Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/09/2012
Ξύπνησα στις 09:00 (ευτυχώς υγιής). Έβγαλα το ημερολόγιο, ήπια τον καφέ μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο και έφαγα τα chockapics. Στις 11:34 η μαμά έφυγε για το νοσοκομείο. Μόλις βγήκε από το σπίτι, έριξα ένα δεύτερο παχύ χέσιμο.
Κατόπιν, πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο στούντιο. Μιλήσαμε συνολικά 8 λεπτά. Nothing special. Η παλιά στοργική συμπεριφορά της Σταυρούλας, φαίνεται πως είχε πάει περίπατο στη συνοικία Covent Garden του Λονδίνου (excuse me my darling, do you know, how can I go to Leicester Square;). Πολλές συζητήσεις, χωρίς ουσία.
Στις 12:05 ξεκίνησα από το σπίτι, για να πάω να πληρώσω την πιστωτική μου κάρτα. Στις 12:14 εντόπισα τη γνωστή 97άχρονη ζητιάνα έξω από τα "ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ HOMESTORES". Αμέσως έτρεξα κοντά της. Έβγαλα από το πορτοφόλι μου 1.20 ευρώ (με τρεμάμενα χέρια) και της τα άφησα στο κυπελάκι. Μόλις ολοκληρώθηκε η οικονομική συναλλαγή, κάθισα δίπλα της για κουβεντούλα και χούφτωμα. Περιττό να σας πώ βέβαια ότι το χρυσό της βραχιολάκι, το έκανα γυαλόχαρτο από το πολύ το τρίψιμο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ζητιάνα με ρώτησε "τι νούμερο κάλτσες φοράς", για να μου αγοράσει 2 αναμνηστικά ζευγάρια (αυτό θα πεί αγάπη, όχι σαν τη Σταυρούλα, που τσιγκουνεύεται να με πάρει 1 τηλέφωνο). Μετά ένα 10άλεπτο θαλπωρικό τετ-α-τετ, χαιρέτησα τη ζητιάνα με ένα ηγεμονικό sandwich και συνέχισα το δρόμο μου.
Στις 13:10 επέστρεψα σπίτι. Στις 14:45 έφαγα μεσημεριανό. Στις 16:25 έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής μου σιέστας. Στις 22:00 βρέθηκα με το Γιοντώ, τον Τρ, την Αρετή και τον Παπαφλέσσα στην πλατεία του Αγίου Θωμά (μας κέρασε ο Γιοντώ, γιατί στις 10/09/2012 θα ξεκινούσε τη στρατιωτική του θητεία). Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά συγκηνησιακή. Γύρισα σπίτι στις 01:35 και κοιμήθηκα αμέσως.
για να επεσε παχυ χεσιμο μετα απο χαλασμενα γεμιστα δυσκολο το βλεπω.
μαλλον αλλου ειδους χεσιμο επεσε και δεν το λες.
εδω θελουμε μονο αληθειες,αλλιως αν ειναι να μας λες ψεμματα,καλυτερα να βλεπουμε τα τουρκικα σηριαλ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ηξερες οτι ειναι απο τις 24 αυγουστου,αλλα δεν πηγε το μυαλο σου οτι θα ειναι χαλασμενα?. :think: :think: :think: :think:
τα γεμιστα κρατανε για 1 χρονο μεσα στο ψυγειο ρε. :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
Υπήρχαν ταυτόχρονα στο ψυγείο 2 τάπερ με γεμιστά. Το 1 γεμιστό ήταν σύγχρονο και το άλλο 13 ημερών. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα γεμιστά ήταν με κιμά.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
για να επεσε παχυ χεσιμο μετα απο χαλασμενα γεμιστα δυσκολο το βλεπω.
μαλλον αλλου ειδους χεσιμο επεσε και δεν το λες.
εδω θελουμε μονο αληθειες,αλλιως αν ειναι να μας λες ψεμματα,καλυτερα να βλεπουμε τα τουρκικα σηριαλ.
Εγώ φίλε μου είτε ρύζι φάω είτε φασολάδα, το πρωινό χέσιμο και οι νυχτερινές κλανιές είναι δεδομένα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08/09/2012
Το πρωί πήγα για μπάνιο στο Αυλάκι με την Πιζάμα με Σκούφο. Στην επιστροφή γνωρίσα μια α-καπέλο με τρικ-τρικ. Νothing special. Η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα. Η ερωτική μου επιθυμία στα τάρταρα.
Στις 16:25 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο στούντιο. Επειδή την πέτυχα στον ύπνο, έδειξε ενόχληση από το τηλεφώνημά μου (δε φτάνει, που κοιμάται εν ώρα εργασίας, γκρινιάζει και από πάνω). Μιλήσαμε συνολικά 7 λεπτά. Η ψυχολογία μου μετά το τηλεφώνημα επιδεινώθηκε, γιατί η Σταυρούλα δεν είχε όρεξη για κουβέντα.

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1

ΣΑΒΒΑΤΟ 08/09/2012
Το πρωί πήγα για μπάνιο στο Αυλάκι με την Πιζάμα με Σκούφο. Στην επιστροφή γνωρίσα μια α-καπέλο με τρικ-τρικ. Νothing special. Η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα. Η ερωτική μου επιθυμία στα τάρταρα.
Στις 16:25 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο στούντιο. Επειδή την πέτυχα στον ύπνο, έδειξε ενόχληση από το τηλεφώνημά μου (δε φτάνει, που κοιμάται εν ώρα εργασίας, γκρινιάζει και από πάνω). Μιλήσαμε συνολικά 7 λεπτά. Η ψυχολογία μου μετά το τηλεφώνημα επιδεινώθηκε, γιατί η Σταυρούλα δεν είχε όρεξη για κουβέντα.
πως εισαι τωρα ψυχολογικα μετα απο αυτο?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΚΥΡΙΑΚΗ 09/09/2012
Το πρωί πήγα με την Πιζάμα με Σκούφο για το τελευταίο μου μπάνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο διαδρομές με το λεωφορείο, ήταν ερωτικά αδιάφορες.
Στις 13:34 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο στούντιο. Μιλήσαμε συνολικά 10 λεπτά. Συμφωνήσαμε τη Δευτέρα 10/09/2012 να βρεθούμε στο στούντιο για τελευταία φορά και να μου δώσει μια αναμνηστική φωτογραφία, για να τη θυμάμαι στην Αγγλία. Αυτή τη φορά ήταν αρκετά κεφάτη, όχι όμως και στοργική.
Στις 19:00 βγήκα με τον Wapei για καφέ στην πλατεία του Αγίου Θωμά. Καθίσαμε παρέα μέχρι τις 21:50. Του διηγήθηκα τα πρόσφατα ερωτικά μου νέα, με το γνωστό δραματικό τρόπο. Στις 22:40 επέστρεψα σπίτι.

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1

ΣΑΒΒΑΤΟ 08/09/2012
τις χαλασες τον υπνο γιαυτο.
αλλα αμα πηγαινες εκει και εσκαζες κανενα 50αρικο μεσα στην χαρα θα ηταν η ρουφιανα.
θα τους ελεγε και τους νταβαδες οτι ηρθε ο καψουροπελατης τις,και θα τους πουλουσε και μουρη οτι φερνει κοσμο.
ολες οι γεροπουτανες τα ιδια κανουν να ξερεις.

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ΚΥΡΙΑΚΗ 09/09/2012
Το πρωί πήγα με την Πιζάμα με Σκούφο για το τελευταίο μου μπάνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο διαδρομές με το λεωφορείο, ήταν ερωτικά αδιάφορες.
Στις 13:34 πήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα στο στούντιο. Μιλήσαμε συνολικά 10 λεπτά. Συμφωνήσαμε τη Δευτέρα 10/09/2012 να βρεθούμε στο στούντιο για τελευταία φορά και να μου δώσει μια αναμνηστική φωτογραφία, για να τη θυμάμαι στην Αγγλία. Αυτή τη φορά ήταν αρκετά κεφάτη, όχι όμως και στοργική.
Στις 19:00 βγήκα με τον Wapei για καφέ στην πλατεία του Αγίου Θωμά. Καθίσαμε παρέα μέχρι τις 21:50. Του διηγήθηκα τα πρόσφατα ερωτικά μου νέα, με το γνωστό δραματικό τρόπο. Στις 22:40 επέστρεψα σπίτι.
χαρηκε που φευγεις,γιατι θα σε ξεφορτωθει και δεν θα τις ζαλιζεις τα αρχιδια αλλο.
ειμαι σιγουρος οτι εχει γκομενο παντως η γρια, αυτο φαινετε απο τις κινησεις που κανει.
αν βγειτε φωτο θελουμε παντως να την ποσταρεις,να την δουμε την γεροντοκαψουρα σου επιτελους.

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
χαρηκε που φευγεις,γιατι θα σε ξεφορτωθει και δεν θα τις ζαλιζεις τα αρχιδια αλλο.
ειμαι σιγουρος οτι εχει γκομενο παντως η γρια, αυτο φαινετε απο τις κινησεις που κανει.
αν βγειτε φωτο θελουμε παντως να την ποσταρεις,να την δουμε την γεροντοκαψουρα σου επιτελους.
:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΔΕΥΤΕΡΑ 10/09/2012
Ξύπνησα στις 08:30. Στις 10:30 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας όπως πάντα, την μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Προορισμός ήταν φυσικά το στούντιο της οδού Βριλησσού 36.

Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Καθώς κατευθυνόμουν προς το βουνό, η διάθεσή μου ήταν αγχώδης και καταθλιπτική. Αξίζει να ανφερθεί ότι η ερωτική μου επιθυμία ήταν σχεδόν ανύπαρκτη (1 στις 8 μέρες ξυπνάω με στύση).

Β) ΥΠΟΔΟΧΗ
Μόλις μου άνοιξε η Σταυρούλα, της τραγούδησα τη νέα μου επιτυχία, η οποία σύντομα θα κυκλοφορήσει στο YouTube. Όταν όμως της είπα "Να δεις πόσο σε αγαπάω. Μέχρι και promotion στις κοπέλες κάνω, για να σου αυξήσω την πελατεία. Ένα ευχαριστώ όμως, δεν έχω ακούσει από το στόμα σου", μου συμπεριφέρθηκε σαν ψυχίατρος προς ψυχασθενή. Με έσπρωξε με δύναμη προς το κόκκινο δωμάτιο, λέγοντας "Βρε έλα εδώ τώρα".

Γ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Ήταν η Έμιλυ από την Κωσταντινούπολη. Tragic. Ο χρόνος αναμονής στο δωμάτιο μέχρι να έρθει η Έμιλυ, ήταν πολύ πάνω από το μέσο όρο. Επιπλέον, όπως και τις προηγούμενες 4 φορές, η μπρούμυτη εκσπερμάτωση αποδείχτηκε ανεπιτυχής (με άλλα λόγια, δεν μπόρεσα να χύσω).

Δ) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Καθίσαμε συνολικά γύρω στα 20-25 λεπτά στο μεγάλο σαλονάκι. Ήταν υπερβολικά κεφάτη. Το attitude της μου έβγαζε την αύρα ότι έχει βρεί γαμιά, που της αλλάζει τα πετρέλαια κάθε μέρα. Η συζήτηση διανθίστηκε από sandwich και Montpellier. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ μιλούσαμε, κουνούσε διαρκώς τα μπούτια της, εκπέμποντας απίστευτο ερωτισμό.
*Σε προηγούμενη σελίδα έχω αναφέρει τα κύρια σημεία της εν λόγω συζήτησης*

Ε) ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Κάποια στιγμή, ενώ μιλούσαμε, μου είπε "Άντε αγάπη μου" και με έσπρωξε προς την έξοδο. Αν δεν της ζητούσα να μου δώσει την ευχή της, ούτε ένα sandwich δε θα μου έσκαγε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Εμφάνιση κοπέλας: 8.0. Δε μου αρέσουν οι πολύ μελαχρινές γυναίκες.
Διάθεση / συμμετοχή / υπηρεσίες κοπέλας: 6.0. Πολύ φλύαρη και ευχάριστη στην παρέα. Ευχαρίστως θα πήγαινα μαζί της για καφέ. Δεν έκανε όμως τίποτα, για να με φτιάξει στο κρεβάτι.
Πρόσβαση: 10.0. Το 224 σε αφήνει σχεδόν έξω από το στούντιο.
Χώρος / καθαριότητα χώρου: 10.0. That's fine.
Συμπεριφορά τσατσάς: 9.0. Ωραία η παρέα και τα χαδάκια. Δεν είναι σωστό όμως, να σπρώχνουμε πελάτες.
Σχέση απόδοσης / τιμής: Αν μπορούσα να έβλεπα δωρεάν τη Σταυρούλα, θα το έκανα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ξέχασα να σας πώ κάτι σημαντικό. Η Σταυρούλα μου έδωσε μια σέξι φωτογραφία της και εγώ της χάρισα το βραχιολάκι του Γύπα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316

ΔΕΥΤΕΡΑ 10/09/2012 (μετά τη στουντιότσαρκα)
Στις 12:27 αποχώρησα από το στούντιο. Αισθανόμουν πολύ στενοχωρημένος, που θα αποχωριζόμουν τη Σταυρούλα. Στο δρόμο για το σπίτι, σχεδόν έκλαιγα. Όπα έτοιμο το φαγητό του Lion King. Τα λέμε μετά.

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Ξέχασα να σας πώ κάτι σημαντικό. Η Σταυρούλα μου έδωσε μια σέξι φωτογραφία της και εγώ της χάρισα το βραχιολάκι του Γύπα.
θελουμε να δουμε την φωτο.
αλλιως δεν πιστευουμε τιποτα.

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ΔΕΥΤΕΡΑ 10/09/2012
Ξύπνησα στις 08:30. Στις 10:30 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας όπως πάντα, την μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Προορισμός ήταν φυσικά το στούντιο της οδού Βριλησσού 36.

Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Καθώς κατευθυνόμουν προς το βουνό, η διάθεσή μου ήταν αγχώδης και καταθλιπτική. Αξίζει να ανφερθεί ότι η ερωτική μου επιθυμία ήταν σχεδόν ανύπαρκτη (1 στις 8 μέρες ξυπνάω με στύση).

Β) ΥΠΟΔΟΧΗ
Μόλις μου άνοιξε η Σταυρούλα, της τραγούδησα τη νέα μου επιτυχία, η οποία σύντομα θα κυκλοφορήσει στο YouTube. Όταν όμως της είπα "Να δεις πόσο σε αγαπάω. Μέχρι και promotion στις κοπέλες κάνω, για να σου αυξήσω την πελατεία. Ένα ευχαριστώ όμως, δεν έχω ακούσει από το στόμα σου", μου συμπεριφέρθηκε σαν ψυχίατρος προς ψυχασθενή. Με έσπρωξε με δύναμη προς το κόκκινο δωμάτιο, λέγοντας "Βρε έλα εδώ τώρα".

Γ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Ήταν η Έμιλυ από την Κωσταντινούπολη. Tragic. Ο χρόνος αναμονής στο δωμάτιο μέχρι να έρθει η Έμιλυ, ήταν πολύ πάνω από το μέσο όρο. Επιπλέον, όπως και τις προηγούμενες 4 φορές, η μπρούμυτη εκσπερμάτωση αποδείχτηκε ανεπιτυχής (με άλλα λόγια, δεν μπόρεσα να χύσω).

Δ) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Καθίσαμε συνολικά γύρω στα 20-25 λεπτά στο μεγάλο σαλονάκι. Ήταν υπερβολικά κεφάτη. Το attitude της μου έβγαζε την αύρα ότι έχει βρεί γαμιά, που της αλλάζει τα πετρέλαια κάθε μέρα. Η συζήτηση διανθίστηκε από sandwich και Montpellier. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ μιλούσαμε, κουνούσε διαρκώς τα μπούτια της, εκπέμποντας απίστευτο ερωτισμό.
*Σε προηγούμενη σελίδα έχω αναφέρει τα κύρια σημεία της εν λόγω συζήτησης*

Ε) ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Κάποια στιγμή, ενώ μιλούσαμε, μου είπε "Άντε αγάπη μου" και με έσπρωξε προς την έξοδο. Αν δεν της ζητούσα να μου δώσει την ευχή της, ούτε ένα sandwich δε θα μου έσκαγε.
καιρος ηταν να καταλαβεις οτι η γρια σε θελει μονο για να σκας τα 50αρικα.
αλλαξε τακτικη φερσου οπως τις αξιζει τις ρουφιανας.
αν θυμασε ειμαι απο τους πρωτους που σου ειπα οτι εχει γαμια,αλλα εσυ ησουν τυφλωμενος απο τον ερωτα σου,και δεν με πιστευεις.
παντως ειναι καλο που αρχισες να ξεκολλας και βλεπεις την πραγματικοτητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom