Νέα

Ερώτηση κρίσεως...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tolki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Εχω μια απορια....αν μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του σοβαρα και χωρις να  :jerking: το θεμα.....!!!!
Τι ειναι αυτο που οδηγει πολυ ομορφες και εξυπνες κοπελες να αναζητουν την ιδονη απο το ιδιο φυλο;;;
Τι ειναι αυτο που τισ χαλασε ;;;;
Μια γρηγορη δικη μου απαντηση θα μπορουσε να ειναι ...ολοι αυτοι οι δηθεν ανδρες που μονο σκοπο εχουν να....ικανοποιηθουν...σχετικα γρηγορα και χωρις να τους δωσουν τιν ευκαιρια να κανουν και εκεινες το ιδιο......αλλα σιγουρα δεν πρεπει να ειναι μονο αυτο.....
:think: :think: :think:
Η ερωτηση μου προερχετε μετα απο αρκετα χρονια που σκοτωνω λιγο χρονο σε site γνωριμιων αλλα και απο προσωπικες εμπειριες που ομως η μονι απαντηση ειναι...( μονο μια γυναικα  μπορει....)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Το αγαπημενο μου στεκι στην Αθηνα λογω μουσικης και φαγητου εχει 80% θαμωνες λεσβιες. Δεν βλεπω συχνα ομορφες εκει. Για εξυπνες δεν ξερω δεν με απασχολει. Μεσω μιας bi βιζιτους και γνωστης εχω γνωρισει πολλες Bi γυναικες. Ομορφες. Απλα τους δινουν και αλλα πραγματα στο sex οι γυναικες. Θελουν ομως και τους αντρες.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτο που δεν αντιλαμβανομαι... ειναι τον διαχωρισμο που κανεις στις πολυ ομορφες κ εξυπνες κοπελες που την βρισκουν ετσι...
τι σημασια εχει αυτο? ασχημες ομορφες χαζες εξυπνες γουοτεβερ σατισφαξιοοον ζητανε... κ την βρισκουν οπως  αρεσει στην καθεμια :P

OP
OP
T

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ναι..αλλα δεν λεω για Bi....

OP
OP
T

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
αυτο που δεν αντιλαμβανομαι... ειναι τον διαχωρισμο που κανεις στις πολυ ομορφες κ εξυπνες κοπελες που την βρισκουν ετσι...
τι σημασια εχει αυτο? ασχημες ομορφες χαζες εξυπνες γουοτεβερ σατισφαξιοοον ζητανε... κ την βρισκουν οπως  αρεσει στην καθεμια :P
...
καμια αντιριση...μαζι σου....
γιατι ομως επιλεγουν αυτο το δρομο...εχοντας δοκιμασει τον αλλο...;;;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α... ε δε ξερω χαχαχαχα
κ οι γκευ γιατι ειναι γκευ?
κ ο ηλιος γιατι δυει απ τ η δυση?
υπαρξιακα ερωτηματα

αν καποτε δοκιμασω λεσβιακο θα σου πω τι καλυτερο εχει αν εχει :2funny:

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αφού δεν έχει σημασία η ομορφιά, τότε γιατί ΚΑΙ οι λεσβίες κοιτάνε σαν ξερολούκουμα τις όμορφες;

(Πήγαινα So Bar So Food με γυναίκες και έχω δει πόσο "πολιτισμένες" και "εγκεφαλικές" και "υπεράνω εξωτερικής ομορφιάς" είναι οι dykes.)

Το ότι σπάνια υπάρχει όμορφη λεσβία ενώ αντίθετα συχνά συναντούμε όμορφες αμφί είναι προφανώς... τυχαίο...

joonx

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε νομιζω πως οι περισοτερες το κανουν για δοκιμη,και την εμπειρια                  ισως καποιες μετα τους αρεσει περισοτερο.και συνεχιζουν.αλλα αλλο πρεπει να μασ απασχολει κανονικα και λεο το καλαμι αυτο που εχουν καβαλισει και νομιζουν οτι καποιες ειναι και ολες 8ελουν τον μπραντ πητ  η το ρικυ μαρτιν,και τα νορμαλ παιδια δεν μπορουν να βρουν γκομενα...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
ναι..αλλα δεν λεω για Bi....

Αν θες να σου πω με Pm που ειναι. Συνδυαζεται και με μπουρδελοτσαρκα. Ωραιες λεσβιες δεν πολυβλεπεις. δεν εχω εξηγηση, παρατηρηση κανω

OP
OP
T

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
....ερχονται στο μυαλο μου απαντησεις που μου εχουν δωσει...οπως...μονο μια γυναικα ξερει να γλυφει κ.λ.π-

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αφού δεν έχει σημασία η ομορφιά, τότε γιατί ΚΑΙ οι λεσβίες κοιτάνε σαν ξερολούκουμα τις όμορφες;

(Πήγαινα So Bar So Food με γυναίκες και έχω δει πόσο "πολιτισμένες" και "εγκεφαλικές" και "υπεράνω εξωτερικής ομορφιάς" είναι οι dykes.)

Το ότι σπάνια υπάρχει όμορφη λεσβία ενώ αντίθετα συχνά συναντούμε όμορφες αμφί είναι προφανώς... τυχαίο...
παραλογο? προφανως οι λεσβιες (ασχημες η ομορφες δεν εχει σημασια), θα κοιτανε ομορφες γυναικες που ανταποκρινονται στα δικα τους γουστα.
που ειναι το παραξενο?
δεν ρωταει αυτο ομως.. το τι ωθει γυναικες που δεν ηταν λεσβιες, δεν την εβρισκαν παντα ετσι, ανεξαρτητως ομορφιας, να το γυρισουν.. να το πανε το γραμμα... να σηκωσουν το σακκακι... να στριψουν τον ντολμα.. να πασπαλισουν τον κουραμπιε... κ.α που δεν ξερω αν εχουν θεση στις λεσβιοκαταστασεις :2funny:

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Χμ... σε γενικές γραμμές συμφωνώ, φίλε Joonx.

Αλλά, επίσης σε γενικές γραμμές, στις καραγκαγκά λεσβίες παρατηρείται με έκδηλη απέχθεια προς τους άντρες και τον αντρισμό.

Και μάλιστα, σε συνδυασμό με υιοθέτηση από τις ίδιες "αντρικών" (macho) συμπεριφορών και απομάκρυνση από τα θηλυκά αρχέτυπα.

Ενώ... ταυτόχρονα σαφώς προτιμούν τις πιο θηλυκές για ερωμένες.

Ο συνδυασμός αυτών των τριών στοιχείων με κάνει να πιστεύω ότι ένα υψηλό ποσοστό λεσβιών περισσότερο απεχθάνονται (ίσως και υποσυνείδητα φθονούν) τους άντρες, παρά καυλώνουν με γυναίκες.

Προς επίρρωσιν, υπήρχε συγκεκριμένη λεσβία που ακόμα και για να χαϊδέψει την ερωμένη της φορούσε γάντι (για γλειφομούνι από μέρους της ούτε λόγος). Αυτό πώς συμβιβάζεται με καύλα για το θηλυκό;

Σε αντίθεση με αυτές, οι αμφί γυναίκες συνήθως είναι αρκετά θηλυκά κορίτσια, που απλώς έχουν μια έντονη και πολυδιάστατη σεξουαλικότητα.

(Δεν μιλάμε για τις μικρούλες που φυσικό είναι να πειραματίζονται μεταξύ τους, αλλά για τις μεγαλύτερες συνειδητές αμφί).

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
....ερχονται στο μυαλο μου απαντησεις που μου εχουν δωσει...οπως...μονο μια γυναικα ξερει να γλυφει κ.λ.π-

Αυτό φυσικά είναι μούφα και εκ των υστέρων αιτιολόγηση.

Το καλό γλειφομούνι (όπως και η καλή πίπα) είναι περισσότερο θέμα πόθου και διάθεσης για ανακάλυψη και εκτεταμένο "διάλογο" με το μουνάκι και λιγότερο θέμα τεχνικής.

(Το ότι μας απασχολεί η τεχνική μιας ιερόδουλης στο στοματικό οφείλεται ακριβώς στο ότι είναι το μόνο που έχουμε, αφού δεν υπάρχει πόθος και διάθεση "διαλόγου".)

OP
OP
T

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Αυτό φυσικά είναι μούφα και εκ των υστέρων αιτιολόγηση.

Το καλό γλειφομούνι (όπως και η καλή πίπα) είναι περισσότερο θέμα πόθου και διάθεσης για ανακάλυψη και εκτεταμένο "διάλογο" με το μουνάκι και λιγότερο θέμα τεχνικής.

(Το ότι μας απασχολεί η τεχνική μιας ιερόδουλης στο στοματικό οφείλεται ακριβώς στο ότι είναι το μόνο που έχουμε, αφού δεν υπάρχει πόθος και διάθεση "διαλόγου".)
...
ομολογω οτι δεν το ειχα σκευτει ποτε ετσι...!!!!!!!

joonx

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε snif snif παρα πολλι σωστο αυτο που λες (επίσης σε γενικές γραμμές, στις καραγκαγκά λεσβίες παρατηρείται με έκδηλη απέχθεια προς τους άντρες και τον αντρισμό) !!!

Επισκέπτης
Χμμμμ... δεν με απασχολεί αυτό το θέμα :)

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πρεπει να περασουν καμια 10αρια χρονακια ακομα για να σταματιση η ελληνιδα να πουλαει τρελα και να κοπιαρει ατσαλα star του cinema και της tv.Γιατι ως γνωστον απο τρελους και μη κατασταλαγμενους ,λογικο συμπερασμα δεν βγαζεις .Του κολου λεσβιες ειναι,ασηνηδιτοποιητες.Αμα δουνε την σημαια ορθια και βαρβατη λεσβιες ξελεσβιες ολες καβαλα στον αι Γιωργη πανε.Εμπειριες με δαυτες ουκ ολιγες.Αρκει να μην τους θυμηζης τον μπαμπα τον πρωιν τον ξαδερφο η την μαμα τους.

XRISTINA69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Υπαρχουν πολλα ειδη...Η μια το κανει απο πειραμα...Η αλλα γιατι της αρεσει το γλυφομουνι κ η γυναικα...Η αλλη γιατι δεν εχει εσωτερικο οργασμο(κολπικο)αλλα μονο εξωτερικο(κλειτορικο)...Η αλλη της αρεσει κ το μουνι κ τον πουτσο...κ ετσι την βρισκουν...δεν θελει πολυ φιλοσοφια μονο δθο λεξεις...ειναι ανωμαλιες... :idiot:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ανωμαλιες? Says who? Μια που εμπορευεται το γενετησιο ενστικτο/συναισθημα? ....

Για εμενα οι πραγματικοι gay και οι πραγματικες λεσβιες δεν ειχαν επιλογη για αυτο που ειναι. Ισως ειναι στα γονιδια, σιγουρα εχει να κανει με τις ορμονες ( την παρουσια η την απουσια τους ) και πολλα αλλα πραγματα.

Για κανονικες λεσβιες μιλαω, οχι για τις γκομενες που θα κανουν καμια παρτουζα με καμια φιλη τους και θα γλειψουν κανα μουνακι η κανα κωλαρακι ετσι γιατι γουσταρουν λιγο. Για αυτες που εχουν επιλεξει να ζησουν την ζωη τους με του ιδιου φυλου ατομο δεν υπαρχει και πολλη συμπαθεια προς το αλλο φυλο ( τουλαχιστον στο σεξουαλικο τομεα ).

Εχω δει και απο εκει που δουλευα τετοια ατομα και μπορω να πω πως τις περισσοτερες φορες δεν ειναι επιλογη, ουτε ανωλαμιες και μαλακιες, ειναι το τι σου εκανε κλικ απο μικρος/μικρη τις περισσοτερες φορες, ικανοποιωντας το ενστικτο σου με τον οποιονδηποτε τροπο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τότε να δεχτούμε ότι και σε άλλες έκανε κλικ το άλογο που έβλεπαν στο χωριό τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom