Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέχασα να σου πω. Έχω και άλλο ευχάριστο νέο. Τα £ 563.93 που έδωσα στο δημαρχείο στις 9 Ιανουαρίου, θα μου τα επιστρέψουν σε δυο εβδομάδες (επειδή είμαι φοιτητής).
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα του Τζαβίδη να ανεβοκατεβαίνει τη σκάλα στο κτίριο 58): Ωραία.
ΤΑΚΜΑΝ: Το μόνο ηλίθιο έξοδο που έχω κάνει στην Αγγλία τους τελευταίους 6 μήνες, είναι τα μελάνια του εκτυπωτή (κόστος: £ 433). Αλλά φυσικό είναι, όταν βρίσκεσαι σε ξένη χώρα, κάνεις αρκετές βλακείες.
ΤΣΑΤΣΑ: Βέβαια.
ΤΑΚΜΑΝ: Any way. Όταν πιάσω δουλειά, θα τα επιστρέψω στους γονείς μου.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάδρομος μορφασμός κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Τον είδες το Λαζόπουλο την Τρίτη;
ΤΣΑΤΣΑ: Τον είδα.
ΤΑΚΜΑΝ: Καλός ήταν;
ΤΣΑΤΣΑ: Πλάκα είχε.
ΤΑΚΜΑΝ: Το φαντάστηκα ότι θα το έβλεπες, για αυτό δε σε πήρα τότε.
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Παίζει να το δω και εγώ στο YouTube.
ΤΣΑΤΣΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Θα σε πάρω αρχές της άλλης εβδομάδας, να τα πούμε αναλυτικά. Έγινε;
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει πουλάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: See you later.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Αχ Παναγίτσα μου. Την αγαπάω!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 01/03/2014 έβγαλα με τη Μαριάννα το ακόλουθο βιντεάκι:

Χαζό ε;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Που είναι τα υπόλοιπα βιντεάκια σου βρε Τάκμαν?
Τα έσβησα, γιατί δεν ήθελα να με ξαναδείξει το ΦΜ live (η μαμά μου το παρακολουθεί ανελλειπώς - από τύχη δε με είδε).

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τα έσβησα, γιατί δεν ήθελα να με ξαναδείξει το ΦΜ live (η μαμά μου το παρακολουθεί ανελλειπώς - από τύχη δε με είδε).

Ανέβασε στο rapidshare και στείλε μου το link από αυτό που σε είχε κινηματογραφήσει η "πυζάμα με παντόφλες" να κάνεις διαφήμιση σε στούντιο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
τακαρε δεν θα ηταν πολυ πεουγκ να σε εβλεπε ζωντανα στη τηλεοραση η μανα σου και εσυ να ησουν διπλα της????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
O Tάκαρος παίζει να είναι απ τα μεγαλύτερα τρολς στα ίντερνετ.
Φαφούτες,νεολογισμοί,λεπτομέρεια εντομολόγου ερευνητή στα νησιά γκαλαπάγκος και αστρολογία μαζί.
Μόνο αυτός.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
O Tάκαρος παίζει να είναι απ τα μεγαλύτερα τρολς στα ίντερνετ.
Φαφούτες,νεολογισμοί,λεπτομέρεια εντομολόγου ερευνητή στα νησιά γκαλαπάγκος και αστρολογία μαζί.
Μόνο αυτός.
Δεν ξερω τι ειναι πιο επικινδυνο,να ειναι τρολ ή να είναι πραγματικά αυτο που διαβαζουμε;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

έλα ρε τάκμαν γαμάτος ο οδηγός καμακιού :dancing: :dancing: :dancing:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:grin:
  :grin: :grin:

Μήπως έχουμε κανένα λινκ του επεισοδίου του ΦΜ ;ποιο βιντεάκι σου έπαιξαν;τι σχόλια έκαναν ο φώτης κι η μαρία;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τελικά το βιντεάκι ήταν προφητικό. Πράγματι στο Research Skills έβγαλα 72/100 (τα πέρασα όλα τα μαθήματα - μου απομένει μόνο διπλωματική).

Επόμενο τηλεφώνημα στην αρκούδα τσατσά: 08/03/2014, 18:55. Αχ Παναγίτσα μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πολύ χαίρομαι, που τα βιντεάκια μου έχουν τόση μεγάλη απήχηση. Νομίζω το συγκεκριμένο ήταν από τα πιο αστεία.

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
TAKMAN είσαι πολύ μπροστά!  :rockon: :rockon: :rockon:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
[size=18pt]Ζητούνται ιδιώτες συνεργάτες από την Ελληνική Στατιστική Αρχή[/size]
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από 5 Μαρτίου μέχρι και 5 Απριλίου

Aθήνα
Ηλεκτρονική αίτηση θα μπορούν να υποβάλουν στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) όσοι επιθυμούν να απασχοληθούν ως ιδιώτες συνεργάτες στις διενεργούμενες από την ΕΛΣΤΑΤ στατιστικές εργασίες.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων, ώστε να εγγραφούν στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών της ΕΛΣΤΑΤ θα υποβάλλονται από σήμερα 5 Μαρτίου 2014 μέχρι την 5η Απριλίου 2014. Το Μητρώο αυτό, που τηρείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα έχει ισχύ για 8 μήνες, από το Μάιο έως και το Δεκέμβριο 2014.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών έχουν μόνον ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.

Οι ιδιώτες συνεργάτες χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση στατιστικών ερευνών και απογραφών (συλλογή και έλεγχο στοιχείων). Το έργο του ιδιώτη συνεργάτη περιλαμβάνει την έγκαιρη, πλήρη και σωστή συλλογή στατιστικών στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. [size=12pt]Τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στο χώρο των νοικοκυριών[/size] ή των επιχειρήσεων, και με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια.

Η επιλογή των ιδιωτών συνεργατών γίνεται με ένα σύστημα βαθμολόγησης τέτοιο, ώστε να διασφαλίζεται η αξιοκρατία και η αποτελεσματικότητα των ερευνών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Επισημαίνεται ότι οι υπάλληλοι δημόσιων υπηρεσιών, νομικών προσώπων δημόσιου δικαίου, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων δημόσιων οργανισμών, καθώς και υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης εγγραφής σε αυτό το Μητρώο.

Οι αιτήσεις, για την εγγραφή στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών, θα υποβληθούν στη διεύθυνση : [URL unfurl="true"]http://circa.statistics.gr/pls/htmldb/f?p=998:5558[/url]

Πηγη: www.tovima.gr/finance/article/?aid=573575]http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=573575[/url]

[size=14pt]Το ψήνεις Τάκη?[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom