Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΕΜΠΤΗ 13/09/2012
Ξύπνησα στις 09:30. Ήπια τον καφέ μου, έβγαλα το ημερολόγιο, έφαγα τοστ και έριξα ένα παχύ χέσιμο. Κατόπιν, ετοίμασα τη χειραποσκευή, ξυρίστηκα και έκανα ντους. Στις 12:20 έφαγα σαρδέλες για μεσημεριανό. Στις 13:00 με πήγε ο πατέρας μου αεροδρόμιο.
Στην πτήση της Easy Jet (Date: 13/09/2012, Departure: 14:50, From: Athens ATH, To: London Gatwick LGW, Flight Number: EZY 5086, Arrival: 16:40, Gate: A11) καθόμουν με μια 25άρχονη κοπέλα (έλεος ρε παιδιά, δεν είμαι τόσο ανώμαλος να μου αρέσουν τα πιπίνια). Αν και αισθανόμουν στενοχώρια για τη Σταυρούλα, ήμουν αποφασισμένος να πάω Αγγλία για μεγάλο χρονικό διάστημα, να βρώ εκεί δουλειά και να βελτιώσω τη ζωή μου. Εξάλλου οι τελευταίες διακοπές στην Ελλάδα, ήταν αρκετά στενάχωρες για πολλούς λόγους.
Στις 18:00 πήρα το λεωφορείο 206 από το North Terminal και στις 20:35 έφτασα Southampton. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αισθάνθηκα μια έντονη νοσταλγία για το παρελθόν.
Στις 21:10 έφαγα βραδινό στο Blue Island και στις 22:45 έφτασα σπίτι μου. Στις 23:50 έπεσα για ύπνο, αγκαλιά με τη φωτογραφία της Σταυρούλας.

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ΤΡΙΤΗ 11/09/2012
Πολύ βαρετή μέρα. Η γιαγιά ήταν στην εντατική (βρίσκεται εκεί από τις 09/09/2012). Η μαμά τσακώθηκε με τη θεία μου και δε με άφησε να βγώ έξω, για να μην έχει την έννοιά μου. Αρκετές στιγμές κοιτούσα το εισιτήριο της Easy Jet και μέτραγα τις ώρες να φύγω. Το περιβάλλον άρχισε να με πνίγει.
30 χρονων ρε και ακομα ρωτας την μανα σου αμα θα βγεις εξω? :think: :think: :think: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν πα να καμεισ κανα μιπκ μπινγκ σε καμια ποθτανα και να σε παρει και κανα [size=10pt]τσιμοθκι[/size] να αδειασεισ το ριζογαλο ,γιατι θα το ξεχειλωσεισ το παλαμαρι απο το τραβηγμα :jerking: :jerking: :jerking:

πιροσκί? :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
I will work this semester as teaching assistant in the university of Southampton in the modules Multivariate Analysis (STAT3004) and Generalised Linear Models (STAT6083).

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ελα ρε συ που το θυμηθηκες το συγκροτημα?  :think:
Μπραβο στον πυροβολημενο αρχηγο μας που βρηκε την δουλεια στην Αγγλια. Μια μερα θα γυρισεις με τιμες και δοξες στην πατριδα και θα κανει με την ανεση του ντριν ντριν και τα λοιπα  :rockon: :rockon:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Κλασικό καί πολυκαβεριασμένο, ακόμα καί από R.E.M. Ναί! Θά επιστρέψει δριμύς καί θά ξηγηθεί μαγκιά στήν πουρή επιτέλους σάν τόν Μήτσο τόν Ρεζίλη.  :rockon:

Υ.Γ. Τί μουνάρα είναι αυτή ή Γιάννα Μιχαήλ λέμε! :rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Κλασικό καί πολυκαβεριασμένο, ακόμα καί από R.E.M. Ναί! Θά επιστρέψει δριμύς καί θά ξηγηθεί μαγκιά στήν πουρή επιτέλους σάν τόν Μήτσο τόν Ρεζίλη.  :rockon:
Αυτη την ρουφιανα την σταυρουλα που το τυρραναει το παλικαρι μας , να τη στειλουμε δυο παλικαρια (τον Βλαδιμηρο και τον Ιγκορ) να την τσιμπησουν το μαγουλακι λεω γω για να στρωσει... :s&m_3: :s&m_3:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ό ΤΑΚΜΑΝ είναι τζέντλεμαν, μόνο τόν πρίγκηπα Ιγκόρ μπορεί νά στείλει. Νά πετάξουν μέ τήν πουρή εκμετάλα στά φτερά τού ανέμου. :crazy:

psinakis

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
I will work this semester as teaching assistant in the university of Southampton in the modules Multivariate Analysis (STAT3004) and Generalised Linear Models (STAT6083).

Συγχαρητήρια! Είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να βάλεις σε μια σειρά τη ζωή σου μακρυά από Σταυρούλες και διάφορα χαζά που σου σπαταλούν χρόνο και ενέργεια!
Πες στη Σταυρούλα ότι δεν έχεις σκοπό να ξαναπάς (κομμένο το 50ρικο με άλλα λόγια) και θα δεις το αληθινό της πρόσωπο...

Τέλος, καλό θα ήταν να κατεβάσεις τα βιντεάκια σου από το youtube γιατί αν τα ανακαλύψει κανένα φοιτητούδι θα έχεις πρόβλημα.

Φιλικά πάντα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αυτη την ρουφιανα την σταυρουλα που το τυρραναει το παλικαρι μας , να τη στειλουμε δυο παλικαρια (τον Βλαδιμηρο και τον Ιγκορ) να την τσιμπησουν το μαγουλακι λεω γω για να στρωσει... :s&m_3: :s&m_3:
Όχι Παναγίτσα μου. Την αγαπάω τη Σταυρούλα και δε θέλω σε καμία περίπτωση να πάθει κακό. Το μόνο, που θέλω να καταλάβει, είναι ότι αγάπη σημαίνει θυσία. Έχω σκάσει τόσα χρήματα, για να τη βλέπω και να την ακούω. Ελπίζω κάποτε να το εκτιμήσει και να με ξαναβάλει στο σπίτι της. Σε παρακαλώ Παναγίτσα μου, να την έχεις καλά. Καλύτερα να στενοχωριέμαι εγώ, παρά αυτή.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συγχαρητήρια! Είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να βάλεις σε μια σειρά τη ζωή σου μακρυά από Σταυρούλες και διάφορα χαζά που σου σπαταλούν χρόνο και ενέργεια!
Πες στη Σταυρούλα ότι δεν έχεις σκοπό να ξαναπάς (κομμένο το 50ρικο με άλλα λόγια) και θα δεις το αληθινό της πρόσωπο...

Τέλος, καλό θα ήταν να κατεβάσεις τα βιντεάκια σου από το youtube γιατί αν τα ανακαλύψει κανένα φοιτητούδι θα έχεις πρόβλημα.

Φιλικά πάντα.
Αυτή η δουλειά είναι μέχρι τις 27/01/2013. Τη Σταυρούλα θα την αξιολογήσω μόλις πάρει το επικουρικό και το ΕΚΑΣ και σταματήσει να δουλεύει. Ευτυχώς, που με την Άρτεμις υπήρξαν θετικές εξελίξεις. Σύντομα η συνέχεια της ερωτικής ατζέντας. Προς το παρών, πάω να βαρέσω καμία μαλακία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Παναγίτσα μου. Ξέρω ότι η Σταυρούλα υποφέρει με αυτή τη δουλειά. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, βοήθησέ τη να πάρει σύντομα τη σύνταξή της και να απαλλαχτεί από αυτό το τοξικό εργασιακό περιβάλλον. Ακόμα και αν με εγκαταλείψει και δεν την ξαναδώ. Συγχώρεσέ με για όσα άσχημα έχω σκεφτεί για αυτή τη γυναίκα. Αυτή τη στιγμή στάζουν δάκρυα πάνω από τον υπολογιστή.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Όχι Παναγίτσα μου. Την αγαπάω τη Σταυρούλα και δε θέλω σε καμία περίπτωση να πάθει κακό. Το μόνο, που θέλω να καταλάβει, είναι ότι αγάπη σημαίνει θυσία. Έχω σκάσει τόσα χρήματα, για να τη βλέπω και να την ακούω. Ελπίζω κάποτε να το εκτιμήσει και να με ξαναβάλει στο σπίτι της. Σε παρακαλώ Παναγίτσα μου, να την έχεις καλά. Καλύτερα να στενοχωριέμαι εγώ, παρά αυτή.
Εισαι ο ορισμος του αγαπουλη.

Και του μαλακα αλλα δεν ειναι του παροντος!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/09/2012
Ξύπνησα στις 08:20. Έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο, ήπια τον καφέ και έφαγα τα δημητριακά μου. Στις 10:02 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα για τη γιορτή της. Μιλήσαμε συνολικά 4 λεπτά. Ήταν αρκετά ψυχρή μαζί μου και το ευχαριστώ το είπε με τις κλωτσιές. Στις 14:00 πήρα το τρένο για London Waterloo (άφιξη στις 15:25). Κατόπιν πήρα το μετρό (Northern Line) και κατέβηκα Tottenham Court Road. Από εκεί πήγα με τα πόδια στο γραφείο ευρέσεως εργασίας Totaljobs, για να μου βελτιώσουν το βιογραφικό μου. Όπα, έτοιμος ο μουσακάς του Lion King. Συνεχίζω σε λίγο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Τυπε θα σε πληρωνουν για τα μαθηματα ή ειναι μερος των υποχρεωσεων σου για το διδακτορικο? Φροντιστηρια θα τους κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom