Τρανς είναι ή τα έχει κόψει;Σίγουρα η Δήμητρα την έχει χεσμένη τη φωλιά της. Αν ήταν κανονική γυναίκα, θα τηλεφωνούσε αμέσως στην Αρκούδα και θα της τα έψελνε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Χθες στις 21:11 πήρα τηλέφωνο την Αρκούδα στο σταθερό. Η στιχομυθία που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΑΡΚΟΥΔΑ: Παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι κάνεις παιδάκι μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα για να σε ευχαριστήσω. Γνωριζόμαστε 3 χρόνια, έχουμε συναντηθεί πολλές φορές στο σπίτι και στο στούντιο, ποτέ όμως δεν είχα περάσει τόσο ωραία όσο χθες. Χίλια χρόνια να ζήσεις.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Καλά ήταν. Κουβεντιάσαμε, γνώρισες και την ανιψιά μου ...
ΤΑΚΜΑΝ: Φρόντισα να συζητάω για ουδέτερα θέματα, επειδή δεν ήθελα να σε εκθέσω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εντάξει μωρέ, δεν τρέχει τίποτα.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι σου είπε για μένα; Με συμπάθησε;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Είπε ότι είσαι πολύ καλό και μορφωμένο παιδί. Για αυτό σπουδάζει στην Αγγλία, της απάντησα εγώ.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι κάνεις παιδάκι μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα για να σε ευχαριστήσω. Γνωριζόμαστε 3 χρόνια, έχουμε συναντηθεί πολλές φορές στο σπίτι και στο στούντιο, ποτέ όμως δεν είχα περάσει τόσο ωραία όσο χθες. Χίλια χρόνια να ζήσεις.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Καλά ήταν. Κουβεντιάσαμε, γνώρισες και την ανιψιά μου ...
ΤΑΚΜΑΝ: Φρόντισα να συζητάω για ουδέτερα θέματα, επειδή δεν ήθελα να σε εκθέσω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εντάξει μωρέ, δεν τρέχει τίποτα.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι σου είπε για μένα; Με συμπάθησε;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Είπε ότι είσαι πολύ καλό και μορφωμένο παιδί. Για αυτό σπουδάζει στην Αγγλία, της απάντησα εγώ.
Εξαιτίας της διπλωματικής εργασίας, ο χρόνος μου αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Για αυτό το λόγω δε σας ενημερώνω για τα νέα μου.
Με την αρκούδα όλα βαίνουν καλώς (τελευταία επικοινωνία: 12/05/2014).
Τα ηγεμονικά sandwich στην 2-Hut πέφτουν βροχή.
Στις 08/05/2014 ώρα 10:30 είχα interview στο Southampton για μια προσωρινή δουλειά (administrator), αλλά απέτυχα. Για αυτό το λόγω στις 10/05/2014 ξαναήρθα Αθήνα.
Σήμερα στις 12:30 θα πάω στουντιότσαρκα. Αυτή τη φορά θα ζητήσω μόνο από την τσατσά να μπει στο δωμάτιο (χωρίς την πουτάνα για εξοικονόμηση χρήματος).
Αύριο θα βρεθώ με το Δημητράκη για video.
Στις 08/05/2014 ώρα 10:30 είχα interview στο Southampton για μια προσωρινή δουλειά (administrator), αλλά απέτυχα. Για αυτό το λόγω στις 10/05/2014 ξαναήρθα Αθήνα.
Σήμερα στις 12:30 θα πάω στουντιότσαρκα. Αυτή τη φορά θα ζητήσω μόνο από την τσατσά να μπει στο δωμάτιο (χωρίς την πουτάνα για εξοικονόμηση χρήματος).
Σε χτύπησε και σένα η κρίση ΤΑΚ?
Αλλά η ανάπτυξη ήρθε. Έχε πίστη.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Εξαιτίας της διπλωματικής εργασίας, ο χρόνος μου αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Για αυτό το λόγω δε σας ενημερώνω για τα νέα μου.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΧΤΗ ΜΟΥ
Dear friends
Σήμερα στις 11:07 πήρα την Αρκούδα στο σταθερό. Ένα απόσπασμα από τη στιχομυθία μας, ήταν το εξής:
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πήγες καθόλου σε εκείνα τα μέρη;
ΤΑΚΜΑΝ: Χθες στις 15:25 πήγα στο στούντιο της οδού Θησέως 365 στην Καλλιθέα. Αυτή τη φορά όμως, μόνο με πενηντάρικο. Δε σου λέω ψέμματα. Ρώτα όποιον θες.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Σε σχέση με αυτό, έχω να σου κάνω μια πρόταση.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Δε μπορώ να μιλήσω για τέτοια θέματα τώρα. Έχει έρθει μια φιλενάδα μου από νησί για να με δει.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πότε μπορείς να με ξαναπάρεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτές τις μέρες εξαιτίας της διπλωματικής, βρίσκομαι έξω κυρίως ακατάλληλες ώρες.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι εννοείς;
ΤΑΚΜΑΝ: Μεσημέρι 14:00 με 16:00 και βράδυ μετά τις 21:30.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πάρε με στις 21:30. Σε παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πιστεύω να είναι τίποτα κακό;
*Φοβήθηκα μήπως η Δήμητρα της αποκάλυψε το σύστριγκλο*
ΑΡΚΟΥΔΑ: Όχι αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του Συριζαίου φοιτητή): Βασικά έχω και εγώ να σου κάνω μια πρόταση. Εδώ όμως, δε μπορώ να σου μιλήσω. Και οι τοίχοι έχουν αυτιά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Με έπιασες μου φαίνεται. Είδες που εμείς οι δυο καταλαβαινόμαστε;
ΤΑΚΜΑΝ (γελώντας σαν κορνούτος): Ναι.
Σήμερα στις 11:07 πήρα την Αρκούδα στο σταθερό. Ένα απόσπασμα από τη στιχομυθία μας, ήταν το εξής:
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πήγες καθόλου σε εκείνα τα μέρη;
ΤΑΚΜΑΝ: Χθες στις 15:25 πήγα στο στούντιο της οδού Θησέως 365 στην Καλλιθέα. Αυτή τη φορά όμως, μόνο με πενηντάρικο. Δε σου λέω ψέμματα. Ρώτα όποιον θες.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Σε σχέση με αυτό, έχω να σου κάνω μια πρόταση.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Δε μπορώ να μιλήσω για τέτοια θέματα τώρα. Έχει έρθει μια φιλενάδα μου από νησί για να με δει.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πότε μπορείς να με ξαναπάρεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτές τις μέρες εξαιτίας της διπλωματικής, βρίσκομαι έξω κυρίως ακατάλληλες ώρες.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι εννοείς;
ΤΑΚΜΑΝ: Μεσημέρι 14:00 με 16:00 και βράδυ μετά τις 21:30.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πάρε με στις 21:30. Σε παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του Συριζαίου φοιτητή): Βασικά έχω και εγώ να σου κάνω μια πρόταση. Εδώ όμως, δε μπορώ να σου μιλήσω. Και οι τοίχοι έχουν αυτιά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Με έπιασες μου φαίνεται. Είδες που εμείς οι δυο καταλαβαινόμαστε;
ΤΑΚΜΑΝ (γελώντας σαν κορνούτος): Ναι.
αυτό θα ελεγα εδώ. σαν κοτοπουλο στο σφαγειο θα πας τακμανΘα φας καλά!!!!!!!
Το μουνί ξέρεις τι είναι;Θα βρεθούμε σπίτι της next week, θα της δώσω 50 ευρώ, θα της κάνω τα ριγκάκια γυαλόχαρτο, θα παίξουμε θέατρο και στο τέλος θα χύσω στο σεντόνι της. Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν τόσο ευτυχισμένος.
αχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαΤο μουνί ξέρεις τι είναι;
ΓΙατί ρε φιλε;Μπορει να το έχει μπερδεψει με τα σεντονια!!!αχχαχααχχαχαχαχαχαχαχα
θα τον μαδησει η μαγδαλω με τα σεντονια ε ρε βιτσιο που το'χειΓΙατί ρε φιλε;Μπορει να το έχει μπερδεψει με τα σεντονια!!!
Και τις μερες που θα εχουν περιοδο τα σεντονια τι θα κανετε;Συμφωνήσαμε να βρισκόμαστε 1 φορά στις 10 ημέρες (σύνολο: 150 ευρώ το μήνα).
Θα πηδας τα μαξιλαρια;
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Συμφωνήσαμε να βρισκόμαστε 1 φορά στις 10 ημέρες (σύνολο: 150 ευρώ το μήνα).
it is a good deal my dear !!!
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.649
- Πόντοι
- 4.125
Dear friends
Έχω χάσει πολλαααααααα επεισόδια....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις