Μαλλον το δευτερο τυπε >Δεν ξερω τι ειναι πιο επικινδυνο,να ειναι τρολ ή να είναι πραγματικά αυτο που διαβαζουμε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
[size=18pt]Ζητούνται ιδιώτες συνεργάτες από την Ελληνική Στατιστική Αρχή[/size]
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από 5 Μαρτίου μέχρι και 5 Απριλίου
Aθήνα
Ηλεκτρονική αίτηση θα μπορούν να υποβάλουν στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) όσοι επιθυμούν να απασχοληθούν ως ιδιώτες συνεργάτες στις διενεργούμενες από την ΕΛΣΤΑΤ στατιστικές εργασίες.
Οι αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων, ώστε να εγγραφούν στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών της ΕΛΣΤΑΤ θα υποβάλλονται από σήμερα 5 Μαρτίου 2014 μέχρι την 5η Απριλίου 2014. Το Μητρώο αυτό, που τηρείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα έχει ισχύ για 8 μήνες, από το Μάιο έως και το Δεκέμβριο 2014.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών έχουν μόνον ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.
Οι ιδιώτες συνεργάτες χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση στατιστικών ερευνών και απογραφών (συλλογή και έλεγχο στοιχείων). Το έργο του ιδιώτη συνεργάτη περιλαμβάνει την έγκαιρη, πλήρη και σωστή συλλογή στατιστικών στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. [size=12pt]Τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στο χώρο των νοικοκυριών[/size] ή των επιχειρήσεων, και με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια.
Η επιλογή των ιδιωτών συνεργατών γίνεται με ένα σύστημα βαθμολόγησης τέτοιο, ώστε να διασφαλίζεται η αξιοκρατία και η αποτελεσματικότητα των ερευνών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Επισημαίνεται ότι οι υπάλληλοι δημόσιων υπηρεσιών, νομικών προσώπων δημόσιου δικαίου, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων δημόσιων οργανισμών, καθώς και υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης εγγραφής σε αυτό το Μητρώο.
Οι αιτήσεις, για την εγγραφή στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών, θα υποβληθούν στη διεύθυνση : [URL unfurl="true"]http://circa.statistics.gr/pls/htmldb/f?p=998:5558[/url]
Πηγη: www.tovima.gr/finance/article/?aid=573575]http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=573575[/url]
[size=14pt]Το ψήνεις Τάκη?[/size]
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου, αλλά μου είναι αρκετά δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή να εγκαταλείψω την Αγγλία.
Οι λόγοι είναι οι εξής:
1) Διπλωματική (κατόπιν συνεννόησης με τον MSc Coordinator) θα αρχίσω μέσα Ιουνίου με προθεσμία 30/09/2014.
2) Το συμβόλαιο του σπιτιού είναι μέχρι 08/08/2014.
3) Το συμβόλαιο του σταθερού τηλεφώνου είναι μέχρι 29/11/2014.
4) Στην Αγγλία ακόμα και η πιο ταπεινή δουλειά έχει μισθό £ 13000 ετησίως.
5) Αν γυρίσω Ελλάδα, το όνειρό μου για σχέση και συμβίωση με α-καπέλο θα γίνει στάχτη.
Αυτές τις μέρες έχω στείλει CV και Cover Letter για data entry clerk στο Hampshire (έχω κάνει 4 αιτήσεις και περιμένω απάντηση).
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.318
- Πόντοι
- 5.006
ποσο παει το ενοικιο τακαρε???Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου, αλλά μου είναι αρκετά δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή να εγκαταλείψω την Αγγλία.
Οι λόγοι είναι οι εξής:
1) Διπλωματική (κατόπιν συνεννόησης με τον MSc Coordinator) θα αρχίσω μέσα Ιουνίου με προθεσμία 30/09/2014.
2) Το συμβόλαιο του σπιτιού είναι μέχρι 08/08/2014.
3) Το συμβόλαιο του σταθερού τηλεφώνου είναι μέχρι 29/11/2014.
4) Στην Αγγλία ακόμα και η πιο ταπεινή δουλειά έχει μισθό £ 13000 ετησίως.
5) Αν γυρίσω Ελλάδα, το όνειρό μου για σχέση και συμβίωση με α-καπέλο θα γίνει στάχτη.
Αυτές τις μέρες έχω στείλει CV και Cover Letter για data entry clerk στο Hampshire (έχω κάνει 4 αιτήσεις και περιμένω απάντηση).
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τα καλύτερα ήταν το lion king και το "compare compare".Πολύ χαίρομαι, που τα βιντεάκια μου έχουν τόση μεγάλη απήχηση. Νομίζω το συγκεκριμένο ήταν από τα πιο αστεία.
Ενοίκιο: £ 450 pm.ποσο παει το ενοικιο τακαρε???
Τελευταίος λογαριασμός σταθερού τηλεφώνου: £ 128.
Στις 18:56 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα τσατσά στο σταθερό. Η τηλεδιάσκεψη κράτησε 11 λεπτά.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ
Η αρκούδα τσατσά υπέβαλλε την παραίτησή της στις 01/03/2014. Η αιτία ήταν η διανυκτέρευση στα κρατητήρια το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Ελπίζω να μη χαθούμε. Είμαι πολύ στενοχωρημένος.
Από εδώ και πέρα θα την αποκαλώ απλά "Αρκούδα".
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ
Η αρκούδα τσατσά υπέβαλλε την παραίτησή της στις 01/03/2014. Η αιτία ήταν η διανυκτέρευση στα κρατητήρια το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Ελπίζω να μη χαθούμε. Είμαι πολύ στενοχωρημένος.
Από εδώ και πέρα θα την αποκαλώ απλά "Αρκούδα".
Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η κάτωθι:
ΑΡΚΟΥΔΑ: Παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Πέπης): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Την Πέμπτη 6 Μαρτίου βγήκε το τελευταίο μάθημα. Αποφάσισα όμως να σε πάρω σήμερα, γιατί το θεωρώ φάουλ να σε παίρνω στο στούντιο, τη στιγμή που δουλεύεις μόνο 2 φορές την εβδομάδα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της καθηγήτριας Οικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του καθηγητή Φυσικής Γενικής Παιδείας του φροντιστηρίου Θεσμός): Για να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Ουκρανέζας): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΑΡΚΟΥΔΑ: Παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Πέπης): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Την Πέμπτη 6 Μαρτίου βγήκε το τελευταίο μάθημα. Αποφάσισα όμως να σε πάρω σήμερα, γιατί το θεωρώ φάουλ να σε παίρνω στο στούντιο, τη στιγμή που δουλεύεις μόνο 2 φορές την εβδομάδα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της καθηγήτριας Οικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του καθηγητή Φυσικής Γενικής Παιδείας του φροντιστηρίου Θεσμός): Για να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΑΡΚΟΥΔΑ: Λοιπόν; Τι καιρό έχει εκεί;
ΤΑΚΜΑΝ: Έχει έρθει η άνοιξη, γεγονός που έχει κάνει πολύ κόσμο να αρρωστήσει. Χθες και προχθές είχα συνάχι.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της ογκολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αθηνών): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Στο Research Skills έβγαλα 72/100. Τα έχω περάσει όλα τα μαθήματα. Αυτή τη στιγμή μου απομένει μόνο η διπλωματική. Συνολικά έχω βγάλει μέσο όρο 72/100.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα τα πέρναγες.
ΤΑΚΜΑΝ: Άλλο να φαντάζεσαι και άλλο να γνωρίζεις τον τελικό βαθμό.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Ο coordinator μου είπε ότι έχω δυο επιλογές. Μπορώ να ξεκινήσω τώρα το dissertation με προθεσμία στα μέσα Μαϊου. Εναλλακτικά μπορώ να αρχίσω τη διπλωματική στις 15 Ιουνίου με προθεσμία 30 Σεπτεμβρίου. Επειδή είμαι πολύ καλός φοιτητής, συμφωνήσαμε το δεύτερο. Είναι κρίμα να χαλάσω μια τόσο καλή βαθμολογία.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Έχει έρθει η άνοιξη, γεγονός που έχει κάνει πολύ κόσμο να αρρωστήσει. Χθες και προχθές είχα συνάχι.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της ογκολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αθηνών): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Στο Research Skills έβγαλα 72/100. Τα έχω περάσει όλα τα μαθήματα. Αυτή τη στιγμή μου απομένει μόνο η διπλωματική. Συνολικά έχω βγάλει μέσο όρο 72/100.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα τα πέρναγες.
ΤΑΚΜΑΝ: Άλλο να φαντάζεσαι και άλλο να γνωρίζεις τον τελικό βαθμό.
ΤΑΚΜΑΝ: Ο coordinator μου είπε ότι έχω δυο επιλογές. Μπορώ να ξεκινήσω τώρα το dissertation με προθεσμία στα μέσα Μαϊου. Εναλλακτικά μπορώ να αρχίσω τη διπλωματική στις 15 Ιουνίου με προθεσμία 30 Σεπτεμβρίου. Επειδή είμαι πολύ καλός φοιτητής, συμφωνήσαμε το δεύτερο. Είναι κρίμα να χαλάσω μια τόσο καλή βαθμολογία.
ΤΑΚΜΑΝ: Μέχρι την Πέμπτη, δεν είχα πώς να περάσω την ώρα μου. Αρκετές φορές άκουγα Γαλλική μουσική στο YouTube.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της Εθνικής Ασφαλιστικής): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Η σαρακοστή για την καθολική εκκλησία άρχισε την Τετάρτη 5 Μαρτίου.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της προέδρου των τσατσάδων του Νομού Αττικής): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Φέτος ορθόδοξοι και καθολικοί γιορτάζουν παρέα το Πάσχα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εγώ την περασμένη Παρασκευή κοιμήθηκα στο κρατητήριο.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Γιατί Παναγίτσα μου γλυκιά;
ΑΡΚΟΥΔΑ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αν αυτό γίνεται πολύ συχνά, νομίζω ότι θα πρέπει να παραιτηθείς. Εξάλλου, έχεις τη σύνταξή σου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μα αυτό έκανα. Τους είπα ότι δε σηκώνω τέτοια πράγματα. Από εδώ και πέρα θα με βρίσκεις σπίτι.
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Εγγλέζικα): Σε παρακαλώ πάρα πολύ, δε θέλω να χαθούμε.
TAKMAN (σκουπίζοντας τις μύξες από τα κλάμματα): Θέλω να σε ξαναδώ.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της υπεύθυνης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της ΒΙΟΧΑΛΚΟ): Μάλιστα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της Εθνικής Ασφαλιστικής): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Η σαρακοστή για την καθολική εκκλησία άρχισε την Τετάρτη 5 Μαρτίου.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της προέδρου των τσατσάδων του Νομού Αττικής): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Φέτος ορθόδοξοι και καθολικοί γιορτάζουν παρέα το Πάσχα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εγώ την περασμένη Παρασκευή κοιμήθηκα στο κρατητήριο.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Γιατί Παναγίτσα μου γλυκιά;
ΑΡΚΟΥΔΑ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αν αυτό γίνεται πολύ συχνά, νομίζω ότι θα πρέπει να παραιτηθείς. Εξάλλου, έχεις τη σύνταξή σου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μα αυτό έκανα. Τους είπα ότι δε σηκώνω τέτοια πράγματα. Από εδώ και πέρα θα με βρίσκεις σπίτι.
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Εγγλέζικα): Σε παρακαλώ πάρα πολύ, δε θέλω να χαθούμε.
TAKMAN (σκουπίζοντας τις μύξες από τα κλάμματα): Θέλω να σε ξαναδώ.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της υπεύθυνης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της ΒΙΟΧΑΛΚΟ): Μάλιστα.
Ανάδρομος μορφασμός Γύπα
Όταν μια α-καπέλο κάνει ανάδρομο μορφασμό Γύπα, σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για το θέμα συζήτησης, που έχει ανοίξει ο υποψήφιος toe boy. Η πιθανότερη αιτία είναι το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο της εν λόγω κυρίας. Το φαινόμενο είναι συχνότερο σε περιόδους ανάδρομου Ερμή.
Πάω για dinner. Μετά θα σας εξηγήσω τα υπόλοιπα.
Όταν μια α-καπέλο κάνει ανάδρομο μορφασμό Γύπα, σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για το θέμα συζήτησης, που έχει ανοίξει ο υποψήφιος toe boy. Η πιθανότερη αιτία είναι το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο της εν λόγω κυρίας. Το φαινόμενο είναι συχνότερο σε περιόδους ανάδρομου Ερμή.
Πάω για dinner. Μετά θα σας εξηγήσω τα υπόλοιπα.
ΤΑΚΜΑΝ: Από εδώ και πέρα, θα σε παίρνω οποιαδήποτε μέρα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Παρθένου): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Οικονομικά, δε νομίζω ότι αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Εξάλλου, δεν έχεις υποχρεώσεις.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Είμαι πολύ στριμωγμένη. Δε μπορώ να βάζω στην άκρη χρήματα για ώρα ανάγκης.
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να σωριαστώ στο έδαφος από το κλάμμα): Όταν βρω δουλειά, θα σε βοηθήσω εγώ. Στο ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό και όσιο. Το ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Να με βοηθήσεις, όταν πιάσεις μόνιμη δουλειά.
ΤΑΚΜΑΝ: Προς το παρών, ψάχνω για προσωρινή δουλειά. Έχω στείλει βιογραφικό σε μια τρίμηνη θέση, που θα πάρουν 20 άτομα (data entry clerks).
ΑΡΚΟΥΔΑ: Και γιατί δεν ψάχνεις για μόνιμη απασχόληση;
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί από τα μέσα Ιουνίου θα αρχίσω διπλωματική. Όπως γνωρίζεις, οι σπουδές στην Αγγλία δεν είναι παίξε-γέλασε.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της καθηγήτριας μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών): Μάλιστα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Παρθένου): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Οικονομικά, δε νομίζω ότι αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Εξάλλου, δεν έχεις υποχρεώσεις.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Είμαι πολύ στριμωγμένη. Δε μπορώ να βάζω στην άκρη χρήματα για ώρα ανάγκης.
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να σωριαστώ στο έδαφος από το κλάμμα): Όταν βρω δουλειά, θα σε βοηθήσω εγώ. Στο ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό και όσιο. Το ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Να με βοηθήσεις, όταν πιάσεις μόνιμη δουλειά.
ΤΑΚΜΑΝ: Προς το παρών, ψάχνω για προσωρινή δουλειά. Έχω στείλει βιογραφικό σε μια τρίμηνη θέση, που θα πάρουν 20 άτομα (data entry clerks).
ΑΡΚΟΥΔΑ: Και γιατί δεν ψάχνεις για μόνιμη απασχόληση;
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί από τα μέσα Ιουνίου θα αρχίσω διπλωματική. Όπως γνωρίζεις, οι σπουδές στην Αγγλία δεν είναι παίξε-γέλασε.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της καθηγήτριας μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτή τη δουλειά την κάνει και ένας απόφοιτος Γυμνασίου. Απλά καταχωρείς δεδομένα στον υπολογιστή. Θα μου πεις "Γιατί πέφτεις τόσο χαμηλά;". Η απάντηση είναι, γιατί παντού ζητάνε προϋπηρεσία.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Αν δουλέψεις, θα αλλάξεις εντελώς χαρακτήρα και θα αισθανθείς άλλος άνθρωπος.
ΤΑΚΜΑΝ: Το ξέρω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τα έμαθες τα νέα; Θα διώξουν τους αιώνιους φοιτητές.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν το θεωρώ κακό αυτό. Καλά κάνουν.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Συμφωνώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ μπήκα στο ΠΑΠΕΙ στις 22/09/2003 και αποφοίτησα στις 06/07/2007. Τέλειωσα τη σχολή ακριβώς στα 4 χρόνια. Ούτε καν Σεπτέμβρη.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μπράβο σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Φαντάσου κάποιον να τελειώνει μια τετραετή σχολή στα 12 χρόνια. Θα τον πάρει κανένας εργοδότης στα σοβαρά;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Όχι βέβαια.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Αν δουλέψεις, θα αλλάξεις εντελώς χαρακτήρα και θα αισθανθείς άλλος άνθρωπος.
ΤΑΚΜΑΝ: Το ξέρω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τα έμαθες τα νέα; Θα διώξουν τους αιώνιους φοιτητές.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν το θεωρώ κακό αυτό. Καλά κάνουν.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Συμφωνώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ μπήκα στο ΠΑΠΕΙ στις 22/09/2003 και αποφοίτησα στις 06/07/2007. Τέλειωσα τη σχολή ακριβώς στα 4 χρόνια. Ούτε καν Σεπτέμβρη.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μπράβο σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Φαντάσου κάποιον να τελειώνει μια τετραετή σχολή στα 12 χρόνια. Θα τον πάρει κανένας εργοδότης στα σοβαρά;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Όχι βέβαια.
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω ένα φίλο (το Μπάο), που μπήκε στο ΠΑΠΕΙ το 2002 και χρωστάει ακόμα 7 μαθήματα. Εδώ και εγώ, που τέλειωσα στην ώρα μου, είδες τι δυσκολίες αντιμετωπίζω. Η αγορά εργασίας είναι πολύ εχθρική απέναντι στους νέους.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της διεθύντριας της MRB): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Δε θέλω να σε ξαναδώ, όσο είμαι φοιτητής. Όταν τακτοποιηθώ επαγγελματικά, θα βρεθούμε.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ναι, πρώτα ο θεός.
ΤΑΚΜΑΝ: Το καλοκαίρι φέτος, δε θα έρθω καθόλου Ελλάδα. Θα μείνω Αγγλία να τελειώσω το dissertation.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Να μην έρθεις. Κάνεις και στην Αγγλία μπάνια.
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Γαλλικά): Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Θέλω να κάνεις την προσευχή σου για μένα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Χθες πήγα στους χαιρετισμούς.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Δε θέλω να ξεχνάς και μένα στην προσευχή σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ήθελα αυτές τις μέρες να πάω στο μοναστήρι, αλλά δεν έχω τα χρήματα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (με απίστευτη σκληρότητα): Να μην πας. Να καθίσεις εκεί που είσαι.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ τώρα θα σε ξαναπάρω γύρω στις 18 Μαρτίου. Έγινε;
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε. Να σαι καλά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της διεθύντριας της MRB): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Δε θέλω να σε ξαναδώ, όσο είμαι φοιτητής. Όταν τακτοποιηθώ επαγγελματικά, θα βρεθούμε.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ναι, πρώτα ο θεός.
ΤΑΚΜΑΝ: Το καλοκαίρι φέτος, δε θα έρθω καθόλου Ελλάδα. Θα μείνω Αγγλία να τελειώσω το dissertation.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Να μην έρθεις. Κάνεις και στην Αγγλία μπάνια.
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Γαλλικά): Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Θέλω να κάνεις την προσευχή σου για μένα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Χθες πήγα στους χαιρετισμούς.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Δε θέλω να ξεχνάς και μένα στην προσευχή σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ήθελα αυτές τις μέρες να πάω στο μοναστήρι, αλλά δεν έχω τα χρήματα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (με απίστευτη σκληρότητα): Να μην πας. Να καθίσεις εκεί που είσαι.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ τώρα θα σε ξαναπάρω γύρω στις 18 Μαρτίου. Έγινε;
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε. Να σαι καλά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).
Ένα ξεχασμένο απόσπασμα από την τελευταία τηλεδιάσκεψη είναι το εξής:
ΑΡΚΟΥΔΑ: Με τις κλωτσιές κρατιέμαι να μην αγοράσω καινούργιο σκυλί.
ΤΑΚΜΑΝ: Στενοχωριέσαι ακόμα για το σκυλάκι σου;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πάρα πολύ.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Ψυχούλα μου γλυκιά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Εγγλέζικα): Θέλω να ξέρεις ότι εγώ πάντα θα σε αγαπάω και πάντα θα ακούς μια καλή κουβέντα από εμένα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Να σαι καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Η γιαγιά μου μέχρι το 2006 είχε τρια σκυλιά. Όχι βέβαια σαν τα δικά σου, μεγάλα σκυλιά. Επειδή το σπίτι της στην Ιστιαία ήταν αρκετά μεγάλο, τα φύλαγε στον κήπο. Ήταν παιχνιδιάρικα και τα αγαπούσα. Δυστυχώς όμως, τα έδιωξε μια μέρα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πολύ κακώς.
ΤΑΚΜΑΝ: Άκυρο, δεν τα έδιωξε. Μόνα τους αποχώρησαν.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της ανθυπολοχαγού Νατάσας): Μάλιστα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Με τις κλωτσιές κρατιέμαι να μην αγοράσω καινούργιο σκυλί.
ΤΑΚΜΑΝ: Στενοχωριέσαι ακόμα για το σκυλάκι σου;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πάρα πολύ.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Ψυχούλα μου γλυκιά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Εγγλέζικα): Θέλω να ξέρεις ότι εγώ πάντα θα σε αγαπάω και πάντα θα ακούς μια καλή κουβέντα από εμένα.
ΤΑΚΜΑΝ: Η γιαγιά μου μέχρι το 2006 είχε τρια σκυλιά. Όχι βέβαια σαν τα δικά σου, μεγάλα σκυλιά. Επειδή το σπίτι της στην Ιστιαία ήταν αρκετά μεγάλο, τα φύλαγε στον κήπο. Ήταν παιχνιδιάρικα και τα αγαπούσα. Δυστυχώς όμως, τα έδιωξε μια μέρα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πολύ κακώς.
ΤΑΚΜΑΝ: Άκυρο, δεν τα έδιωξε. Μόνα τους αποχώρησαν.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της ανθυπολοχαγού Νατάσας): Μάλιστα.
Άλλο σημαντικό απόσπασμα από τη στιχομυθία μας ήταν το εξής:
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ στο στούντιο ερχόμουν καθαρά για σένα. Αρκετές φορές ξεκινούσα από το σπίτι χωρίς να αισθάνομαι καμία ερωτική επιθυμία. Ήθελα απλά να σε δω.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν είχες και τις top κοπέλες πια.
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 12 Φεβρουαρίου, που σε πήρα τηλέφωνο, είχε ψοφήσει το σκυλάκι σου. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ τότε και όλη τη νύχτα έκλαιγα. Την Πέμπτη 13 ήρθα στο μαγαζί, γιατί αισθανόμουν την ανάγκη να σε παρηγορήσω και να σε αγκαλιάσω. Φυσικά δεν έκανα τίποτα με την κοπέλα. Απλά κουβεντιάζαμε. Παρόλα αυτά έφυγα ψυχολογικά γεμάτος.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Να σαι καλά παιδάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Στη Βριλησσού έχω περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές μαζί σου. Πραγματικά, σε ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για την παρέα και για την αγάπη σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ στο στούντιο ερχόμουν καθαρά για σένα. Αρκετές φορές ξεκινούσα από το σπίτι χωρίς να αισθάνομαι καμία ερωτική επιθυμία. Ήθελα απλά να σε δω.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν είχες και τις top κοπέλες πια.
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 12 Φεβρουαρίου, που σε πήρα τηλέφωνο, είχε ψοφήσει το σκυλάκι σου. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ τότε και όλη τη νύχτα έκλαιγα. Την Πέμπτη 13 ήρθα στο μαγαζί, γιατί αισθανόμουν την ανάγκη να σε παρηγορήσω και να σε αγκαλιάσω. Φυσικά δεν έκανα τίποτα με την κοπέλα. Απλά κουβεντιάζαμε. Παρόλα αυτά έφυγα ψυχολογικά γεμάτος.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Να σαι καλά παιδάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Στη Βριλησσού έχω περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές μαζί σου. Πραγματικά, σε ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για την παρέα και για την αγάπη σου.
Ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα
Πολλές α-καπέλο αντιδρούν άσχημα στο φλερτ από toe boys. Είναι αρκετά σύνηθες φαινόμενο να ξυνίζουν τη φάτσα τους και να μοιάζουν με ανάποδο γαμώτο (ακόμα και αν ο άντρας τους αφηγείται περιπέτειες στην έρημο).
Πολλές α-καπέλο αντιδρούν άσχημα στο φλερτ από toe boys. Είναι αρκετά σύνηθες φαινόμενο να ξυνίζουν τη φάτσα τους και να μοιάζουν με ανάποδο γαμώτο (ακόμα και αν ο άντρας τους αφηγείται περιπέτειες στην έρημο).
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.649
- Πόντοι
- 4.125
Εκεί στην Αγγλία δεν έχει μπουρδέλα?
Παρόμοια θέματα