Αν θες να σου στείλω τη φωτογραφία της, στείλε μου με πμ το e-mail σου.θελουμε να δουμε την φωτο.
αλλιως δεν πιστευουμε τιποτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 260K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Το πρωι πριν το παχυ χεσιμο δεν εχει μυρωδατες κλανιες?Εγώ φίλε μου είτε ρύζι φάω είτε φασολάδα, το πρωινό χέσιμο και οι νυχτερινές κλανιές είναι δεδομένα.
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Τι να κανει ρε συ Τακη? Να γερασει αποτομα?ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Διάθεση / συμμετοχή / υπηρεσίες κοπέλας: 6.0. Πολύ φλύαρη και ευχάριστη στην παρέα. Ευχαρίστως θα πήγαινα μαζί της για καφέ. Δεν έκανε όμως τίποτα, για να με φτιάξει στο κρεβάτι.
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Όχι. Κλανιές αμολάω μόνο κατά τη διάρκεια της πέψης.Το πρωι πριν το παχυ χεσιμο δεν εχει μυρωδατες κλανιες?
Μου έλεγε κατά καιρούς "Πες μου καμία ιστορία". Ούτε πίπα δε μου πήρε.Τι να κανει ρε συ Τακη? Να γερασει αποτομα?![]()
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
τι
? αφου δεν μπορεις με τα πιπινια αρχηγε!!!!
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
την φωτο πρεπει να την βαλεις εδω για να την δουμε ολοι.Αν θες να σου στείλω τη φωτογραφία της, στείλε μου με πμ το e-mail σου.
Το ξέρω. Απλά προσπαθώ να κάνω μια αντικειμενική κριτική.τι? αφου δεν μπορεις με τα πιπινια αρχηγε!!!!
θα σου κλασει τα αρχιδια η γρια ρε.Αν κάποιος όμως το καρφώσει στη Σταυρούλα, θα μου κόψει την καλημέρα ύστερα. Την έχω στείλει στον tenniskiller. Πείτε του να την αναρτήσει.
ετσι και αλλιως φευγεις αγγλια.
ποσταρισε την γρια και γαμησετα ολα,στα αρχιδια σου ολα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτος πρεπει να ειναι ο αντιστοιχος Ισραηλινος ΤΑΚΜΑΝ
Εχει γελιο αν καποιος καταλαβαινει τι λεει
[youtube=425,350]sEgecxzKeYc[/youtube]
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Αν κάποιος όμως το καρφώσει στη Σταυρούλα, θα μου κόψει την καλημέρα ύστερα. Την έχω στείλει στον tenniskiller. Πείτε του να την αναρτήσει.
Καλημέρα φίλε ΤΑΚΜΑΝ!Δίκιο έχεις,θα στην κόψει την καλημέρα η Σταυρούλα,αλλά από ό,τι βλέπω θα στην έκοβε έτσι κι αλλιώς..Δυστυχώς!!
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
Μουτιβαρατε ανάμεσηςΑύριο στις 11:00 θα με καλέσουν για συνέντευξη, για τη θέση του βοηθού στο μάθημα "Multivariate Analysis" (STAT3004). Για ότι νεότερο, θα σας ενημερώσω.
Γνισιο ελιν
Λοιπόν, συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.
Στις 10/09/2012 ώρα 17:34 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να κατέβω Πειραιά (ήθελα να δώ το φίλο μου τον τραγουδιστή). Έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας τράκαρα την κυρία Νίκη. Πήγαμε παρέα μέχρι την πλατεία Κυψέλης. Ήταν αρκετά στοργική μαζί μου, αλλά τα κωλόπαιδά της έχουν κάνει μεγάλη ζημιά (η ίδια μου εξομολογήθηκε ότι βαρέθηκε να μένει μαζί τους, γιατί αναγκάζεται να μαγειρεύει καθημερινά). Εγώ ήμουν τόσο στενοχωρημένος, που θα έχανα την αγκαλίτσα της Σταυρούλας, που το πέος μου δεν αντέδρασε καθόλου στο ερέθισμα.
Έφτασα στο βιβλιοπωλείο στις 18:40 και κάθισα με τον τραγουδιστή μέχρι τις 19:30. Στις 19:41 πήρα το 040, για να επιστρέψω. Στις 20:12 κάθισα δίπλα σε μια α-καπέλο. Η γριά αυτή φαινόταν ηλικίας γύρω στα 75, φορούσε μπλέ φούστα και μπόλικα χρυσά τρικ-τρικ. Μετά την Αγία Ελεούσα, της έπιασα κουβέντα. Συζητήσαμε για τους παρατεταμένους καύσωνες, για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και για τη φυγή των νέων στο εξωτερικό. Η συντριπτική πλειοψηφία των απαντήσεών της ήταν "μορφασμός Γύπα". Στη στάση Γέφυρα σηκώθηκε, για να κατέβει Συγγρού Φιξ. Λίγο πριν το σταθμό, της έκανα σταμπ στο ριγκάκι και της είπα "Εδώ είναι το μετρό. Να είστε καλά" και η απάντησή της ήταν "μορφασμός αεροσυνοδού".
Στο Σύνταγμα, καθώς περίμενα το τρόλεϊ 4, έγινε γνωριμία στα όρθια με μια α-καπέλο. Αυτή ήταν αρκετά κοινωνική, αλλά δυστυχώς πήγαινε Ζωγράφου. Έτσι λοιπόν, μόλις ήρθε το 230, η συζήτηση διακόπηκε αιφνίδια.
Τα παραπάνω περιστατικά βελτίωσαν προσωρινά την ψυχολογία μου και τη στυτική μου κατάσταση. Όλο το βράδυ στο σπίτι γελούσα σαν κορνούτος και στις 01:12 βάρεσα μια σπέσιαλ μαλακία.
Στις 10/09/2012 ώρα 17:34 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να κατέβω Πειραιά (ήθελα να δώ το φίλο μου τον τραγουδιστή). Έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας τράκαρα την κυρία Νίκη. Πήγαμε παρέα μέχρι την πλατεία Κυψέλης. Ήταν αρκετά στοργική μαζί μου, αλλά τα κωλόπαιδά της έχουν κάνει μεγάλη ζημιά (η ίδια μου εξομολογήθηκε ότι βαρέθηκε να μένει μαζί τους, γιατί αναγκάζεται να μαγειρεύει καθημερινά). Εγώ ήμουν τόσο στενοχωρημένος, που θα έχανα την αγκαλίτσα της Σταυρούλας, που το πέος μου δεν αντέδρασε καθόλου στο ερέθισμα.
Έφτασα στο βιβλιοπωλείο στις 18:40 και κάθισα με τον τραγουδιστή μέχρι τις 19:30. Στις 19:41 πήρα το 040, για να επιστρέψω. Στις 20:12 κάθισα δίπλα σε μια α-καπέλο. Η γριά αυτή φαινόταν ηλικίας γύρω στα 75, φορούσε μπλέ φούστα και μπόλικα χρυσά τρικ-τρικ. Μετά την Αγία Ελεούσα, της έπιασα κουβέντα. Συζητήσαμε για τους παρατεταμένους καύσωνες, για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και για τη φυγή των νέων στο εξωτερικό. Η συντριπτική πλειοψηφία των απαντήσεών της ήταν "μορφασμός Γύπα". Στη στάση Γέφυρα σηκώθηκε, για να κατέβει Συγγρού Φιξ. Λίγο πριν το σταθμό, της έκανα σταμπ στο ριγκάκι και της είπα "Εδώ είναι το μετρό. Να είστε καλά" και η απάντησή της ήταν "μορφασμός αεροσυνοδού".
Στο Σύνταγμα, καθώς περίμενα το τρόλεϊ 4, έγινε γνωριμία στα όρθια με μια α-καπέλο. Αυτή ήταν αρκετά κοινωνική, αλλά δυστυχώς πήγαινε Ζωγράφου. Έτσι λοιπόν, μόλις ήρθε το 230, η συζήτηση διακόπηκε αιφνίδια.
Τα παραπάνω περιστατικά βελτίωσαν προσωρινά την ψυχολογία μου και τη στυτική μου κατάσταση. Όλο το βράδυ στο σπίτι γελούσα σαν κορνούτος και στις 01:12 βάρεσα μια σπέσιαλ μαλακία.
ΤΡΙΤΗ 11/09/2012
Πολύ βαρετή μέρα. Η γιαγιά ήταν στην εντατική (βρίσκεται εκεί από τις 09/09/2012). Η μαμά τσακώθηκε με τη θεία μου και δε με άφησε να βγώ έξω, για να μην έχει την έννοιά μου. Αρκετές στιγμές κοιτούσα το εισιτήριο της Easy Jet και μέτραγα τις ώρες να φύγω. Το περιβάλλον άρχισε να με πνίγει.
Πολύ βαρετή μέρα. Η γιαγιά ήταν στην εντατική (βρίσκεται εκεί από τις 09/09/2012). Η μαμά τσακώθηκε με τη θεία μου και δε με άφησε να βγώ έξω, για να μην έχει την έννοιά μου. Αρκετές στιγμές κοιτούσα το εισιτήριο της Easy Jet και μέτραγα τις ώρες να φύγω. Το περιβάλλον άρχισε να με πνίγει.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τύπε θα σε πάνε μέσα για παρενόχληση ανήλικων συνταξιούχων.Λοιπόν, συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.
ΤΕΤΑΡΤΗ 12/09/2012
Η γιαγιά βγήκε στις 14:00 από την εντατική και η μαμά πήγε για συμπαράσταση. Στις 16:25 πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη. Ακολούθησε η κάτωθι στιχομυθία:
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εμπρός; Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι. Αν και γνωρίζω εκ των προτέρων ότι η πιθανότητα είναι απειροελάχιστη, σε πήρα για να δώ, αν είσαι μόνη σου.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ναι, ναι, ναι, ναι, ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα. Δεν μπορείς να μιλήσεις.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (έκλεισε το τηλέφωνο).
Αισθανόμουν φοβερή μοναξιά. Θυμήθηκα τα περασμένα μεγαλεία με την κυρία Νίκη. Δυστυχώς όμως σε κάποιες περιπτώσεις, η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται.
Στις 18:30 πήγα με τον πατέρα μου στο Ιπποκράτειο, για να δούμε τη γιαγιά. Δυστυχώς όμως, έπαθε ανακοπή καρδιάς και πνευμονικό οίδημα και ξαναμπήκε στην εντατική. Στις 19:15 πήγαμε οικογενειακά για καφέ στην καφετέρια δίπλα από το νοσοκομείο και στις 20:45 επιστρέψαμε σπίτι. Πολύ στενάχωρη μέρα.
Η γιαγιά βγήκε στις 14:00 από την εντατική και η μαμά πήγε για συμπαράσταση. Στις 16:25 πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη. Ακολούθησε η κάτωθι στιχομυθία:
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Εμπρός; Ποιος είναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Δημήτρης είμαι. Αν και γνωρίζω εκ των προτέρων ότι η πιθανότητα είναι απειροελάχιστη, σε πήρα για να δώ, αν είσαι μόνη σου.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: Ναι, ναι, ναι, ναι, ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα. Δεν μπορείς να μιλήσεις.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (έκλεισε το τηλέφωνο).
Αισθανόμουν φοβερή μοναξιά. Θυμήθηκα τα περασμένα μεγαλεία με την κυρία Νίκη. Δυστυχώς όμως σε κάποιες περιπτώσεις, η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται.
Στις 18:30 πήγα με τον πατέρα μου στο Ιπποκράτειο, για να δούμε τη γιαγιά. Δυστυχώς όμως, έπαθε ανακοπή καρδιάς και πνευμονικό οίδημα και ξαναμπήκε στην εντατική. Στις 19:15 πήγαμε οικογενειακά για καφέ στην καφετέρια δίπλα από το νοσοκομείο και στις 20:45 επιστρέψαμε σπίτι. Πολύ στενάχωρη μέρα.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ποσο εισαι ρε?ΤΡΙΤΗ 11/09/2012
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 32K