τους αξιολογους και
ισιωσα
ολα στο μυαλο ειναι

Εύγε. Τι γυμναστικη κάνεις? εγω (μεσα σε μια εβδομάδα) πηγα 2 φορές για μπάσκετ και τις άλλες 2 φορές πηγα για τρέξιμο. Χαλαρη γυμναστική 3 χιλιομετρα τρέξιμο μετά διατάσεις - καμψεις - κοιλιακούς και στο τέλος για αποθεραπεια έτρεξα 2 γυρους τζοκιν ισα ισα και έφυγα. Πρεπει να έκανα καμια ώρα μαζι με τα διαλειματα και τα χαζέματα στο κινητο.

3 χλμ σε γηπεδο ολυμπιακων προδιαγραφων οπου καθε γυρος στο εσωτερικο κολουαρ ειναι 400μέτρα ειναι ακριβως 10 γυροι.

Helenx

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ναι αμα δεν ειχα σχεση θα ελιωνα στο γυμναστηριο ...
αλλα μεσα στην σχεση τι να το κανεις το γυμναστηριο ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ενα χιλιομετρο το χρονομέτρησα κιολας έτσι για την πλάκα  :boobies:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
μαγκες εχω βρηκα την υγεια μου και την παρεα μου με την γυμναστικη
πρωην παντρεμενος-καπνιστης-υπερβαρος-ολιγονμπεκρουλιας κτλ
γεμιζεις δραστηριοτητες,φτιαχνεις σωμα,αδειαζεις το κεφαλι σου,εχεις ευεξια,κοιμασαι σαν πουλακι,εισαι πολυ περισσοτερο
ζωντανος απο πολλους αλλους παντρεμενους
και οταν λεω γυμναστικη περπατημα-τρεξιμο-μπαλα-κολυμπι-βουνο-ποδηλατο κτλ
τα περισσοτερα ανεξοδα
ασε που με την μανια που υπαρχει αυτη την εποχη κανεις συνεχεια γνωριμιες,ενιοτε και πιπερατες
κατι απο αυτα σε καθημερινη βαση+ 1-2 φορες την εβδομαδα τιποτε φιλαρακια η κανα εκτακτο και εισαι υπερκομπλε
γλιτωσα και απο ολους τους μαλακες που τους ετρωγα στην μαπα αναγκαστικα,κρατησα μονο τους αξιολογους και
ισιωσα
ολα στο μυαλο ειναι
Ηλικία τύπε;
Εσύ εισαι τύπος!  :rockon:
εδω μοναχικος μια ζωηηηη,ποτε δεν θελω φιλους κολλητους μονο γνωστους...εχω μαθει να τα αντιμετωπιζω ολα μονος,ποτε δεν ενιωσα αναγκη απο φιλους...επισης μονος βγαινω για ποτο στην περιοχη μου...αντεχετε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι αμα δεν ειχα σχεση θα ελιωνα στο γυμναστηριο ...
αλλα μεσα στην σχεση τι να το κανεις το γυμναστηριο ?

Δοκιμασε να πάς ενα απογευμα για γυμναστικη σε ενα γηπεδάκι με τέτοιο καιρο οπως ο σημερινος να δεις τι κ@@λα ειναι

μαζευεται και άλλος κοσμος.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Όσο μεγαλώνει κανείς και δεν παντρεύεται τα πράγματα δυσκολεύουν.Οι παλιές παρέες χάνονται γιατί απλά οι πντρεμένοι κάνουν παρέα με παντρεμένους.Ο κύκλος των κολλητών μειώνεται.Και όσοι μένουν οι οποίοι δεν έχουν γκόμενα ή γυναίκα γίνονται εσωστρεφείς και τελειωμένοι.Όποτε τους πεις να πας σε κλαμπ , για καμάκι και χορό ή ότι άλλο δεν έρχονται .Το έχουν πάρει απόφαση ότι μείναν στο ράφι.
Δυστυχώς ο Έλληνας και η Ελληνίδα γνωρίζονται μέσω γνωστών και κύκλων .Αν είσα στην απέξω τελέιωσες .Για αυτό το λόγο οι περισσότερες γνωριμίες στα κλαμπ και αλλού αποτυγχάνουν.Επειδή δεν σε ξέρουν και όχι γιατί δεν είσαι καλός.Το πουτανιλίκι είναι μια κάποια λύση αλλά είναι κάπως σαν ναρκωτικό , σε κοιμίζει και σε ξεγελά και δεν κάνεις προσπάθεια να κάνεις την υπέρβαση.Είναι ένας φαύλος κύκλος πουθέλει προσπάθεια να τον σπάσεις και δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Πάντως υπάρχει προσφορά σε μπάζα , χωρισμένες με παιδιά.Αλλά αυτές οι περιπτώσεις δεν είναι σαν μια γκόμενα που μπορεί να καταλήξει στην δημιουργία μια δική σου αποκλειστικής κατάσταης ή και οικογένεια. :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όσο μεγαλώνει κανείς και δεν παντρεύεται τα πράγματα δυσκολεύουν.Οι παλιές παρέες χάνονται γιατί απλά οι πντρεμένοι κάνουν παρέα με παντρεμένους.Ο κύκλος των κολλητών μειώνεται.Και όσοι μένουν οι οποίοι δεν έχουν γκόμενα ή γυναίκα γίνονται εσωστρεφείς και τελειωμένοι.Όποτε τους πεις να πας σε κλαμπ , για καμάκι και χορό ή ότι άλλο δεν έρχονται .Το έχουν πάρει απόφαση ότι μείναν στο ράφι.

:2funny: :2funny: :2funny:

Δυστυχώς ο Έλληνας και η Ελληνίδα γνωρίζονται μέσω γνωστών και κύκλων .Αν είσα στην απέξω τελέιωσες .Για αυτό το λόγο οι περισσότερες γνωριμίες στα κλαμπ και αλλού αποτυγχάνουν.Επειδή δεν σε ξέρουν και όχι γιατί δεν είσαι καλός.Το πουτανιλίκι είναι μια κάποια λύση αλλά είναι κάπως σαν ναρκωτικό , σε κοιμίζει και σε ξεγελά και δεν κάνεις προσπάθεια να κάνεις την υπέρβαση.Είναι ένας φαύλος κύκλος πουθέλει προσπάθεια να τον σπάσεις και δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Πάντως υπάρχει προσφορά σε μπάζα , χωρισμένες με παιδιά.Αλλά αυτές οι περιπτώσεις δεν είναι σαν μια γκόμενα που μπορεί να καταλήξει στην δημιουργία μια δική σου αποκλειστικής κατάσταης ή και οικογένεια. :-

Τυπε οι γκομενες ειναι σαν τις τουαλετες οι καλες ειναι παντα πιασμενες και οι κακες ΧΕΣΜΕΝΕΣ  :grin:

Κατα τα αλλα εχεις δικιο σε ολα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο στόχος σας είναι η "αποκλειστική κατάσταση και η οικογένεια" ?  :-

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο στόχος σας είναι η "αποκλειστική κατάσταση και η οικογένεια" ?  :-
Kαι ποιος πρεπει να ειναι ο στοχος του ανθρωπου,κατα την δικη σου αποψη; :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Kαι ποιος πρεπει να ειναι ο στοχος του ανθρωπου,κατα την δικη σου αποψη; :think:

η απολαυστική πορεία μέχρι στο θάνατο που λέει και ο καβάφης
ή τουλάχιστον όπως το εκλαμβάνω εγώ... ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η απολαυστική πορεία μέχρι στο θάνατο που λέει και ο καβάφης
ή τουλάχιστον όπως το εκλαμβάνω εγώ... ;)
Το να λαμβανεις ως απολαυση 10 λεπτα γαμησιου σε μπουρδελο ειναι θεμιτο και κατανοητο,
και σεβαστο,δεν σημαινει ομως οτι η επιλογη καποιου αλλου να κανει οικογενεια ειναι λαθος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το να λαμβανεις ως απολαυση 10 λεπτα γαμησιου σε μπουρδελο ειναι θεμιτο και κατανοητο,
και σεβαστο,δεν σημαινει ομως οτι η επιλογη καποιου αλλου να κανει οικογενεια ειναι λαθος.

τυπε πρεπει καποια στιγμη να σταματησεις τις ανωμαλιες και να αποδεχτεις τον γλυκο ερωτα του κωλου. μη κανεις μονο σεξ, κανε ερωτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
To oρθό και χάρη έχει  :boobies:

Stories