Νέα

Ερώτηση για strip club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELEANA26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χουχουχου σταυροβελονια σημμερις το σχεδιο :grin: :grin:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
χουχουχου σταυροβελονια σημμερις το σχεδιο :grin: :grin:

Απελυθερωμένες  Απελευθερωμένες
Αλλά  η  γιαγιάκα  το κεντηματάκι  για  τον  ατραντέ  πάνω  από το τελεβίζιον σας  το μαθε

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
το κρεμάνε  από πίσουθε  για  φόντο

Επισκέπτης
Απελυθερωμένες  Απελευθερωμένες
Αλλά  η  γιαγιάκα  το κεντηματάκι  για  τον  ατραντέ  πάνω  από το τελεβίζιον σας  το μαθε

ατραντε? :think:

Ενιχαου ,  δεν μπορεις να φανταστεις ποσο αλμα ειναι η λιμπρε σου αμα κεντας. Ουτε εγω φανταζομαι δλδ , γιατι δεν εχω υπομονη και εκνευριζομαι, αλλα η γιαγια μου αλλα λεει.
Καλτσες και σωβρακα ομως , μανταρω ανετα :2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Που  τα  βρίσκω όλα   ο κίναιδος  ο γέροντας ?
Τί μου  τα΄δωσε και  τα φοράω  πλάκα  τόσα  χρόνια  στο  κουρμπέτι  η  υπερεσία ?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Καταρχην μεχρι το μεσημερι της 10/8 αυτη ηταν εδω και ποσταριζε.

Α το επαθε το απογευμα ο φιλος της ε? η το βραδυ καθως πηγαινε με την μηχανη ναι. χαχαχαχα

Ναι ρε, το έπαθε το βράδυ, γιατί δεν έβλεπε μπροστά του από την καύλα..... :grin: :grin: :grin:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Νέα  από το ζήτημα  έχουμε ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλημέρες

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Γιατι σιχαινονται τετοια μερη ρε συ. Κοινη λογικη ειναι για δαυτες. Τι θα μπει? στο μερος που αμεσως ακυρωνει τα κολπα της? Αυτη ειπαμε επιβεβαιωση ψαχνει... ο μεσος μπουρδελιαρης δεν καταλαβαινει απο τετοια ομως... σιγα μην κατσει να σαλιαρισει ωρες μαζι της χωρις αποτελεσμα (αν δεν ειναι κανας μαλακας βεβαια) .

Οπως εγω σιχαινομαι το φεησμπουκ διοτι εχει ολες αυτες και ολα αυτα που μου φερνουν εμετο... ετσι και αυτες ειναι λογικο να σιχαινονται ενα τετοιο μερος.

Αλλος ο δικος τους κοσμος αλλος ο δικος μας... μπορει να ειμαι και υπερβολικος αλλα ετσι νομιζω.

Για αυτες η ζωη ειναι.... ΜΑΜ - ΚΑΚΑ - ΛΟΥΣΟ - ΚΛΑΜΠΑΚΙ - ΤΡΕΝΤΟΓΚΟΜΕΝΟΣ - ΚΑΙ ΝΑΝΙ.
αδελφέ Bold αν και λίγο υπερβολικός κατά τ'άλλα πάρα πολύ σωστός :thumbsup:...σε γενικές γραμμές αυτή τη φιλοσοφία ενστερνίζονται και ακολουθούν πιστά με μικρές παραλαγές αναλόγως το ποιόν της καθεμιάς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom