Νέα

Ερωτική εξομολόγηση στριπτιζέζ και η αλήθεια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
μήπως η κοπέλα σου πρότεινε να σου δώσει 2000 ? για να την παντρευτείς ωστε να λύσει το θέμα της παραμονής της στην Ελλάδα; σε αυτή τη περίπτωση και εαν θέλεις να την βοηθήσεις, πάρε νομική συμβουλή πριν προχωρήσεις.

Το είπε σαν σκέψη, ως λύση αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μου το πρότεινε εμένα. Αλλιώς δεν θα είχε νόημα να μου λέει για αγάπες. Ακόμη και να το πρότεινε δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρούσα σε κάτι τέτοιο.

Επισκέπτης
Κατά 99.9% (αφήνω ένα 0.1%) η γκόμενα θέλει έναν μαλάκα να παντρευτεί για να φτιάξει την ζωή της. Οπότε, εγώ θα έλεγα να κινηθείς ακριβώς όπως είπες: Εκμεταλλεύσου την περίσταση. Κάτι το κακό σε αυτό δεν βλέπω μιας και η γκόμενα πάει να κάνει ακριβώς το ίδιο. Αυτά τα μελλοδραματικά "βάζει τα κλάματα, είναι δυστυχισμένη, δεν γνωρίζει κανέναν πάνω στον κόσμο εκτός από σένα" και τα λοιπά είναι παπαριές καμαρωτές.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
ΜΗΝ ακούς μαλακίες που σου λένε και γίνε ΧΘΕΣ κιόλας, καπνός

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Όταν διάβασα ότι πρόκειτε περι αραπίνας κι'όλας προσθέτο και το 0.1% που άφησε ο liomas  :grin:

Ότι είπανε και οι άλλοι θα σου πώ και εγώ.. ρίξε 2,3 βαρβάτα και κάντην.

Ε, ρε ξύλο που θέλουν οι κάριες  :knuppel:

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Rokoss και νόμιμα να ήταν στη Ελλάδα το ξεχνάμε.

Εγώ ρε παιδιά μιλάω για εκμετάλλευση της κατάστασης και όχι να την παντρευτώ ούτε να κάνω γάμο συμβολαίου (αλοίμονο). Αυτήν την στιγμή είναι ευάλωτη τόσο που μπορεί να γίνει puppet στα χέρια μου. Αν την πω "Ξέρεις έχω αρχίσει να σε βλέπω αλλιώς αλλά νιώθω πως είναι νωρίς" Αυτή σίγουρα θα βάλει τα δυνατά της να μου κάνει όλα τα χατηράκια (ότι πω, όπως το πω). Η ερώτηση λοιπόν είναι την κάνω τώρα ή σε κανένα τρίμηνο-τετράμηνο;

Αυτή σου δίνει την εντύπωση ότι είναι "ευάλωτη Πολύ" αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι εσύ το νομίζεις... Το σίγουρο είναι ότι είναι στριμωγμένη, απελπισμένη και παίζει τα ρέστα της...

Το πιθανότερο είναι λοιπόν για μερικά γαμήσια να γίνει στο φινάλε το "έλα να δεις", αυτή δεν έχει να χάσει τίποτα ή έτσι πιστεύει... Εσύ είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις να χάσεις πολλά;!;

Η συμβουλή μου είναι να πας να παίξεις μερικά χιλιάρικα στη ρουλέτα και αν τα χάσεις, θα χάσεις μόνον τα λεφτά!... Αν κερδίσεις, θα γαμήσεις "πριγκηπικά" και χωρίς άσκοπους κινδύνους! Ή θα κάνεις ό,τι σου καβλώσει!

Εγώ δεν θα ρίσκαρα με τις αντιδράσεις της απελπισμένης και με τα ενδεχόμενα κοννέ με υπόκοσμο και αγαπητικούς και τρελλούς και χαμένα κορμιά...
Αλλά εσύ αποφασίζεις Μεγάλε!!!... Μπορεί και να τα θέλει ο κώλος σου!...

ANDREAS69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η απάντηση στο ερωτημα σου κρυβεται στη λέξη...

ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

(μακριά εννοείται)

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εφυγες κιολας! Κανενα πηδημα οσο καλο και αν ειναι δεν αξιζει το ρισκο να ανακαλυψεις εκ των υστερων οσα η τυπισσα σου κρυβει εκ των πρωτερων....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
ρε ακομα το σκεφτεσαι????

δρομοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!

μονο ζημια μπορεις να εχεις.

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Συνάδελφε, βάλε κάτω τα στοιχεία που έχεις ήδη.
1) Είσαι πελάτης στο στρηπτιζάδικο που δουλεύει
2)Πηγαίνεις τακτικά εδώ και 1 χρόνο
3)Σου είπε οτι έχει κάνει 2 χρόνια φυλακή
4)Σου είπε οτι ο μόνος τρόπος να ανανεωθεί η άδεια παραμονής είναι να παντρευτεί και κάτι για 2000ευρώ

Και κάνε τώρα μερικούς λογικούς συνδυασμούς
Α) Με τα δεδομένα 1 και 2 δίνεις σαν δεδομένο το προφίλ "του ματσωμένου θύματος"
Β) Με το συνδυασμό των τριών πρώτων δεδομένων, σου δείχνει καθαρά οτι για τέτοιο σε προορίζει (θύμα)
Γ) Σου είπε οτι έχει κάνει 2 χρόνια φυλακή. Στην χώρα της ή στην Ελλάδα; Αν έχει κάνει φυλακή στη χώρα της, δεν σε αφορά. Αν όμως έχει κάνει φυλακή στην Ελλάδα, θα έπρεπε να είχε απελαθεί, όπως συμβαίνει με όσες αλλοδαπές γυναίκες συλλαμβάνονται για παρόμοιες περιπτώσεις.
Δ)Το θέμα των 2000 ευρώ είναι λεφτά που σου προτείνει; Μήπως είναι λεφτά που υπολογίζει να σου ζητήσει;
Ε)Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω, μπορώ μόνο να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες συανδέλφους. ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ! Μην προσπαθήσεις να εκμεταλευτείς κάτι παραπάνω. Μπορεί αυτό να σε αφήνει να νομίζεις, οτι θα εκμεταλευτείς.

Επισκέπτης
μηπως μιλας για μια γκομενιτσα στο BABY O της πειραιως...???? στειλε μου pm...αν ναι για να σ'ενημερωσω για κατι που σ'ενδιαφερει!!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Προφανώς πουλάει γαμήσι, καψούρα και προπάντων το ίδιο παραμύθι σε παραπάνω από έναν αφελείς, η καριόλα :2funny:

psit

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε κάντην τώρα, χωρίς καν τα γαμήσια. Με 2 χιλιάρικα γαμάς ότι τραβάει η ψυχή σου, τις καλύτερες. ʼμα μπλέξεις, δύσκολα ξεμπλέκεις.
Είναι από τις περιπτώσεις που η λύση είναι μονόδρομος, είναι σαν να ρωτάς "ρε παιδιά, μου λένε να παίξω ρώσικη ρουλέτα με εξάσφαιρο που έχει μέσα 5 σφαίρες, να το κάνω, τι λέτε;"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom