Καλημερα παιδια, στο ηρακλειο οπως γνωριζετε οι περισσοτεροι δεν παιζει γενικοτερα τιποτα καλο , κατι ξεπετες απο αθηνα ερχονται πολυ μετρια πραγματα που με τα χρονια και επειδη τα του εδω δεν λενε και πολλα και ειναι μεγαλη η ζητηση αυξανουν συνεχεια τις τιμες. μονο τα city tour εχουν αρκετα καλα κομματια αλλα εκει πρεπει να πεσει το μαρουλι.
Για τα εδω λιγα πραγματα κακα σπιτια ολες 50 ευρω χωρις ιδιαιτερες περιπτωσεις , ασε που φοβασαι παντα μην στην πεσει κανεις η μην κολλησεις τιποτα κτλ.
Θα σας πω γιαυτες που παιζουν τωρα... Ελενη παλια ηταν πιο χοντρουλα και επαιζε με την ροξυ μαζι παλιοτερα σε ενα σπιτι θερισσο τωρα στο κλασσικο σπιτι για τους γνωστες.ΚΑι οι 2 δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ειδικα η ροξυ εχει αρχισει και τα μα μου οχι αυτο οχι ετσι κτλ που δεν ηταν ετσι παλιοτερα. Οταν την ειχα πρωτοσυναντηση μου εκανε πιπα με το τηλεφωνο στο αυτι να μιλαει σε πελατη (δεν ηθελα να την πηδηξω τοτε)για τετοιες καταστασεις μιλαμε.
Σοφια που κανει για ρουμανακι χαλια σπιτι πιτσιρικα με κοιλιτσα αρκετα πλαδαρη για την μικρη ηλικια της αντεχει ομως σε οτι της κανεις 50αρικο και εδω.
Μια ιανα φαινετε ωραια δεν εχω παει ακομα.
Ξενια τα εχουμε πει το σπιτι ειναι σε κακο σημειο δεν εχω περασει καλα βεβαια με τα κοριτσια 2 φορες που εχω παει. Παλιοτερα οταν ηταν αμμουδαρα ειχε φερει κατι ωραια μωρα πουτ τα δινανε ολα.
Ανετα εχει βαλει και αλλα κιλακια (εχει καμποσα) απο οταν την ειχα δει εγω πριν απο 5-6 μηνες ενταξει ειναι η πιο οικονομικη και σωστη στην συμπεριφορα της, ειναι για χοντραδια ομως στις μεγαλες καυλες να βγαλεις γουστα να φυγεις.
Αυτες οι 2 φιλες σεξυ και σεξυ θηλυκο στην αγγελια εχω παρει μονο την ελληνιδα 2 φορες εχει ωραιο σωμα το προσωπο δεν λεει μεγαλη ομως 40 πλας στον αγωνα μετρια πραγματα θελει απλα να περασει γρηγορα η ωρα δεν προσφερουν κατι το ιδιαιτερο.
Η σοφια με την τζενη που κατεβαινουν συχνα απο 50 ευρω πριν 2 χρονια τωρα απο οτι διαβασα ζητανε 70 αυτη την φορα δεν πηγα τις εχω παρει και τις 2 και ξεχωριστα και μαζι βγαζουν καυλα περνας καλα αλλα χτυπαει πολυ τηλεφωνο και εχει τυχει να πετυχω συναγωνιστη βγαινοντας απο το δωματιο.
Για οτιδηποτε αλλο θελετε ρωτηστε με απλα εκανα μια ανασκοπηση μικρη.
Καλο ειναι να μοιραζομαστε εντυπωσεις και εχω καταληξει στο γεγονος να μην δινουμε τα λεφτα μας σε κακης ποιοτητας υπηρεσιες και γυναικες. μηπως και καποτε ερθει τιποτα σωστο και εδω.
Στα σπιτακια παλι χαλι μαυρο ειχα κανει παλιοτερα καταδρομικες πιο πιθανο ειναι να πετυχεις κανενα φιλο να γινεις ρεζιλι παρα καλο μωρο.
τα ξαναλεμε σε λιγο καιρο αν δω καποια αγγελια και εχω κριτικες να σας πω.