παιδιά να ρωτήσω κάτι? μην με παρεξηγήσετε, είμαι μέλος στο site και χρειάζομαι μια μικρή αντρική βοήθεια......δεν ξέρω πως να στείλω ένα θέμα ώστε να λάβω απαντήσεις, δεν το χω ξανακάνει .....και μπήκα s αυτή τη συζήτηση για να μπορέσω να ρωτήσω,...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερώτηση για strip club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ELEANA26
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.542
- Πόντοι
- 17.085
Το θέμα σου διαχωρίστηκε. Ρώτα.
Γράφε ελληνικά μόνο, όχι greeklish.
σ ευχαριστω. λοιπον ακου θελω να κανω εκπληξη σ ενα φιλο που εχει γενεθλια και να τον παμε σ ενα στριπτιτζαδικο.......μεχρι εδω καλα.....ομως θελω να κανω ενα show με μια φιλη μου στη σκηνη, ενα στριπτιζ και θα θελα να ξερω αν θα επιτρεψει το μαγαζι, η αν ξερεις μαγαζι που να το επιτρεπει.....θα με βοηθησεις?
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δηλ.τα εχεισ ολα στο πιατοΘα στο πω πολυ απλα. Εξαρταται αν εσυ και η φιλη σου βλεπεστε και τι ειδους σοου θελεις να κανεις.
Εγω ακρη για να σε βοηθησω εχω μονο στο Κινκυ Οπερα.
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΚΥ ΟΠΕΡΑ......ΝΑΙ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ , ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ.....ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ STRIP SHOW ΨΙΛΟΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΥΛΑΚΙ GOTHIC .....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
Κανενα προβλημα τοτε.
Ποτε ειναι τα γενεθλια του τυχερου??
Προσωπικα σου προτεινω ειτε το Κινκυ ειτε το Αλκατραζ που ειναι ποιο Light μαγαζια και ποιο νεανικου κοινου.
Αν μπορω να βοηθησω πες μου.
Έχω δει να γίνεται αυτό στο Mousses.
Δεν θα έλεγα ότι χόρεψε άσχημα η κυρία με κοντό φορεματάκι (τηρουμένων των αναλογιών).
Επομένως αρκεί να το ζητήσει κάποια και όλη η πίστα δικιά της.
Ειδικά Παρασκευή και Σάββατο θα έχει και πολλούς θεατές, αν αυτό θέλει, δηλαδή να την δουν και να την κρίνουν.
παιδια σας ευχαριστω πολυ...παρα πολυ για τις απαντησεις και τις πληροφοριες...τα γενεθλια ειναι 10 αυγουστου σε λιγες μερες θα επικοινωνησω μ ενα απο τα 2 που μου προτινατε και θα παω!!!!
μην ανησυχειτε ειμαι καλο καυλακι , γυμνασμενη και μ αρεσει ο χορος πολυ!!!.....πιστευω οτι θα χει καλο αποτελεσμα και πολυ γελιο γιατι ο εν λογω κυριος δε θα το περιμενει!!!
μην ανησυχειτε ειμαι καλο καυλακι , γυμνασμενη και μ αρεσει ο χορος πολυ!!!.....πιστευω οτι θα χει καλο αποτελεσμα και πολυ γελιο γιατι ο εν λογω κυριος δε θα το περιμενει!!!
Επισκέπτης
βρε μαλακα ζερο παλι εκανες κλωνο για να δουλεψεις τους σαλιαμαγκουρες εδω μεσα???
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
1.Μάλλον μας δουλεύει κανάς κλώνοςΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΚΥ ΟΠΕΡΑ......ΝΑΙ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ , ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ.....ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ STRIP SHOW ΨΙΛΟΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΥΛΑΚΙ GOTHIC .....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
2.Αν όχι, τελικά υπάρχει Θεός
λοιπον ακου θελω να κανω εκπληξη σ ενα φιλο που εχει γενεθλια και να τον παμε σ ενα στριπτιτζαδικο.......μεχρι εδω καλα.....ομως θελω να κανω ενα show με μια φιλη μου στη σκηνη, ενα στριπτιζ
Γιατί δεν το κάνετε στο σπίτι του? Και μετά, ίσως να επακολουθήσει και τρίγωνο πανοράματος....... ;)
παιδια σας ευχαριστω πολυ...παρα πολυ για τις απαντησεις και τις πληροφοριες...τα γενεθλια ειναι 10 αυγουστου σε λιγες μερες θα επικοινωνησω μ ενα απο τα 2 που μου προτινατε και θα παω!!!!
Απόψε είναι η μεγάλη βραδιά λοιπόν....
....τυχερός ο φίλος σου.............
Επισκέπτης
ασε τις μαλακιες..πιες 2 ποτακια & ανεβα στην σκηνη..θα σου αρεσει..ΜΗ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.925
- Πόντοι
- 42.697
Ελενα ΜΗΝ γραφεις με κεφαλαια στο φορουμ
ΜΟΝΟ με μικρους ελληνικους χαρακτηρες
ΜΟΝΟ με μικρους ελληνικους χαρακτηρες
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
εσυ ετσι ξηγιεσαι μωρη κλο κλο πριν ανεβεις στη σκηνη;;;;ασε τις μαλακιες..πιες 2 ποτακια & ανεβα στην σκηνη..θα σου αρεσει..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 133
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις