alexherpk
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 63
- Πόντοι
- 0
Τι έχουμε εδώ??? Ξέρει κανείς τίποτα? (μου φαίνεται λίγο μούφα για να είμαι ειλικρινής....)
Τι έχουμε εδώ??? Ξέρει κανείς τίποτα? (μου φαίνεται λίγο μούφα για να είμαι ειλικρινής....)
"Προσοχή ζητάει χρήματα προκαταβολικά μέσω κάρτας paysafe για δήθεν ερωτικες υπηρεσιες. Μετά εξαφανίζεται. ΜΑΚΡΥΆ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ"
Για μένα πλέον αυτές είναι καμμένα χαρτιά. Με τέτοιο πρόβλημα και συνεχίζουν; Θα ρωτήσω και την Ξένια,κ εαν μου πει ότι έχει κοπέλα, πάει και αυτή....Αυτες τις φωτο χρησιμοποιει παντα. Οταν βλεπετε επικοινωνια ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ VIBER ειναι απατεωνας. Τι γινεται με τη Λορυ και την Ιανα? Εμαθα οτι συνεχιζουν και κανουν βιζιτες...Δεν φοβουνται? Κακως για μενα. Θα μολυνουν πολυ κοσμο.
ΥΓ. Ποτε θεωρειτε οτι θα ησυχασουνε απο αυτη την ηλιθιοτητα και θα επιστρεψουν κανονικα οι πορνες στα ποστα τους?
Για μένα πλέον αυτές είναι καμμένα χαρτιά. Με τέτοιο πρόβλημα και συνεχίζουν; Θα ρωτήσω και την Ξένια,κ εαν μου πει ότι έχει κοπέλα, πάει και αυτή....
Συγγνωμη βρε παιδια, αλλα δουλευουν εν μεσω πανδημιας? δεν ειναι επικινδυνο και για τα κοριτσια και για μας?Δεν μου γεμιζαν το μάτι οποτε τις εβλεπα σαν αγγελίες,
αυτα προσπαθησα να παρω σημερα, χωρις να μου απαντήσουν.
γνωριζει καποιος κάτι?
Απ: Ηράκλειο ΠαππούςΔεν μου γεμιζαν το μάτι οποτε τις εβλεπα σαν αγγελίες,
αυτα προσπαθησα να παρω σημερα, χωρις να μου απαντήσουν.
γνωριζει καποιος κάτι?
ξερει κανεις αν ειναι ανοιχτα?
Ειπαμε ο παππους ανηκει στις ευπαθεις ομαδες......σωβαρα τωρα μαγκες μεινετε μεσα με ντετολ, ουισκυ και χεβι μεταλ δισκοιΑπ: Ηράκλειο Παππούς
Τύπε, εν μέσω πανδημίας ψάχνεις να γαμήσεις;
Κάτσε στο σπίτι σου και παίξε με το πουλάκι σου
Αφού δεν το έχεις το άθλημα
Ειπαμε ο παππους ανηκει στις ευπαθεις ομαδες......
σωβαρα τωρα μαγκες μεινετε μεσα με ντετολ, ουισκυ και χεβι μεταλ δισκοι