Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
φιλε μη κανεις παιχνιδια με το ταριφα... ειναι σαν να στειλεις το λυκο να φυλλαξει τα προβατα... αν παει εκει ο ταριφας με ψωνια δε θα μεινει κωλαντερο!!!

φιλε θες να περασει πεινα και αυτο το σπιτι ?
Ο ταριφας ειναι απεσταλμενος του Παπανδρεου , δεν θυμασαι που ειχε πει "καθε σπιτι και ενας εργαζομενος" ? ο ταριφας ειναι αυτος , απλα παει σε πολλα σπιτια ...κοινωνικο εργο κανει ..τωρα να βγαζει και κανα γουστο τι να κανεις ...αυτα εχει η φτωχεια

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κατι παιζει με την ανηψια της ....να δεις οτι θα ειναι μουφα οτι πηγαινει εκει για φαγητο , κανα γκομενο θα εχει η αρκουδα...

Ρε Λιακο πες στον μπι μπι λοβερ να πει του ταριφα να περναει και απο την αρκουδα να αφηνει κανα ψωνιο απο σουπερ μαρκετ ..φαινεται ανθρωπος που θελει να προσφερει ο ταριφας...
Η Αρκούδα αποκλείεται να έχει γκόμενο. Επιπλέον, υποψιάζομαι ότι με την ανιψιά της τα κάνανε πλακάκια. Για αυτό έχει και τόσα νεύρα. Αύριο το μεσημέρι θα τηλεφωνήσω στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Αν την πετύχω εκεί, στις 05/05/2014 θα περάσω από το μαγαζί, θα της αφήσω 50 ευρώ μαζί με σημείωμα και θα φύγω. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ καθόλου στη διπλωματική. Όλη την ώρα τη σκέφτομαι και δακρύζω. Η όρεξή μου έχει περιοριστεί και έχω αυπνίες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
εχεις καμια δουλεια να παει η Αρκουδα να δουλεψει ?? γιατι με τον Τακμαν την βλεπω να βγαινει σε συσσίτια μεχρι να βρει δουλεια ο δικος της στα ξενα 
Θα ξαναδουλέψει ως τσατσά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Η Αρκούδα αποκλείεται να έχει γκόμενο. Επιπλέον, υποψιάζομαι ότι με την ανιψιά της τα κάνανε πλακάκια. Για αυτό έχει και τόσα νεύρα. Αύριο το μεσημέρι θα τηλεφωνήσω στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Αν την πετύχω εκεί, στις 05/05/2014 θα περάσω από το μαγαζί, θα της αφήσω 50 ευρώ μαζί με σημείωμα και θα φύγω. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ καθόλου στη διπλωματική. Όλη την ώρα τη σκέφτομαι και δακρύζω. Η όρεξή μου έχει περιοριστεί και έχω αυπνίες.

Αυτα τα αποκλειεται να φοβασαι ...ριξε καμια παρακολουθηση  :sunglasses:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Είναι πολύ περήφανος άνθρωπος, την ξέρω καλά. Θα μπορούσε αν ήθελε, να ξαναπαντρευτεί κανέναν α-καπέλο με ring-ring και να μην περνάει όλα αυτά. Υπάρχουν χιλιάδες καλοθελητές.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Είναι πολύ περήφανος άνθρωπος, την ξέρω καλά. Θα μπορούσε αν ήθελε, να ξαναπαντρευτεί κανέναν α-καπέλο με ring-ring και να μην περνάει όλα αυτά. Υπάρχουν χιλιάδες καλοθελητές.

για να σε εχει τρελλανει τυπε σιγουρα θα μετραει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756

ενα θα σου πω και βαλτο καλα στο μυαλο σου , η πεινα τρωει την περηφάνια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
δεν πρεπει να ειναι τετοια ρε νιπλ!!! τι λες?

τωρα στα δυσκολα θα φανει...παντως του εκανε και σκηνη που πηγε στο αλλο το ναυαγιο ...το μελλον θα δειξει , μονο που αυτη απο μελλον δεν εχει πολυ , μακαρι να προλαβουμε να μαθουμε  :sunglasses:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 10:22 είδα την κυρία Νίκη στην οδό Φαιδριάδων. Η στιχομυθία που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του επιβάτη του Blue Star Naxos): Γεια.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (κλασσικός μορφασμός του Καντάφι).
ΤΑΚΜΑΝ: Ένα καλημέρα να το λέμε.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ (βγάζοντας την αύρα της αγουροξυπνημένης φώκιας): Τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του μεγαλοδικηγόρου): Καλά. Πάω στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (κλασσικός μορφασμός του Καντάφι).
........................................
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ (βγάζοντας την αύρα της αγουροξυπνημένης φώκιας): Τι κάνεις;
........................................
ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

Σε γείωσε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 18:07 τα ξαναβρήκα με την Αρκούδα (συναντηθήκαμε σπίτι της). Further details will be reported.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Έλα ρε Τάκμαν :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 28/04/2014 ώρα 12:56 πήρα τηλέφωνο στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Η υπηρεσία μου είπε ότι η Αρκούδα δεν εργάζεται πλέον.
Στις 13:00 πήρα την Αρκούδα στο σταθερό. Η στιχομυθία που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΑΡΚΟΥΔΑ: Παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να λιποθυμήσω από την ταχυπαλμία): Ο Τάκης είμαι. Πρέπει να μιλήσουμε. Έχει γίνει μια πολύ μεγάλη παρεξήγηση.
ΑΡΚΟΥΔΑ (θυμωμένη): Έχω να σου προσάψω και άλλη κατηγορία. Είπες πουθενά ότι θα ξαναδουλέψω;
ΤΑΚΜΑΝ: Πότε;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ξέρω και εγώ; Αυτές τις μέρες.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μόλις τώρα μιλούσα με τη Μπέτυ από το 36Α και μου είπε ότι με ζήτησες.
ΤΑΚΜΑΝ: Πήρα αρχικά στη Βριλησσού, γιατί το Σάββατο μου είπες ότι σκεφτόσουν να επιστρέψεις στη δουλειά αυτή την εβδομάδα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (θυμωμένη): Και τι σημαίνει αυτό; Αμέσως θα έπιανα δουλειά;
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά δεν το κατάλαβα. Μη θυμώνεις.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Βρε που έχω μπλέξει μαζί σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ο νόμος έχει αλλάξει και είναι πολύ επικίνδυνο να ξαναπάς εκεί. Μπορεί να καταλήξεις στη φυλακή για 3 μήνες. Αμαρτία είναι.
ΑΡΚΟΥΔΑ (θυμωμένη): Ναι ε; Μήπως έχεις να μου δώσεις 200 ευρώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω από το λογαριασμό της Lloyds.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ωραία. Έλα τώρα να μου τα φέρεις.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τακαρε πες της 300 και να σου παρει μια πιπα να την ιδρωση την φανελα η φακλανοαρκουδα!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Δε μπορώ σήμερα. Θες να έρθω αύριο στις 18:00 σπίτι να σου τα φέρω;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Έγινε. Σε περιμένω. Από εκεί και πέρα, θα τα κουβεντιάσουμε όλα από κοντά.
ΤΑΚΜΑΝ: Στο ορκίζομαι θα έρθω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Για να δούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ΤΑΚΜΑΝ: Δε μπορώ σήμερα. Θες να έρθω αύριο στις 18:00 σπίτι να σου τα φέρω;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Έγινε. Σε περιμένω. Από εκεί και πέρα, θα τα κουβεντιάσουμε όλα από κοντά.
ΤΑΚΜΑΝ: Στο ορκίζομαι θα έρθω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Για να δούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

ρε τι καριολα ειναι παει να σου φαει 200 ευρω ετσι ρε αυτη ειναι χειροτερη πουτανα απο αυτες που αναγγελει!!!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 29/04/2014 ώρα 18:07 έδωσα στην Αρκούδα τα χρήματα.

Η Αρκούδα:
1) Με κέρασε Coca-Cola και σοκολατάκια.
2) Βγήκαμε παρέα το βράδυ για σουβλάκια.
3) Μου σύστησε την ανιψιά της.
4) Με συνόδευσε μέχρι τη στάση του τρόλεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη κράτησε έως τις 22:18.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom