Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.365
Ναι αυτή αφορά η κριτικη
Παιδιά για Μαρία Μασταμπά θέλω κ γω να μάθω... Πήρα χθες 3 φορές ανά μισάωρο για το ενδεχόμενο που την πετύχω με συναγωνιστή και τελικά δε τη βρήκα καμία απ τις 3 φορές... Έχει κανείς πληροφορίες κλπ...?
Όπως εσύ πολλοί άλλοι...Παιδιά για Μαρία Μασταμπά θέλω κ γω να μάθω... Πήρα χθες 3 φορές ανά μισάωρο για το ενδεχόμενο που την πετύχω με συναγωνιστή και τελικά δε τη βρήκα καμία απ τις 3 φορές... Έχει κανείς πληροφορίες κλπ...?
Πιπα χωρις προφυλακτικο και 50 δεν δινω. Αν θελει ακαποτο με 50 ναι. Ηρθε τωρα η καθε τυχαρπαστη να μας το παιξει ταχα οτι φοβαται τον ιο και δεν κανει ακαποτο. Αν σκουπισεις το τετοιο σου με μωρομαντηλο σκοτωνονται ολα τα μικροβια και δεν υπαρχει κινδυνος. Οσον αφορα την ιδια αν βαλει στο στομα της λιστεριν επισης σκοτωνονται οι ιοι. Βρηκαμε τωρα τις αηδιες για να μας εκμεταλευονται κιολας. Δεν ξερω εγω πηρα Τινα και Ροζα και το σκεφτομαι για Μασταμπα. Μαλλον δεν θα παω.
ΥΓ. Αν παει κανεις στη καινουργια(αδυνατη) της Ξενιας ας ενημερωσει σχετικα.
Μα για Μασταμπά πως να πας; Αφού δεν έχουμε καν επικοινωνία με τη Μαρία (από Μασταμπά) για να πας... Μάλλον το κινητό που έχει βάλει πλέον το έχει κλείσει... σήμερα δοκίμασα δυο φορεσ το πρωί 10:00 άλλες δυο το απόγευμα 18:00 και άλλη μια στις 21:00....
Ε θεωρω πως δε πρόκειται να ανοίξει ξανά το κινητό της... Από χθες λέει «ο χρήστης που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος...»
Έχουμε καμια πληροφορία για το Μαράκι...; Άλλο τηλ ίσως;