Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Β) ΣΠΟΥΔΕΣ - 17/09/2012 έως 01/10/2012
Στις 20/09/2012 (ώρα 11:05) βρέθηκα με το supervisor στο γραφείο του και μου έδωσε καινούργιο υλικό για μελέτη. Οι ρυθμοί, που διαβάζω, είναι απίστευτα αργοί. Είναι όλα δυσνόητα και βαρετά. Επιβαρυντικός παράγοντας στη συγκέντρωσή μου, είναι οι απογοητεύσεις από τον τομέα των ερωτικών.

Γ) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ - 17/09/2012 έως 01/10/2012
Ο πατέρας μου κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αγγλία, με έμαθε να μαγειρεύω κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, γαριδομακαρονάδα, κεφτεδάκια με πατάτες και ομελέτα με σπαράγγια. Τώρα πλέον, τρώω έξω 4 φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά μεσημέρι-βράδυ, όπως πριν. Στις 01/10/2012 (ώρα 01:00) πέθανε η γιαγιά. Πολύ δυσάρεστη μέρα.

Για τα κεφάλαια "Άρτεμις" και "Σταυρούλα", θα αναφερθώ εκτενέστατα αύριο το βράδυ.

enjoygr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σάββατο πρωί επιβιβαστηκα στο πλοίο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΞΠΡΕΣ με προορισμό την Αίγινα
Ώρα ανχωρησης 0800 τιμή εισητηριου 10.50Ε Στο πλοίο έχουν μπει δύο πούλμαν με καπι
Για  πρσκυνημα στον Άγιο Νεκτάριο (βοήθεια μας)...φίλε ΤΑΚΜΑΝ τίνα σου πω
Α_καπέλα Β_καπέλα μέχρι και καπέλα σιξτινα ήταν εκεί...
εσένα σκέφτηκα (εγώ δυστυχώς είμαι από τους ανωμαλους λάτρεις των πιπινιων )
Μαγικός προορισμός για μπικ μπικ και τα συναφή

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Β) ΣΠΟΥΔΕΣ - 17/09/2012 έως 01/10/2012
Στις 20/09/2012 (ώρα 11:05) βρέθηκα με το supervisor στο γραφείο του και μου έδωσε καινούργιο υλικό για μελέτη. Οι ρυθμοί, που διαβάζω, είναι απίστευτα αργοί. Είναι όλα δυσνόητα και βαρετά. Επιβαρυντικός παράγοντας στη συγκέντρωσή μου, είναι οι απογοητεύσεις από τον τομέα των ερωτικών.

Γ) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ - 17/09/2012 έως 01/10/2012
Ο πατέρας μου κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αγγλία, με έμαθε να μαγειρεύω κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, γαριδομακαρονάδα, κεφτεδάκια με πατάτες και ομελέτα με σπαράγγια. Τώρα πλέον, τρώω έξω 4 φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά μεσημέρι-βράδυ, όπως πριν. Στις 01/10/2012 (ώρα 01:00) πέθανε η γιαγιά. Πολύ δυσάρεστη μέρα.

Για τα κεφάλαια "Άρτεμις" και "Σταυρούλα", θα αναφερθώ εκτενέστατα αύριο το βράδυ.

Την ομελετα με σπαραγγια πως την κανεις?

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου ΤΑΚΜΑΝ. Εσείς να είστε καλά, αυτή ξεκουράστηκε η καημένη. Καλύτερα να μην ταλαιπωρείται άλλο. Έτσι είναι αυτά δυστυχώς. :-/

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Συλλυπητήρια ΤΑΚ...

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Συλλυπητήρια TAKMAN.

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Συλληπητήρια  ΤΑΚΜΑΝ, και να σου πω κάτι επιπλεον. Οι ανθρωποι μας φεύγουν όταν φεύγουμε εμείς, όσο τους έχουμε μέσα μας, υπάρχουν στη σκέψη μας και με η στάση ζωής τους είναι οι συμβουλές που μας οδηγούν στη ζωή μας.

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
τακμαν περα απο το χαβαλε και την πλακα που κανουμε εδω μεσα.

συλληπητηρια για την γιαγια σου.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Σάββατο πρωί επιβιβαστηκα στο πλοίο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΞΠΡΕΣ με προορισμό την Αίγινα
Ώρα ανχωρησης 0800 τιμή εισητηριου 10.50Ε Στο πλοίο έχουν μπει δύο πούλμαν με καπι
Για  πρσκυνημα στον Άγιο Νεκτάριο (βοήθεια μας)...φίλε ΤΑΚΜΑΝ τίνα σου πω
Α_καπέλα Β_καπέλα μέχρι και καπέλα σιξτινα ήταν εκεί...
εσένα σκέφτηκα (εγώ δυστυχώς είμαι από τους ανωμαλους λάτρεις των πιπινιων )
Μαγικός προορισμός για μπικ μπικ και τα συναφή
Θεός απλά  :rockon:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Κε Τακμαν εκ μερους ολου του συλλογου Μασαζ θα ηθελα να εκφρασω την αμμεριστη συμπαρασταση σας στο πενθος σας

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τη συμπαράστασή σας.

Δ) ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ - 17/09/2012 έως 01/10/2012
Στις 17/09/2012 (ώρα 11:15) πήρα τη Σταυρούλα στο στούντιο. Μιλήσαμε συνολικά 5 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα. Κάποια στιγμή είπε στην πουτάνα "Τι θέλει ο κύριος; 69 με προφυλακτικό". Η συζήτηση διακόπηκε αιφνίδια, γιατί ήταν ένας μυστηριώδης πελάτης, που χτύπαγε επίμονα το κουδούνι και η Σταυρούλα δεν ήθελε να του ανοίξει (έπρεπε να κλείσει το τηλέφωνο, για να συμβουλευτεί το αφεντικό). Η συμπεριφορά της ήταν ασυνήθιστα στοργική.
Κλείνοντας το τηλέφωνο, γονάτισα και έβαλα τα κλάμματα. "Σε παρακαλώ Παναγίτσα μου, δε θέλω να πάθει τίποτα η καρδουλίτσα μου, την αγαπάω πάρα πολύ".
Αισθανόμουν τεράστια ανησυχία. Δεν άντεξα. Στις 13:29 την ξαναπήρα τηλέφωνο, ίσα-ίσα για να δώ ότι ήταν καλά (ευτυχώς μια χαρά ήταν). Μιλήσαμε συνολικά 1 λεπτό και 54 δευτερόλεπτα. Το στόμα της έσταζε μέλι.
Στις 25/09/2012 (ώρα 15:47) πήρα τη Σταυρούλα στο σπίτι. Μιλήσαμε συνολικά 8 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα. Της είπα τα επαγγελματικά μου νέα, της διαφήμισα τις μαγειρικές μου ικανότητες και της διηγήθηκα τα αστεία της 16ης Σεπτεμβρίου (μέρα επίσκεψης στο μοναστήρι). Η συμπεριφορά της ήταν σχετικά στοργική.
Στις 29/09/2012 (ώρα 09:28) πήρα τη Σταυρούλα στο στούντιο. Της είπα τα ευχάριστα νέα, σχετικά με τη θέση του βοηθού. Έδειξε μεγάλη χαρά για την επιτυχία μου. Μιλήσαμε συνολικά 6 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Και τώρα μια γενική κρίση για τη Σταυρούλα ...

Για να μάθω τα αληθινά αισθήματα της Σταυρούλας προς το πρόσωπό μου, θα έπρεπε να επισκεφτώ αστρολόγο και να σκάσω τουλάχιστον 3.000 ευρώ.
Είμαι σίγουρος ότι με αγαπάει σαν καλό πελάτη. Δεν είμαι σίγουρος όμως, αν με θεωρεί δικό της άνθρωπο.
Στην ερώτησή μου "Σου έλειψα καθόλου αυτές τις μέρες;", μου απάντησε "Φυσικά. Την Κυριακή 23/09/2012 στο στούντιο σε σκεφτόμουν και έλεγα, πού είναι αυτό το παιδί" (μήπως εκείνη τη μέρα δεν είχε κόσμο στο στούντιο και της έλειψε το 50άρικό μου;).
Επιπλέον, όταν της είπα "Την επόμενη φορά, που θα ρθώ Αθήνα, θα σε κεράσω στο πιο ακριβό εστιατόριο του Κολωνακίου", γέλαγε σαν τσατσόγρια.

Τις τελευταίες μέρες πράγματι μου μιλάει με πιο στοργικό τόνο. Και πάλι όμως αισθάνομαι ότι τα συναισθήματά μου δεν βρίσκουν ανταπόκριση.

ΥΓΣ: Αν η Άρτεμις με φιλοξενήσει 2 φορές σπίτι της και διαπιστώσω ότι είναι δεκτική στο χούφτωμα, θα μειώσω πολύ και τη συχνότητα και τη διάρκεια των επισκέψεών μου στην Ελλάδα. Με τη Σταυρούλα αργά ή γρήγορα θα το διαλύσουμε (από τότε, που μου ύψωσε τον τόνο της φωνής και μου είπε να μην ξανάρθω σπίτι της, φοβάμαι να της εκφράσω τα παράπονά μου).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αύριο θα σας μιλήσω για το κεφάλαιο Άρτεμις. Σήμερα το απόγευμα τη σκεφτόμουν και βάρεσα μια σπέσιαλ μαλακία για τα ριγκάκια της. Ο λεκκές, που προκλήθηκε από την εκσπερμάτωση, είναι εντυπωσιακός.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Αν δωσεις 3 μπλοκ στο ψυχακια εισαι για δεσιμο, με ολη τη συμπαθεια που σου τρεφω

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
Τάκη είσαι Αγγλία αγόρι μου; Τράβα παιδί μου στο Λίβερπουλ για Σ/Κ, πιάσε ένα δωμάτιο στο κέντρο και θα μου το θυμηθείς θα κάνουμε τρία τέρμινα να ακούσουμε νέα σου (στις ειδήσεις). Μιλάμε για την πηγή των έκφυλων και αξιογάμητων GILF. Σίτοι 50-60 αλλά ζουμεροί και ντυμένοι σαν 18χρονα τσουλιά τίγκα στο BLING, με πλατινέ μαλλιά, φουστίτσες, κάλτσες στο γόνατο και πουτανέ πλατφόρμες/διαστημικοί σταθμοί. Άντε να βρεις την Υγειά σου :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :lheel: :lheel: :lheel:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom