Νέα

Εσεις που (σταθερα) ΔΕΝ εχετε γκομενα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 341
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για να φας μουνάρες δεν αρκούν μονο αυτα θες και άλλα πραγματα τα οποια εμεις σαν καθημερινοι τυποι δεν μπορουμε να στα βρουμε.

Εμεις με την παρέα και τα κολπα του μπολντισμου εξασφαλιζουμε οτι εχεις διπλα σου απλα ενα αξιοπρεπες κοριτσάκι καλης εμφάνισης αλλα οχι την ντιβα που την ειδε απο το πανεπιστημιο μοντελο εσκαγε με τις τακουνες και έκανε πραγματικη θραυση.

Ισως βρεις και κάποια σαν αυτη αλλα δεν θα εχει τον χαρακτηρα της παραπάνω οσο δυσκολοτερο χαρακτηρα έχει κάποια τοσο δυσκολη ειναι και στον χειρισμο της

αμαν αρχηγε δε μου τα ειπες αυτα. δηλαδη δε θα τρωμε ωραια μουνια? μονο τη μετριατζα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αμαν αρχηγε δε μου τα ειπες αυτα. δηλαδη δε θα τρωμε ωραια μουνια? μονο τη μετριατζα?

Σε επιπεδο χορευτριας σε κλαμπ δεν έχω να σου φέρω γκομενα. Αμα θες κάτι αναλογο βοηθα

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Eπεκταση της παρέας. Επεκτατισμος. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΚΟΥΡΟΠΑΡΕΕΣ. Αναλογια με γκομενες η παρέα. Πρεπει να έχεις παντα φιλες.

Ρε μλκ εδω την αλλη φορα ο αλλος γλιτωσε την μπακουρια μονο και μονο επειδη ειχε καλη φιλη που του εκανε κονε με μια φιλη της.

Ανετα λες στην φιλη σου οτι θές κονεδάκι και φροντιζει αυτη μετά. Αν ειναι φιλη σου

Φιλη ειναι οποια ερχεται μαζι σου οποτε της λές σε υποστηριζει , δεν στην λέει δεν μαγκευει κτλπ κτλπ

Για να φας μουνάρες δεν αρκούν μονο αυτα θες και άλλα πραγματα τα οποια εμεις σαν καθημερινοι τυποι δεν μπορουμε να στα βρουμε.

Εμεις με την παρέα και τα κολπα του μπολντισμου εξασφαλιζουμε οτι εχεις διπλα σου απλα ενα αξιοπρεπες κοριτσάκι καλης εμφάνισης αλλα οχι την ντιβα που την ειδε απο το πανεπιστημιο μοντελο εσκαγε με τις τακουνες και έκανε πραγματικη θραυση.

Ισως βρεις και κάποια σαν αυτη αλλα δεν θα εχει τον χαρακτηρα της παραπάνω οσο δυσκολοτερο χαρακτηρα έχει κάποια τοσο δυσκολη ειναι και στον χειρισμο της
Είσαι σε μεγαλη φόρμα  :rockon:
και νομίζω ότι αν ψηθείς κάποια στιγμή να σπάσεις το ρόδι και να βρεις γκόμενα ή να πηδήξεις, θα μεγαλουργήσεις: θα πεις ακόμα μεγαλύτερες κουβέντες και θα μας φέρεις πιο κοντά στην Αλήθεια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
για να φας μουναρες παιρνεις ενα σιτιταουρ η πας σε ενα στουντιο.εγγυημενα πραγματα  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

outbreak2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0
Το αξίωμα οτι για να βρείς γκόμενα πρέπει ντε και καλά να έχεις κύκλο και ούτω καθεξής,
έχει μία γερή δόση αλήθειας λόγω της φύσης της ελληνικής κοινωνίας.

Όμως αυτή η προσέγγιση (άν και μπορεί να σου κάτσει άν είσαι κολόφαρδος και ικανός) έχει μερικά
σοβαρότατα μειονεκτήματα, που όποιος επιλέξει να ακολουθήσει το συγκεκριμένο τριπάκι πιθανόν
να τα βρεί μπροστά του.

Πρακτικά, κάποιος έχει να αντιμετωπίσει την έμφυτη τάση του λαού μας που δέν είναι άλλη απο το να
καραγουστάρει να βλέπει τον διπλανό του να μήν προοδεύει και να σπάει τα μούτρα του. Κατα συνέπεια
το να εμπιστεύεται κανείς τον κύκλο του προκειμένου να δεί προκοπή στα γκομενικά, μπορεί να καταστεί
εξαιρετικά επισφαλές λόγω αλληλο-αντικρουόμενων συμφερόντων, ζήλιας, κακίας ή οποιοδήποτε συνδυασμό
των παραπάνω. Γενικώς θεωρώ αμφιλεγόμενο το να εμπιστεύεσαι και να βασίζεσαι σε τρίτους σε ότι αφορά
την επίτευξη του προσωπικού σου καλού όταν έχεις να κάνεις με την ελληνική κοινωνία.

Άν κάποιος είναι λίγο μεθοδικός και ξέρει να κινείται σόλο, η μοναχική έξοδος μπορεί να μετατραπεί σε
χρυσή ευκαιρία για να κάνει πολύ καλό παιχνίδι. Έχεις την ευκαιρία να συγκεντρωθείς στον στόχο χωρίς
αντιπερισπασμούς, μεθοδικά και προσεκτικά και να προβάλλεις με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά σου σημεία
(χρησιμοποιώντας άνετα και ανεμπόδιστα μπαρούφες ή διανθίζοντας την αλήθεια προς όφελός σου χωρίς κανείς
να σε διακόψει).

Προσωπικά άν και έχω έναν νορμάλ σε μέγεθος κύκλο "φίλων" και γνωστών μέσα στον οποίο κινούμαι και
συναναστρέφομαι, όλες τις κοπέλες με τις οποίες είχα και έχω σχέση τις έχω προσεγγίσει με αυτό τον τρόπο
(κινούμενος σόλο κλαρίνο σε ήσυχα περιβάλλοντα κατόπιν σχεδίου και τακτικής) και άν και δέν ήταν/είναι τρομερά
πολλές σε αριθμό, (καθώς δέν ισχυρίζομαι οτι είμαι και ο σούπερ γαμιάς του αιώνα) τουλάχιστον εμφανισιακά όλες ήταν
αξιόλογες και έχω αποφύγει την μπαζογαμία.

Μήν φοβάστε την μοναχική έξοδο, μπορεί να φαντάζει ανορθόδοξη αλλά άν εξασκηθείτε στο σπόρ, ίσως και να
σας βγεί σε καλό.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Ρε κωλοτούμπα, εσύ δεν τσαμπούναγες πριν λίγους μήνες -όταν σε συμβούλευα να χτυπάς μέτριες για να μην μένεις αγάμητος- ότι δεν σου κάνουν οι μέτριες και θες γκόμενες επιπέδου κτλ;
Έχε χάρη που 'μαι κομμάτια απ την προπόνηση και βαριέμαι να ψάχνω τα ποσταρίσματα...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ρε κωλοτούμπα, εσύ δεν τσαμπούναγες πριν λίγους μήνες -όταν σε συμβούλευα να χτυπάς μέτριες για να μην μένεις αγάμητος- ότι δεν σου κάνουν οι μέτριες και θες γκόμενες επιπέδου κτλ;
Έχε χάρη που 'μαι κομμάτια απ την προπόνηση και βαριέμαι να ψάχνω τα ποσταρίσματα...
Δεν κάνει κωλοτούμπες ο μπόλντυς τύπε!  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Γκομενες επιπεδου ειναι οι μορφωμενες - σπουδαγμένες. Για αλλη μια φορά δεν καταλαβες τι διάβαζες.

Εσυ μας ελεγες να την πεφτουμε σε σερβιτορες και πωλητριες. Εγω με τετοιες δεν μπορω να συνεννοηθω αν μπορεις εσυ και έχετε το ιδιο επιπεδο ... ελεύθερα.

iperkavlas

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2014
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
0
Εύγε. Τι γυμναστικη κάνεις? εγω (μεσα σε μια εβδομάδα) πηγα 2 φορές για μπάσκετ και τις άλλες 2 φορές πηγα για τρέξιμο. Χαλαρη γυμναστική 3 χιλιομετρα τρέξιμο μετά διατάσεις - καμψεις - κοιλιακούς και στο τέλος για αποθεραπεια έτρεξα 2 γυρους τζοκιν ισα ισα και έφυγα. Πρεπει να έκανα καμια ώρα μαζι με τα διαλειματα και τα χαζέματα στο κινητο.

3 χλμ σε γηπεδο ολυμπιακων προδιαγραφων οπου καθε γυρος στο εσωτερικο κολουαρ ειναι 400μέτρα ειναι ακριβως 10 γυροι.

[/quot
κολυμπι 3-4 φορες  4χλμ,5χ5 2 ωρες,περπατημα βουνο ανηφορα 2 ωρες και ενιοτε και γυμναστηριο ανα εβδομαδα
38 ειμαι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν γινεται να έχεις κανει κάποιες σπουδες και να προσπαθεις να συνενοηθεις με την 20χρονη απο το Περιστερι που νομιζει οτι μαγκια ειναι το μηχανάκι και οι καγκουριές.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν γινεται να έχεις κανει κάποιες σπουδες και να προσπαθεις να συνενοηθεις με την 20χρονη απο το Περιστερι που νομιζει οτι μαγκια ειναι το μηχανάκι και οι καγκουριές.
Στο κρεβατι μια χαρα συνεννοεισαι  :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
4 φορες  4χλμ,5χ5 2 ωρες,περπατημα βουνο ανηφορα 2 ωρες και ενιοτε και γυμναστηριο ανα εβδομαδα
38 ειμαι

Αμα εισαι 38 ομως πριν τις αθλητικες δραστηριοτητες πρεπει να έχεις περάσει απο εναν καρδιολογο καλου κακου οχι μονο εσυ και οι νεοτεροι. Γιατι οι αιφνιδιοι θάνατοι την ώρα της προπονησης δεν ειναι και λιγοι.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Το αξίωμα οτι για να βρείς γκόμενα πρέπει ντε και καλά να έχεις κύκλο και ούτω καθεξής,
έχει μία γερή δόση αλήθειας λόγω της φύσης της ελληνικής κοινωνίας.

Όμως αυτή η προσέγγιση (άν και μπορεί να σου κάτσει άν είσαι κολόφαρδος και ικανός) έχει μερικά
σοβαρότατα μειονεκτήματα, που όποιος επιλέξει να ακολουθήσει το συγκεκριμένο τριπάκι πιθανόν
να τα βρεί μπροστά του.

Πρακτικά, κάποιος έχει να αντιμετωπίσει την έμφυτη τάση του λαού μας που δέν είναι άλλη απο το να
καραγουστάρει να βλέπει τον διπλανό του να μήν προοδεύει και να σπάει τα μούτρα του. Κατα συνέπεια
το να εμπιστεύεται κανείς τον κύκλο του προκειμένου να δεί προκοπή στα γκομενικά, μπορεί να καταστεί
εξαιρετικά επισφαλές λόγω αλληλο-αντικρουόμενων συμφερόντων, ζήλιας, κακίας ή οποιοδήποτε συνδυασμό
των παραπάνω. Γενικώς θεωρώ αμφιλεγόμενο το να εμπιστεύεσαι και να βασίζεσαι σε τρίτους σε ότι αφορά
την επίτευξη του προσωπικού σου καλού όταν έχεις να κάνεις με την ελληνική κοινωνία.

Άν κάποιος είναι λίγο μεθοδικός και ξέρει να κινείται σόλο, η μοναχική έξοδος μπορεί να μετατραπεί σε
χρυσή ευκαιρία για να κάνει πολύ καλό παιχνίδι. Έχεις την ευκαιρία να συγκεντρωθείς στον στόχο χωρίς
αντιπερισπασμούς, μεθοδικά και προσεκτικά και να προβάλλεις με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά σου σημεία
(χρησιμοποιώντας άνετα και ανεμπόδιστα μπαρούφες ή διανθίζοντας την αλήθεια προς όφελός σου χωρίς κανείς
να σε διακόψει).

Προσωπικά άν και έχω έναν νορμάλ σε μέγεθος κύκλο "φίλων" και γνωστών μέσα στον οποίο κινούμαι και
συναναστρέφομαι, όλες τις κοπέλες με τις οποίες είχα και έχω σχέση τις έχω προσεγγίσει με αυτό τον τρόπο
(κινούμενος σόλο κλαρίνο σε ήσυχα περιβάλλοντα κατόπιν σχεδίου και τακτικής) και άν και δέν ήταν/είναι τρομερά
πολλές σε αριθμό, (καθώς δέν ισχυρίζομαι οτι είμαι και ο σούπερ γαμιάς του αιώνα) τουλάχιστον εμφανισιακά όλες ήταν
αξιόλογες και έχω αποφύγει την μπαζογαμία.

Μήν φοβάστε την μοναχική έξοδο, μπορεί να φαντάζει ανορθόδοξη αλλά άν εξασκηθείτε στο σπόρ, ίσως και να
σας βγεί σε καλό.

"κινούμενος σόλο κλαρίνο σε ήσυχα περιβάλλοντα κατόπιν σχεδίου και τακτικής"

και ερωτω , γιατι μας εκανες αλοιφη δικε μου, ποια ειναι τα ησυχα περιβαλλοντα?

Επισκέπτης
Γκομενες επιπεδου ειναι οι μορφωμενες - σπουδαγμένες. Για αλλη μια φορά δεν καταλαβες τι διάβαζες.

Εσυ μας ελεγες να την πεφτουμε σε [size=15pt]σερβιτορες και πωλητριες[/size]. Εγω με τετοιες δεν μπορω να συνεννοηθω αν μπορεις εσυ και έχετε το ιδιο επιπεδο ... ελεύθερα.
Σερβιτόρες και πωλήτριες που εργάζονται ενώ σπουδάζουν που εντάσσονται,στις μορφωμένες ή στις αμόρφωτες; :think: Πώς τις ξεχωρίζεις από τις άλλες τις αμόρφωτες; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom