για να επεσε παχυ χεσιμο μετα απο χαλασμενα γεμιστα δυσκολο το βλεπω.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/09/2012
Ξύπνησα στις 09:00 (ευτυχώς υγιής). Έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο και έφαγα τα chockapics. Στις 11:34 η μαμά έφυγε για το νοσοκομείο. Μόλις βγήκε από το σπίτι, έριξα ένα δεύτερο παχύ χέσιμο.
Κατόπιν, πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο στούντιο. Μιλήσαμε συνολικά 8 λεπτά. Nothing special. Η παλιά στοργική συμπεριφορά της Σταυρούλας, φαίνεται πως είχε πάει περίπατο στη συνοικία Covent Garden του Λονδίνου (excuse me my darling, do you know, how can I go to Leicester Square;). Πολλές συζητήσεις, χωρίς ουσία.
Στις 12:05 ξεκίνησα από το σπίτι, για να πάω να πληρώσω την πιστωτική μου κάρτα. Στις 12:14 εντόπισα τη γνωστή 97άχρονη ζητιάνα έξω από τα "ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ HOMESTORES". Αμέσως έτρεξα κοντά της. Έβγαλα από το πορτοφόλι μου 1.20 ευρώ (με τρεμάμενα χέρια) και της τα άφησα στο κυπελάκι. Μόλις ολοκληρώθηκε η οικονομική συναλλαγή, κάθισα δίπλα της για κουβεντούλα και χούφτωμα. Περιττό να σας πώ βέβαια ότι το χρυσό της βραχιολάκι, το έκανα γυαλόχαρτο από το πολύ το τρίψιμο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ζητιάνα με ρώτησε "τι νούμερο κάλτσες φοράς", για να μου αγοράσει 2 αναμνηστικά ζευγάρια (αυτό θα πεί αγάπη, όχι σαν τη Σταυρούλα, που τσιγκουνεύεται να με πάρει 1 τηλέφωνο). Μετά ένα 10άλεπτο θαλπωρικό τετ-α-τετ, χαιρέτησα τη ζητιάνα με ένα ηγεμονικό sandwich και συνέχισα το δρόμο μου.
Στις 13:10 επέστρεψα σπίτι. Στις 14:45 έφαγα μεσημεριανό. Στις 16:25 έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής μου σιέστας. Στις 22:00 βρέθηκα με το Γιοντώ, τον Τρ, την Αρετή και τον Παπαφλέσσα στην πλατεία του Αγίου Θωμά (μας κέρασε ο Γιοντώ, γιατί στις 10/09/2012 θα ξεκινούσε τη στρατιωτική του θητεία). Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά συγκηνησιακή. Γύρισα σπίτι στις 01:35 και κοιμήθηκα αμέσως.
μαλλον αλλου ειδους χεσιμο επεσε και δεν το λες.
εδω θελουμε μονο αληθειες,αλλιως αν ειναι να μας λες ψεμματα,καλυτερα να βλεπουμε τα τουρκικα σηριαλ.