Νέα

Ερώτηση για strip club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELEANA26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ασε μας ρε παθε  :grin: που ξαφνικα τα ειχε κανονισει ολα "αυτη" και ξαφνικα επαθε ατυχημα ο φιλος της

Κοιτα να δεις που ολα τα ατυχηματα - αρρωστιες αδερφων - παππουδων - σκυλων γινονται την πιο περιεργη στιγμη.

μαλακιες δεν πιστευω τιποτα

πίστευε και μή,ερεύνα! :rockon:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Του  ριξε  καρφιά  κάτω  από  την πυλωτή  ο φιδέμπορας , μόλις  έβγαλε  το δίτροχο  έφαγε  χύμα  και  μέτρησε  τέσσερα  στρέμματα  οικόπεδο ο μηχανόβιος

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κανας ψωλεος θα ναι μωρε που μπηκε να το διασκεδασει... λΙΓΕς ΤΟΛΜΗΡΕς ΕΧΟΥΜΕ Σε αυτο το σαιτ... οι αλλες το αποφευγουν... μπαινουν φεησμπουκ να παρουν καμια τσαμπα επιβεβαιωση , σιγα τωρα το κοριτσακι των 26 μην μπηκε εδω μεσα... θα παθαινε ΣΟΚ

ουτε καν να μπουν εδω μεσα?? γτ καλε?

Αγγελικούλα την λένε μήπως?

αααααααααχαχαχαχ
αχαχαχα
αχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Του  ριξε  καρφιά  κάτω  από  την πυλωτή  ο φιδέμπορας , μόλις  έβγαλε  το δίτροχο  έφαγε  χύμα  και  μέτρησε  τέσσερα  στρέμματα  οικόπεδο ο μηχανόβιος
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

καλά που τα βρίσκεις αυτά? :2funny:

για να σε εκδικηθώ μεταφέρομαι εκεί που είμαι αχτύπητη.Στα φανταστικοπραγματικά ρόστερ-μπηφ :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ουτε καν να μπουν εδω μεσα?? γτ καλε?

Γιατι σιχαινονται τετοια μερη ρε συ. Κοινη λογικη ειναι για δαυτες. Τι θα μπει? στο μερος που αμεσως ακυρωνει τα κολπα της? Αυτη ειπαμε επιβεβαιωση ψαχνει... ο μεσος μπουρδελιαρης δεν καταλαβαινει απο τετοια ομως... σιγα μην κατσει να σαλιαρισει ωρες μαζι της χωρις αποτελεσμα (αν δεν ειναι κανας μαλακας βεβαια) .

Οπως εγω σιχαινομαι το φεησμπουκ διοτι εχει ολες αυτες και ολα αυτα που μου φερνουν εμετο... ετσι και αυτες ειναι λογικο να σιχαινονται ενα τετοιο μερος.

Αλλος ο δικος τους κοσμος αλλος ο δικος μας... μπορει να ειμαι και υπερβολικος αλλα ετσι νομιζω.

Για αυτες η ζωη ειναι.... ΜΑΜ - ΚΑΚΑ - ΛΟΥΣΟ - ΚΛΑΜΠΑΚΙ - ΤΡΕΝΤΟΓΚΟΜΕΝΟΣ - ΚΑΙ ΝΑΝΙ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γιατι σιχαινονται τετοια μερη ρε συ. Κοινη λογικη ειναι για δαυτες. Τι θα μπει? στο μερος που αμεσως ακυρωνει τα κολπα της? Αυτη ειπαμε επιβεβαιωση ψαχνει... ο μεσος μπουρδελιαρης δεν καταλαβαινει απο τετοια ομως... σιγα μην κατσει να σαλιαρισει ωρες μαζι της χωρις αποτελεσμα (αν δεν ειναι κανας μαλακας βεβαια) .

Οπως εγω σιχαινομαι το φεησμπουκ διοτι εχει ολες αυτες και ολα αυτα που μου φερνουν εμετο... ετσι και αυτες ειναι λογικο να σιχαινονται ενα τετοιο μερος.

Αλλος ο δικος τους κοσμος αλλος ο δικος μας... μπορει να ειμαι και υπερβολικος αλλα ετσι νομιζω.

Για αυτες η ζωη ειναι.... ΜΑΜ - ΚΑΚΑ - ΛΟΥΣΟ - ΚΛΑΜΠΑΚΙ - ΤΡΕΝΤΟΓΚΟΜΕΝΟΣ - ΚΑΙ ΝΑΝΙ.

εμεις τι ειμαστε? :|

Επισκέπτης
εισαι λιγο υπερβολικος οντως. Ως γνωστον οι γυναικες δεν χεζουν ποτε. :sunglasses:Πες κι εσυ Βελβι :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν ξερω τι ειναι 100% οι κοπελες εδω μεσα.... εκεινο που ξερω ειναι πως αν αρχιζαν να γινονται μελη εδω μεσα και γκομενες που ειναι του ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ τσιρακια θα γινοτανε σφαγη... με τα αλλα μελη...

εδω δεν θυμασαι την μαριαννα??? τσακωμοι καθε μερα...  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Υπερβολές.

Ο μόνος τσακωμός ήταν μεταξύ της Μαριάνας και της Αλήθειας.

Ε περιπου ετσι ειναι και οι αλλες εκει μεσα ρε... και χειροτερες μην σου πω... τουλαχιστον η μαριαννα το εσπαγε και λιγο.... κατα βαθος φαινοταν καλο κοριτσι... Οι αλλες θα φευγανε προωρα ουτε ο αντισθενης δεν θα τις αντεχε. Οσοι νταλαβεριζονται με γκομενες απο φεησμπουκ ξερουν τι γινεται. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom