Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Αυτό πώς το συμπέρανες;
1.δεν σε εχει παρει ουτε 1 φορα τηλεφωνο.
2.δεν θελει να πηγαινεις σπιτι τις.
3.δεν σου ειπε να πατε ποτε για κανενα καφε-φαγητο.
4.πας σκας 50αρικα χωρις λογο και αιτια στο μπουρδελο που δουλευει και δεν σε προστατευει οικονομικα,ξερει οτι πας για αυτην και οχι για την πουτανα.
5.ειμαι σιγουρος οταν σου μιλαει αγρια στο τηλεφωνο,οτι ταχα εχει δουλειες και τετοια,εχει στο σπιτι τον γαμια τις.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
1.δεν σε εχει παρει ουτε 1 φορα τηλεφωνο.
2.δεν θελει να πηγαινεις σπιτι τις.
3.δεν σου ειπε να πατε ποτε για κανενα καφε-φαγητο.
4.πας σκας 50αρικα χωρις λογο και αιτια στο μπουρδελο που δουλευει και δεν σε προστατευει οικονομικα,ξερει οτι πας για αυτην και οχι για την πουτανα.
5.ειμαι σιγουρος οταν σου μιλαει αγρια στο τηλεφωνο,οτι ταχα εχει δουλειες και τετοια,εχει στο σπιτι τον γαμια τις.
1. Για να είμαι ειλικρινής, στην Αθήνα δεν θα επιθυμούσα να με παίρνει. Αν δεί η μαμά στην οθόνη του κινητού "Αχ Σταυρουλίτσα μου", θα πρέπει να σκαρφιστώ κανένα πετυχημένο ψέμα. Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσω να μην της τηλεφωνήσω για 2 μήνες, για να δώ, αν θα με πάρει.
2. Probably you are right.
3. Στο σημείο αυτό θα την αξιολογήσω, όταν θα πάρει το επικουρικό και το ΕΚΑΣ (όταν συμβεί αυτό, θα δουλεύει 2 φορές την εβδομάδα).
4. Υπάρχουν και αφεντικά στη μέση. Αν έρθω στο στούντιο και της κάνω παρέα μισή ώρα στο σαλόνι χωρίς 50άρικο (πολύ θα το ήθελα), θα την κράξει το αφεντικό.
5. Στις 4 Σεπτεμβρίου, που την πήρα σπίτι, μιλήσαμε για 12 λεπτά και ήταν άνετη. Μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα στοργική, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν άγρια. Στις 28 και στις 29 Αυγούστου μου ύψωσε τον τόνο της φωνής, επειδή της έβαλα τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι, για να βρεθούμε σπίτι της.
Το σίγουρο είναι ότι στο σπίτι μένει μόνη της. Ούτε μια φορά δεν έχω ακούσει αντρική φωνή.

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Ρε συ Τάκμαν, δεν δοκιμάζεις με καμία νεαρή γύρο στα 50 μπας και βρεις το έτερον σου ήμισυ;

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
30
Πόντοι
16
Ρε συ Τάκμαν, δεν δοκιμάζεις με καμία νεαρή γύρο στα 50 μπας και βρεις το έτερον σου ήμισυ;

Πραγματικά,το έχεις σκεφτεί ποτέ βρε TAKMAN;Να έπεφτες δλδ λίγο σε ηλικιακά όρια,αλλά οι υπόλοιπες προδιαγραφές να παραμείνουν..Άσε που οι γυναίκες γύρω στα 50 διψπυν για σεξ!Το χω δοκιμάσει,αξίζει τον κόπο.. :fuck1:Τη Σταυρούλα δεν την κόβω για πολλά-πολλά!!

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
1. Για να είμαι ειλικρινής, στην Αθήνα δεν θα επιθυμούσα να με παίρνει. Αν δεί η μαμά στην οθόνη του κινητού "Αχ Σταυρουλίτσα μου", θα πρέπει να σκαρφιστώ κανένα πετυχημένο ψέμα. Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσω να μην της τηλεφωνήσω για 2 μήνες, για να δώ, αν θα με πάρει.
2. Probably you are right.
3. Στο σημείο αυτό θα την αξιολογήσω, όταν θα πάρει το επικουρικό και το ΕΚΑΣ (όταν συμβεί αυτό, θα δουλεύει 2 φορές την εβδομάδα).
4. Υπάρχουν και αφεντικά στη μέση. Αν έρθω στο στούντιο και της κάνω παρέα μισή ώρα στο σαλόνι χωρίς 50άρικο (πολύ θα το ήθελα), θα την κράξει το αφεντικό.
5. Στις 4 Σεπτεμβρίου, που την πήρα σπίτι, μιλήσαμε για 12 λεπτά και ήταν άνετη. Μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα στοργική, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν άγρια. Στις 28 και στις 29 Αυγούστου μου ύψωσε τον τόνο της φωνής, επειδή της έβαλα τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι, για να βρεθούμε σπίτι της.
Το σίγουρο είναι ότι στο σπίτι μένει μόνη της. Ούτε μια φορά δεν έχω ακούσει αντρική φωνή.
1.ρε μαλακα εισαι 30 χρονων και ακομα δινεις αναφορα στην μανα σου ποιος σε περνει τηλεφωνο? :jerking: :jerking: :jerking:
2.τουλαχιστον το καταλαβες οτι εδω τρως παραμυθι.
3.ρε μαλακα μην τρως τα παραμυθια τις γριας.αυτη και 3000 συνταξη να παρει,παλι στο μπουρδελο θα παει.οι γερο πουτανες δεν το κοβον το χουι καμια φορα.
4.θα την κλασει τα αρχιδια το αφεντικο.απλα αυτη να ξερεις τους λεει οτι εχω εναν μαλακα που σκαει ενα 50αρικο μονο και μονο για να με δει,και το παιζει και μουρη στο μπουρδελο.αμα σε γουσταρε θα σου ελεγε να βρεθειτε εξω,και θα το τρωγατε σε σουβλακια το 50αρικο.
5.ρε μαλακα σου μιλαει ετσι για να σε ξεφορτωθει.τι θελεις να σου πει δηλαδη? <<ειμαι με τον γαμια μου κλεισε>>

psinakis

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
URL]]

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
Όσες φορές παίρνω τη Σταυρούλα, μιλάμε 7-11 λεπτά (αναλόγως). Το κακό είναι ότι δε μου φέρεται πλέον στοργικά. Στην καλύτερη περίπτωση, να μου πεί με ξεψυχισμένη φωνή "Εντάξει αγάπη μου" ή "Βεβαίως αγάπη μου". Μέχρι τις 25/08/2012 η αγάπη της προς το πρόσωπό μου, ήταν ολοφάνερη. Εκφράσεις, όπως "Αν μπορείς, πάρε με και αύριο κανένα τηλέφωνο", "Θέλω να σαι καλά", "Θέλω να δημιουργηθείς, το θέλω πάρα πολύ", "Σε ευχαριστώ βρε Τακούλη" ή "Σε αγάπησα από την 1η στιγμή, που σε είδα, γιατί σε αισθάνομαι κομμάτι από εμένα", έχουν περάσει πλέον στην ιστορία. Δε μου κάνει καρδιά να τη σουτάρω, αλλά θέλω να μου πεί με ειλικρίνεια, τι ακριβώς αισθάνεται τώρα για μένα. Αν έχει σταματήσει να με αγαπάει και απλά με ανέχεται, θέλω να μου το πεί, για να σταματήσω να τη βλέπω και να της τηλεφωνώ και να μην υποφέρει κανείς από τους δυο. Δεν ξέρω, πώς να διαχειριστώ την κατάσταση.
Τακ τακ ποιος ειναι εγω ειμαι ο οριτζιναλ βόθρος...
Τακμαν αγορινα  μου πρεπει να της κανεις προταση, δηλαδη γευμα, κρασι αγιοριτικο, δαχτυλιδι... Ετσι διαχειριζεσαι αντρικια την κατασταση, κανε αυτα και πες μας τι εγινε...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Από 20/09/2012 ώρα 02:35 έως 24/09/2012 ώρα 09:35 ήταν και ο πατέρας μου σπίτι και δεν μπορούσα να σας γράψω. Έχω κάνει αίτηση στο University of Southampton για teaching assistant και περιμένω αύριο τα αποτελέσματα. Δε σας ξεχνάω. Σήμερα το βράδυ, θα συνεχίσω την ενημέρωση.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
30
Πόντοι
16
Έχω κάνει αίτηση στο University of Southampton για teaching assistant και περιμένω αύριο τα αποτελέσματα. Δε σας ξεχνάω. Σήμερα το βράδυ, θα συνεχίσω την ενημέρωση.

Με το καλό να σε πάρουν φίλε μου!!!

P.S.Περιμένουμε ενημέρωση!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.

ΠΕΜΠΤΗ 06/09/2012 (συνέχεια)
Το απόγευμα πήγα στο φίλο μου τον Τραγουδιστή, που δουλεύει στο βιβλιοπωλείο Copy Centre (κοντά στο ΠΑΠΕΙ). Το βράδυ πήγαμε παρέα σε ένα φιλικό σπίτι στη Νέα Σμύρνη. Εκεί περιέγραψα τη στουντιότσαρκα της 1ης Σεπτεμβρίου, κάνοντας ένα ιδιαίτερο μουσικο-χορευτικό show. Στις 23:15 επέστρεψα σπίτι με ταξί. Από αφηρημάδα για βραδινό, έφαγα ληγμένα γεμιστά. Στις 01:15 επέστρεψε η μαμά μου από το νοσοκομείο και κατάλαβε τι έγινε (στο ψυγείο υπήρχαν γεμιστά από τις 24 Αυγούστου). Ευτυχώς πήρα 2 Cyproxyn ταυτόχρονα (σύμφωνα με υπόδειξη του οικογενειακού γιατρού) και γλίτωσα τη δηλητηρίαση.

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1

Το απόγευμα πήγα στο φίλο μου τον Τραγουδιστή, που δουλεύει στο βιβλιοπωλείο Copy Center (κοντά στο ΠΑΠΕΙ). Το βράδυ πήγαμε παρέα σε ένα φιλικό σπίτι στη Νέα Σμύρνη. Εκεί περιέγραψα τη στουντιότσαρκα της 1ης Σεπτεμβρίου, κάνοντας ένα ιδιαίτερο μουσικο-χορευτικό show. Στις 23:15 επέστρεψα σπίτι με ταξί. Από αφηρημάδα για βραδινό, έφαγα ληγμένα γεμιστά. Στις 01:15 επέστρεψε η μαμά μου από το νοσοκομείο και κατάλαβε τι έγινε (στο ψυγείο υπήρχαν γεμιστά από τις 24 Αυγούστου). Ευτυχώς πήρα 2 Cyproxyn ταυτόχρονα (σύμφωνα με υπόδειξη του οικογενειακού γιατρού) και γλίτωσα τη δηλητηρίαση.
αμαν,πηγες να παθεις μεγαλη νειλα δηλαδη

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/09/2012
Ξύπνησα στις 09:00 (ευτυχώς υγιής). Έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο και έφαγα τα chockapics. Στις 11:34 η μαμά έφυγε για το νοσοκομείο. Μόλις βγήκε από το σπίτι, έριξα ένα δεύτερο παχύ χέσιμο.
Κατόπιν, πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο στούντιο. Μιλήσαμε συνολικά 8 λεπτά. Nothing special. Η παλιά στοργική συμπεριφορά της Σταυρούλας, φαίνεται πως είχε πάει περίπατο στη συνοικία Covent Garden του Λονδίνου (excuse me my darling, do you know, how can I go to Leicester Square;). Πολλές συζητήσεις, χωρίς ουσία.
Στις 12:05 ξεκίνησα από το σπίτι, για να πάω να πληρώσω την πιστωτική μου κάρτα. Στις 12:14 εντόπισα τη γνωστή 97άχρονη ζητιάνα έξω από τα "ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ HOMESTORES". Αμέσως έτρεξα κοντά της. Έβγαλα από το πορτοφόλι μου 1.20 ευρώ (με τρεμάμενα χέρια) και της τα άφησα στο κυπελάκι. Μόλις ολοκληρώθηκε η οικονομική συναλλαγή, κάθισα δίπλα της για κουβεντούλα και χούφτωμα. Περιττό να σας πώ βέβαια ότι το χρυσό της βραχιολάκι, το έκανα γυαλόχαρτο από το πολύ το τρίψιμο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ζητιάνα με ρώτησε "τι νούμερο κάλτσες φοράς", για να μου αγοράσει 2 αναμνηστικά ζευγάρια (αυτό θα πεί αγάπη, όχι σαν τη Σταυρούλα, που τσιγκουνεύεται να με πάρει 1 τηλέφωνο). Μετά ένα 10άλεπτο θαλπωρικό τετ-α-τετ, χαιρέτησα τη ζητιάνα με ένα ηγεμονικό sandwich και συνέχισα το δρόμο μου.
Στις 13:10 επέστρεψα σπίτι. Στις 14:45 έφαγα μεσημεριανό. Στις 16:25 έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής μου σιέστας. Στις 22:00 βρέθηκα με το Γιοντώ, τον Τρ, την Αρετή και τον Παπαφλέσσα στην πλατεία του Αγίου Θωμά (μας κέρασε ο Γιοντώ, γιατί στις 10/09/2012 θα ξεκινούσε τη στρατιωτική του θητεία). Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά συγκηνησιακή. Γύρισα σπίτι στις 01:35 και κοιμήθηκα αμέσως.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τι σχέση έχουν τα τελευταία με το θέμα μου; Παρακαλώ να σβηστούν αμέσως.

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Από 20/09/2012 ώρα 02:35 έως 24/09/2012 ώρα 09:35 ήταν και ο πατέρας μου σπίτι και δεν μπορούσα να σας γράψω. Έχω κάνει αίτηση στο University of Southampton για teaching assistant και περιμένω αύριο τα αποτελέσματα. Δε σας ξεχνάω. Σήμερα το βράδυ, θα συνεχίσω την ενημέρωση.
μας δουλευει τωρα ρε?
δηλαδη οταν ανοιγεις το λαπτοπ ο μπαμπας ειναι πανω απο το κεφαλι σου?
φοβατε να μην μπεις σε κανενα πορνοσαιτ και γινεις κακο παιδι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που να μαθει και τον ερωτα σου με την γρια,το βλεπω να παθαινει ανακοπη με την μια.

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1

Το απόγευμα πήγα στο φίλο μου τον Τραγουδιστή, που δουλεύει στο βιβλιοπωλείο Copy Centre (κοντά στο ΠΑΠΕΙ). Το βράδυ πήγαμε παρέα σε ένα φιλικό σπίτι στη Νέα Σμύρνη. Εκεί περιέγραψα τη στουντιότσαρκα της 1ης Σεπτεμβρίου, κάνοντας ένα ιδιαίτερο μουσικο-χορευτικό show. Στις 23:15 επέστρεψα σπίτι με ταξί. Από αφηρημάδα για βραδινό, έφαγα ληγμένα γεμιστά. Στις 01:15 επέστρεψε η μαμά μου από το νοσοκομείο και κατάλαβε τι έγινε (στο ψυγείο υπήρχαν γεμιστά από τις 24 Αυγούστου). Ευτυχώς πήρα 2 Cyproxyn ταυτόχρονα (σύμφωνα με υπόδειξη του οικογενειακού γιατρού) και γλίτωσα τη δηλητηρίαση.
ηξερες οτι ειναι απο τις 24 αυγουστου,αλλα δεν πηγε το μυαλο σου οτι θα ειναι χαλασμενα?. :think: :think: :think: :think:
τα γεμιστα κρατανε για 1 χρονο μεσα στο ψυγειο ρε. :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom