Νέα

Ερώτηση για strip club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELEANA26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ELEANA26

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά να ρωτήσω κάτι? μην με παρεξηγήσετε, είμαι μέλος στο site και χρειάζομαι μια μικρή αντρική βοήθεια......δεν ξέρω πως να στείλω ένα θέμα ώστε να λάβω απαντήσεις, δεν το χω ξανακάνει .....και μπήκα s αυτή τη συζήτηση για να μπορέσω να ρωτήσω,...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.542
Πόντοι
17.085
Το θέμα σου διαχωρίστηκε. Ρώτα. :) Γράφε ελληνικά μόνο, όχι greeklish.

OP
OP
E

ELEANA26

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σ ευχαριστω. λοιπον ακου θελω να κανω εκπληξη σ ενα φιλο που εχει γενεθλια και να τον παμε σ ενα στριπτιτζαδικο.......μεχρι εδω καλα.....ομως θελω να κανω ενα show με μια φιλη μου στη σκηνη, ενα στριπτιζ και θα θελα να ξερω αν θα επιτρεψει το μαγαζι, η αν ξερεις μαγαζι που να το επιτρεπει.....θα με βοηθησεις?

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Θα στο πω πολυ απλα. Εξαρταται αν εσυ και η φιλη σου βλεπεστε και τι ειδους σοου θελεις να κανεις.

Εγω ακρη για να σε βοηθησω εχω μονο στο Κινκυ Οπερα.

OP
OP
E

ELEANA26

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΚΥ ΟΠΕΡΑ......ΝΑΙ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ , ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ.....ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ STRIP SHOW ΨΙΛΟΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΥΛΑΚΙ GOTHIC .....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Θα στο πω πολυ απλα. Εξαρταται αν εσυ και η φιλη σου βλεπεστε και τι ειδους σοου θελεις να κανεις.

Εγω ακρη για να σε βοηθησω εχω μονο στο Κινκυ Οπερα.
δηλ.τα εχεισ ολα στο πιατο :think:τυχερε

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΚΥ ΟΠΕΡΑ......ΝΑΙ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ , ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ.....ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ STRIP SHOW ΨΙΛΟΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΥΛΑΚΙ GOTHIC .....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

Κανενα προβλημα τοτε.

Ποτε ειναι τα γενεθλια του τυχερου??

Προσωπικα σου προτεινω ειτε το Κινκυ ειτε το Αλκατραζ που ειναι ποιο Light μαγαζια και ποιο νεανικου κοινου.

Αν μπορω να βοηθησω πες μου.

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Έχω δει να γίνεται αυτό στο Mousses.

Δεν θα έλεγα ότι χόρεψε άσχημα η κυρία με κοντό φορεματάκι (τηρουμένων των αναλογιών).

Επομένως αρκεί να το ζητήσει κάποια και όλη η πίστα δικιά της.

Ειδικά Παρασκευή και Σάββατο θα έχει και πολλούς θεατές, αν αυτό θέλει, δηλαδή να την δουν και να την κρίνουν.

OP
OP
E

ELEANA26

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια σας ευχαριστω πολυ...παρα πολυ για τις απαντησεις και τις πληροφοριες...τα γενεθλια ειναι 10 αυγουστου σε λιγες μερες θα επικοινωνησω μ ενα απο τα 2 που μου προτινατε και θα παω!!!!

μην ανησυχειτε ειμαι καλο καυλακι , γυμνασμενη και μ αρεσει ο χορος πολυ!!!.....πιστευω οτι θα χει καλο αποτελεσμα και πολυ γελιο γιατι ο εν λογω κυριος δε θα το περιμενει!!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
μονο πρόσεχε μην εχεις καμια πρόταση για δουλεια μετα  ;)

OP
OP
E

ELEANA26

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑ ΛΕΣ??????? ΗΗΑΗΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗ ΚΑΛΟ!!!

Makakos

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάλι λέω να ενημερώσεις πριν γίνει το σκηνικό για να προσέλθει συσσωμο το bou.

Αφενός μεν θα κρίνουμε το αληθές της περιγραφής της εμφάνισης σου, αφετέρου θα σου κάνουμε εξέδρα. :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
βρε μαλακα ζερο παλι εκανες κλωνο για να δουλεψεις τους σαλιαμαγκουρες εδω μεσα???

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
347
Πόντοι
21
Γεια σου ρε ELEANA εγω προσωπικα σου προτεινω ΚΙΝΚΥ ΟPERA ειδικα για τετοια φαση, και για παρεα-λεσβιακα ανεπιφειλακτα συστηνω GREYS! ειδικευμενη στα μωρακια σαν κι εσενα...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
1.Μάλλον μας δουλεύει κανάς κλώνος
2.Αν όχι, τελικά υπάρχει Θεός  :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
λοιπον ακου θελω να κανω εκπληξη σ ενα φιλο που εχει γενεθλια και να τον παμε σ ενα στριπτιτζαδικο.......μεχρι εδω καλα.....ομως θελω να κανω ενα show με μια φιλη μου στη σκηνη, ενα στριπτιζ

Γιατί δεν το κάνετε στο σπίτι του? Και μετά, ίσως να επακολουθήσει και τρίγωνο πανοράματος....... ;)

παιδια σας ευχαριστω πολυ...παρα πολυ για τις απαντησεις και τις πληροφοριες...τα γενεθλια ειναι 10 αυγουστου σε λιγες μερες θα επικοινωνησω μ ενα απο τα 2 που μου προτινατε και θα παω!!!!

Απόψε είναι η μεγάλη βραδιά λοιπόν....

μην ανησυχειτε ειμαι καλο καυλακι , γυμνασμενη και μ αρεσει ο χορος πολυ!!!.....πιστευω οτι θα χει καλο αποτελεσμα και πολυ γελιο γιατι ο εν λογω κυριος δε θα το περιμενει!!!

....τυχερός ο φίλος σου............. :grin:

OP
OP
E

ELEANA26

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΜΗ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΑ!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.925
Πόντοι
42.697
Ελενα ΜΗΝ γραφεις με κεφαλαια στο φορουμ