House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
65 χμ....Μικρή δεν είναι?
να φανταστείς τρέχει ακόμα στους δερματολογους εχει ακμή65 χμ....Μικρή δεν είναι?
Εχω μια γνωστή γεροντοκόρη κάπου στα 65 αλλα ξέρω δεν του αρέσουν οι μικρές αλλιώς θα του κανα προξενιό . Δεν ειναι βέβαια α-καπέλο αλλα φοράει πολλά ριγκακια και τρικ τρικ τον φυσάει τον παρά η κοπέλα ....
65 χμ....Μικρή δεν είναι?
εχει καμια συνταξη ? σπιτι δικο της ? απο φαρμακα τι παιρνει ?
μην σου πω και καλαζαρεχει περασει μαγουλάδες ?
να φανταστείς τρέχει ακόμα στους δερματολογους εχει ακμή
Να της βάζετε μόνο τα κεράκια που είναι πάνω απ το όριο συνταξιοδότησης.Οικονομία.Εχει πιο μεγάλη περιουσία κι απο την Μονή πετρακη αλλα τι να το κανεις στα γενέθλια της ξοδεψαμε πιο πολλά λεφτά για τα κεριά παρά για την τούρτα
Να της βάζετε μόνο τα κεράκια που είναι πάνω απ το όριο συνταξιοδότησης.Οικονομία.
Όταν βρω μόνιμη δουλειά στην Αγγλία και αλλάξω σπίτι, φυσικά θα τη φέρω για επίσκεψη.Γιατί δεν την παίρνεις μαζί σου;Πιο οικονομικα θα σου ερθει.
Το όνειρό μου είναι να γηροκομήσω την Αρκούδα στην Αγγλία, να της μαγειρεύω, να πηγαίνουμε εκδρομές με το τρένο κάθε Σάββατο και να απολαμβάνω τη στοργή της. Η 65άχρονη πράγματι είναι πολύ μωρό.Εχω μια γνωστή γεροντοκόρη κάπου στα 65 αλλα ξέρω δεν του αρέσουν οι μικρές αλλιώς θα του κανα προξενιό . Δεν ειναι βέβαια α-καπέλο αλλα φοράει πολλά ριγκακια και τρικ τρικ τον φυσάει τον παρά η κοπέλα ....
Θα στην εχει φαει ο Χ.Αρος μεχρι τοτε!!!Όταν βρω μόνιμη δουλειά στην Αγγλία και αλλάξω σπίτι, φυσικά θα τη φέρω για επίσκεψη.
Ψυχή του ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Εγγλέζικα): Όχι Παναγίτσα μου. Την αγαπάω.Θα στην εχει φαει ο Χ.Αρος μεχρι τοτε!!!
Η Αρκούδα μου είπε την Τρίτη "Μην πεις στη Δήμητρα ότι είναι άντρας - αυτά μεταξύ μας". Ξέρετε τι φοβάμαι; Μήπως κάποια στιγμή επικοινωνήσουν οι φιλενάδες, αποκαλυφθεί το σύστριγγλο και τσακωθώ για δεύτερη φορά. Την Αρκούδα την αγαπάω με όλη μου την καρδιά. Δε θέλω να τη χάσω.
Θα έρθω την άλλη εβδομάδα στο μαγαζί να γελάσουμε.
ΥΓΣ: Φυσικά, δεν πρόκειται να την ξαναεπισκεφτώ.
Σήμερα στις 12:15 προσπάθησα να κάνω μια διορθωτική κίνηση.
Αρχικά πήρα τηλέφωνο τη Δήμητρα στο κινητό. Φυσικά, για πολλοστή φορά δεν το σήκωσε.
Έτσι λοιπόν, της έστειλα το παρακάτω μήνυμα:
Τελικά τα ξαναβρήκα με τη Σταυρούλα. Σε παρακαλώ πολύ, δε θέλω να της πεις τίποτα, όσον αφορά την κουβέντα μας το Σάββατο. Τα είπε πάνω στα νεύρα της. Εγώ αγαπάω όλο τον κόσμο. Θα έρθω την άλλη εβδομάδα στο μαγαζί να γελάσουμε. Συγνώμη για όλα. Δημήτρης.
ΥΓΣ: Φυσικά, δεν πρόκειται να την ξαναεπισκεφτώ.