Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Αν ειναι private οι συζητησεις σας προτεινω να κλειδωθει το θεμα...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Dear friends,

Οι supervisor μου στο Southampton είναι ΚΑΘΥΚΙΑ.
Τους ρώτησα στις 11/07/2014 δυο απορίες και δε μου απάντησε κανείς (και γενικά δεν είναι καθόλου συνεργάσιμοι και με καθυστερούν).
Ότι κάνω από μόνος μου.
Στις 05 Σεπτεμβρίου θα παραδώσω αυτή τη γαμημένη διπλωματική και θα ησυχάσω.
Η σχέση μου με την Αρκούδα, συνεχίζεται (μέσω τηλεφωνικών επαφών) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Όμως (κατόπιν παραγγελίας της), είναι PRIVATE.

*Θα αναφερθώ στην Αρκούδα, μόνο σε περίπτωση χωρισμού*

Από τις 06 Σεπτεμβρίου, η ερωτική ατζέντα θα συνεχιστεί με τις υπόλοιπες περιπέτειές μου (αγελάδα, τσατσαδοκαμάκια, χούφτωμα σε λεωφορεία, κτλ).

Best regards,
TAKMAN

καλα ρε τακη εκατσες και τις ειπες οτι τα ποσταρεις στο νετ?

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.649
Πόντοι
4.125
Dear friends,

Οι supervisor μου στο Southampton είναι ΚΑΘΥΚΙΑ.
Τους ρώτησα στις 11/07/2014 δυο απορίες και δε μου απάντησε κανείς (και γενικά δεν είναι καθόλου συνεργάσιμοι και με καθυστερούν).
Ότι κάνω από μόνος μου.
Στις 05 Σεπτεμβρίου θα παραδώσω αυτή τη γαμημένη διπλωματική και θα ησυχάσω.
Η σχέση μου με την Αρκούδα, συνεχίζεται (μέσω τηλεφωνικών επαφών) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Όμως (κατόπιν παραγγελίας της), είναι PRIVATE.

*Θα αναφερθώ στην Αρκούδα, μόνο σε περίπτωση χωρισμού*

Από τις 06 Σεπτεμβρίου, η ερωτική ατζέντα θα συνεχιστεί με τις υπόλοιπες περιπέτειές μου (αγελάδα, τσατσαδοκαμάκια, χούφτωμα σε λεωφορεία, κτλ).

Best regards,
TAKMAN

Οσο αφορά την διπλωματική οι καθηγητές δεν απαντούν στις "απορίες" όταν είναι 1)ηλίθιες 2)χιλιοειπωμένες επομένως και αυτονόητες 3)ακαταλαβίστικες 4)Το άτομο που τις εκθέτει είναι γελοίο 5)όταν θέλουν να καψωνάρουν τον υποψήφιο. Σου μιλάω εκ πείρας. ΄Γράψε οτι θέλεις εσύ, κάνε την εργασία όπως γουστάρεις και μην υπολογίσεις κανένα για το τι θέλει και τι όχι. Είναι και αυτό μια μορφή αντίστασης στο σύστημα και τα παρακλάδια του που είναι οι καθηγητές πανεπιστημίου.

Οσο για την αρκούδα, πολύ λυπάμαι που δεν θα μάθω λεπτομέρειες της συνομιλίας σας. Είχα επενδύσει συναισθηματικά σε αυτή τη σχέση. Τώρα είναι σαν να μένει στη μέση το σήριαλ "Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής".  :zfuck: :zfuck:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τακμαν εισαι φυλακη??? γι αυτο χαθηκες????

Ογδονταπεντάχρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε 22χρονος

Συνελήφθη ο δράστης

Θύμα ληστείας και βιασμού, όπως κατήγγειλε, έπεσε υπερήλικη σε χωριό της Ημαθίας από 22χρονο, ο οποίος τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης διέρρηξε το σπίτι 85χρονης και ασκώντας της ψυχολογική βία, της αφαίρεσε το 100 ευρώ, χρυσά κοσμήματα και μία τηλεόραση. Επίσης η ηλικιωμένη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 22χρονος τη βίασε.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε σπίτι 47χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η κλεμένη τηλεόραση, ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα και δύο ηλεκτρογεννήτριες, τη νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Τα κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν στην οικία του 22χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.

πηγη

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
DATE: 13/09/2014
FROM: LONDON GATWICK LGW (SOUTH TERMINAL)
TO: KALAMATA KLX
DEPARTURE: 05:40
GATE CLOSES: 05:10
ARRIVAL: 11:20
SEAT: 15A
AIR COMPANY: EASY JET
FLIGHT NUMBER: EZY 5451
PRICE: £ 120

Στις 15/09/2014 έρχομαι Αθήνα και ...
Στις 16/09/2014 πάω πρωινή μπουρδελότσαρκα στο Μεταξουργείο για α-καπέλο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Φερε καμια γουρουνοπουλα απο κατω τυπε,και καμια δίπλα για γλυκο μετα ,αφου περνας που περνας απο εκει

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Υπάρχει καμία α-καπέλο τσατσά στο Μεταξουργείο να δεχτεί να μου κρατάει το χέρι στο δωμάτιο με 50 ευρώ (τα έξοδά μου πλέον είναι πολλά - πληρώνω κάθε μήνα £ 65 city tax - £ 450 rent - £ 30 home telephone);

Ακούω ονόματα, μέρες, βάρδιες και διευθύνσεις.

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
ΤΑΚΜΑΝ  μας έλλειψες με τις ασυναγωνιστες περιγραφές σου.

Περιμενουμε αναλυτικη περιγραφη για τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις στη σχέση με την Αρκουδα (εύχομαι να μην σε δαγκωσε για τα καλά πάλι).

Δώσε θέμα στο λαό φίλε.

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Τάκη εδώ γίνονται κοσμοϊστορικά γεγονότα με την Σκωτίαν εις την Γηραιάν Αλβιών και εσύ επιστρέφεις εις την Ψωροκώσταινα ;

Επίσης τι βλέπω ;  "one way ticket"  ;  :new_shocked:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τάκη εδώ γίνονται κοσμοϊστορικά γεγονότα με την Σκωτίαν εις την Γηραιάν Αλβιών και εσύ επιστρέφεις εις την Ψωροκώσταινα ;

Επίσης τι βλέπω ;  "one way ticket"  ;  :new_shocked:
Το σπίτι το έχω κλείσει μέχρι τις 08/02/2015. Θα γυρίσω Αγγλία κάποια στιγμή τέλος Οκτωβρίου, για να ψάξω για δουλειά (απλά δε θέλω να δεσμεύομαι ως προς την ημερομηνία). Όπως καταλαβαίνεις, η Ελλάδα δεν παλεύεται παραπάνω. Η συμβίωση με γονείς, είναι ανυπόφορη.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΣΤ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Στις 16/09/2014 ώρα 10:33 πήρα ΤΑΧΙ από την πλατεία Κυψέλης και πήγα στο Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός". Η αναμονή στα εξωτερικά ιατρεία διήρκησε από τις 11:08 έως τις 14:47. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, η αίθουσα αναμονής ήταν τσοντοσινεμά. Σχεδόν 4 στους 10 ασθενείς (ποσοστό 38%) ήταν γυναίκες ηλικίας άνω των 65 ετών με χρυσά τρικ-τρικ και πολύχρωμες φούστες.
Στις 13:42 προσπάθησα να πιάσω κουβέντα με μια α-καπέλο ηλικίας γύρω στα 70, η οποία φορούσε χρυσαφικά και ένα καφέ πολυφλεκτικό φόρεμα. Ποιος ήταν ο αρχικός διάλογος:

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Εσείς τι νούμερο έχετε;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ C07.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ μάλλον έχω "το πόδι του αθλητή". Απλά, θέλω να κάνω ένα confirmation.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (έκανε το μορφασμό του κώλου της μύγας).

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Πολύ μου τη σπάνε οι Σκωτσέζοι, που θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν από την Αγγλία. Εσείς, τι γνώμη έχετε πάνω σε αυτό;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (ανάδρομος μοφασμός κογιότ).

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ έχω ανεξήγητη φαγούρα στα πόδια και το πρόβλημα ξεκίνησε πριν από 6 μήνες. Εσείς έχετε κάτι σοβαρό;
Α-ΚΑΠΕΛΟ (βγάζοντας την αύρα του Σωσία του Τηλεκόλλα): Ε;

Πέουνγκ. Χαζό ε; Ακούω γνώμες.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
τακη αν της εδινες απο ενα κοσαρικο στη καθε γρια κατι θα γινοταν ... δεν εχεις μαθει τπτ τοσο καιρο με την τσατσα?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τακη αν της εδινες απο ενα κοσαρικο στη καθε γρια κατι θα γινοταν ... δεν εχεις μαθει τπτ τοσο καιρο με την τσατσα?
Δυστυχώς 9 στις 10 (καλά είμαι και ο top στατιστικολόγος), ήταν συνοδευόμενες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ανακοίνωση

Dear friends and members,
Αύριο γύρω στις 12:00-12:30 θα βρίσκομαι Μεταξουργείο για τσατσαδοκαμάκι.
Best regards,
TAKMAN

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ΤΕΣΤ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Στις 16/09/2014 ώρα 10:33 πήρα ΤΑΧΙ από την πλατεία Κυψέλης και πήγα στο Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός". Η αναμονή στα εξωτερικά ιατρεία διήρκησε από τις 11:08 έως τις 14:47. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, η αίθουσα αναμονής ήταν τσοντοσινεμά. Σχεδόν 4 στους 10 ασθενείς (ποσοστό 38%) ήταν γυναίκες ηλικίας άνω των 65 ετών με χρυσά τρικ-τρικ και πολύχρωμες φούστες.
Στις 13:42 προσπάθησα να πιάσω κουβέντα με μια α-καπέλο ηλικίας γύρω στα 70, η οποία φορούσε χρυσαφικά και ένα καφέ πολυφλεκτικό φόρεμα. Ποιος ήταν ο αρχικός διάλογος:

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Εσείς τι νούμερο έχετε;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ C07.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ μάλλον έχω "το πόδι του αθλητή". Απλά, θέλω να κάνω ένα confirmation.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (έκανε το μορφασμό του κώλου της μύγας).

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Πολύ μου τη σπάνε οι Σκωτσέζοι, που θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν από την Αγγλία. Εσείς, τι γνώμη έχετε πάνω σε αυτό;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (ανάδρομος μοφασμός κογιότ).

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ έχω ανεξήγητη φαγούρα στα πόδια και το πρόβλημα ξεκίνησε πριν από 6 μήνες. Εσείς έχετε κάτι σοβαρό;
Α-ΚΑΠΕΛΟ (βγάζοντας την αύρα του Σωσία του Τηλεκόλλα): Ε;

Πέουνγκ. Χαζό ε; Ακούω γνώμες.
Mας γκαβλωσες με την ιστορια αυτη

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα έκανα την καλύτερη στουντελότσαρκα των τελευταίων ετών.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Α) ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ
Ξύπνησα στις 09:07. Κατούρησα, έβγαλα το Αγγλικό ημερολόγιο, ήπια ένα φλυτζάνι αρωματικό καφέ και έριξα ένα πακέτο Ντελόρ από σκατά.
Στις 09:46 πήγα για ψώνια στο μαγαζί της Αγελάδας. Εκεί αντίκρυσα 2 βρωμόγερους που κάπνιζαν, έπιναν καφέ και φλέρταραν τη Ματίνα. Η 2-Hut φορούσε κοτλέ παντελόνι και 1 λεπτή χρυσή βέρα. Το κακό styling και ο συνωστισμός λειτούργησαν προσωρινά σαν αντίδοτο του Βιάγκρα (φόρα κυρία μου τίποτα πιο προκλητικό και βιώξε αυτούς τους μαλάκες από το μαγαζί).
Στις 10:01 γύρισα σπίτι, ήπια γάλα, έφαγα ένα κομμάτι κολοκυθόπιτας, έπλυνα τα δόντια μου, έκανα μπούκες με σοδόνερο και αμόλησα ένα δεύτερο πακέτο Ντελόρ από κουράδες.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
πραγματικα συναρπαστικο το προγραμμα σου μεχρι εκεινη την ωρα ΤΑΚΜΑΝ

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.649
Πόντοι
4.125
Τελικά τι έγινε Τακ, την παρέδωσες την πτυχιακή? Το πήρες το πτυχίο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom