Από τότε που της έσκασα τα 200 ευρώ, η συμπεριφορά της άλλαξε εντελώς. Πάντα μου μιλάει στοργικά.Έχω χάσει πολλαααααααα επεισόδια....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ε αλλοιμονο ρε τακμαν. η 'κυρια' εχει 'λεφτα' αισθηματαΑπό τότε που της έσκασα τα 200 ευρώ, η συμπεριφορά της άλλαξε εντελώς. Πάντα μου μιλάει στοργικά.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Μεξικάνικη Σαπουνόπερα κατάντησε...
Ήδη μαντεύω την ανηψιά να γίνεται η πέτρα του σκανδάλου με το νέο "Quanto, Quanto το άρωμα σου δεν το έχει άλλο κανένα"
πλάκα πλάκα αν το κάνει σαπουνόπερα το βλέπω το Μπρούσκο στον ΑΝΤ1 να πιάνει πάτο ... θα χεστεί στο τάλιρο ο ΤΑΚΜΑΝ
Αύριο θα βρεθώ με το Δημητράκη για video.
Δεν ήρθες όμως... :S
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
Να βρισκόσαστε πλατωνικά μόνο? Δλδ θα την πληρώνεις για να κάνετε βόλτα πχ? Αν ναι τζάμπα θα πάνε τα λεφτά. Όσες συνηθίζουν στο να πληρώνονται για το τίποτα , μένουν σε αυτό. Φυσικά αν σε ικανοποιεί εσένα, ΟΚ. Πιστεύω πάντως ότι θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερες απαιτησεις και στόχους. Κανονικά θα έπρεπε να σε πληρώνει και να σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι βασιλιάς και όχι να την παρακαλάς! Κρα κάνουν άλλες γιαγιάδες για νεανικό κορμί..Συμφωνήσαμε να βρισκόμαστε 1 φορά στις 10 ημέρες (σύνολο: 150 ευρώ το μήνα).
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Δεν ήρθες όμως... :S
> > > >
Dear friends,
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές που αλώνιζα στις καφετέριες, στις παραλίες και στα στουντέλα, αυτή τη φορά ήρθα Ελλάδα για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Η διπλωματική δεν είναι καθόλου παίξε-γέλασε. Από τις 07:30 μέχρι τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι τις 21:30 είμαι στον υπολογιστή και δουλεύω. Βιάζομαι να τελειώσω, για να αποκατασταθώ επαγγελματικά και να δίνω το 20% του μισθού μου στην Αρκούδα.
Στις 22/05/2014 το βράδυ μου είπε να φέρω μαζί μου καμία τσόντα, όταν έρθω σπίτι της. Επίσης μου είπε "Αν γουστάρεις μετά, τρώμε και παρέα". Κάθε μέρα χύνω 3-4 φορές στα σεντόνια μου για πάρτυ της. Την άλλη εβδομάδα θα γίνει η μεγάλη συνάντηση.
Φίλε moderator, στείλε μου το κινητό σου με πμ. Μόλις ηρεμήσει λίγο το πρόγραμμά μου, θα πάμε Μεταξουργείο και θα γελάσουμε σαν κορνούτοι.
Best regards,
ΤΑΚΜΑΝ
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές που αλώνιζα στις καφετέριες, στις παραλίες και στα στουντέλα, αυτή τη φορά ήρθα Ελλάδα για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Η διπλωματική δεν είναι καθόλου παίξε-γέλασε. Από τις 07:30 μέχρι τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι τις 21:30 είμαι στον υπολογιστή και δουλεύω. Βιάζομαι να τελειώσω, για να αποκατασταθώ επαγγελματικά και να δίνω το 20% του μισθού μου στην Αρκούδα.
Στις 22/05/2014 το βράδυ μου είπε να φέρω μαζί μου καμία τσόντα, όταν έρθω σπίτι της. Επίσης μου είπε "Αν γουστάρεις μετά, τρώμε και παρέα". Κάθε μέρα χύνω 3-4 φορές στα σεντόνια μου για πάρτυ της. Την άλλη εβδομάδα θα γίνει η μεγάλη συνάντηση.
Φίλε moderator, στείλε μου το κινητό σου με πμ. Μόλις ηρεμήσει λίγο το πρόγραμμά μου, θα πάμε Μεταξουργείο και θα γελάσουμε σαν κορνούτοι.
Best regards,
ΤΑΚΜΑΝ
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Dear friends,
Best regards,
ΤΑΚΜΑΝ
κοστολογημένο ευρώ το ευρώ αγαπητέ ΤΑΚΜΑΝ ... ωραίος
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
κατσε να βρει δουλεια πρωτα
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
κατσε να βρει δουλεια πρωτα
ήρθε στο σωστό μέρος πάντως, έχει ελπίδες ...
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
βασικά χρησιμοποίησα λάθος λέξη δεν ευσταθεί στο νόημα ... προϋπολογισμένο ευρώ το ευρώ καλύτερα !!
Η επόμενη συνάντησή μας θα έχει διάρκεια 45 λεπτά.Να βρισκόσαστε πλατωνικά μόνο? Δλδ θα την πληρώνεις για να κάνετε βόλτα πχ? Αν ναι τζάμπα θα πάνε τα λεφτά. Όσες συνηθίζουν στο να πληρώνονται για το τίποτα , μένουν σε αυτό. Φυσικά αν σε ικανοποιεί εσένα, ΟΚ. Πιστεύω πάντως ότι θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερες απαιτησεις και στόχους. Κανονικά θα έπρεπε να σε πληρώνει και να σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι βασιλιάς και όχι να την παρακαλάς! Κρα κάνουν άλλες γιαγιάδες για νεανικό κορμί..
Θα κάνουμε τα εξής:
1) Κούρνιασμα στην αγκαλιά της (το έχω πολύ ανάγκη).
2) Κουβεντούλα και χούφτωμα.
3) Πολυκαυλωτικό χορό.
4) Θέατρο (θα παίξω το ρόλο του αράπη με τα μικρά μάτια).
5) Πεπονοτρυπητή στα σεντόνια της.
Κάθε μέρα χύνω 3-4 φορές στα σεντόνια μου για πάρτυ της.
Τι τραβάει η μάνα σου τύπε μου.....
Τα δίνει έξω για πλύσιμο φίλε!!!Στους 90° τα πλένουν με χλωρίνη!!!Τι τραβάει η μάνα σου τύπε μου.....
Με μασελα ή χωρις?ΤΑΚΜΑΝ... να την ψησεις για καμια πιπουλα τουλαχιστον.... Εκει θα 'σαι μαγκας... ;)
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Η επόμενη συνάντησή μας θα έχει διάρκεια 45 λεπτά.
Θα κάνουμε τα εξής:
1) Κούρνιασμα στην αγκαλιά της (το έχω πολύ ανάγκη).
2) Κουβεντούλα και χούφτωμα.
3) Πολυκαυλωτικό χορό.
4) Θέατρο (θα παίξω το ρόλο του αράπη με τα μικρά μάτια).
5) Πεπονοτρυπητή στα σεντόνια της.
Οποιος λέει ότι του τα μασάει η αρκούδα να το πάρει πίσω!
Τι της έκατσε να κάνει γριά γυναικα για δυο κατοστάρικα ..... γαμημένη κρίση
Τα 200 ευρώ που έδωσα στις 29/04/2014 είχαν σαν αντάλλαγμα να τα ξαναβρούμε μετά τον καυγά και να μου συστήσει την ανιψιά της.Οποιος λέει ότι του τα μασάει η αρκούδα να το πάρει πίσω!
Τι της έκατσε να κάνει γριά γυναικα για δυο κατοστάρικα ..... γαμημένη κρίση
Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι υπόδειγμα ηθικής και τιμιότητας. Δεν ακούω καμία κοροϊδία.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.492
- Πόντοι
- 2.356
Τα 200 ευρώ που έδωσα στις 29/04/2014 είχαν σαν αντάλλαγμα να τα ξαναβρούμε μετά τον καυγά και να μου συστήσει την ανιψιά της.
εσύ είσαι εύπορος δικέ μου.. άκου 200 ευρω έτσι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K