ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
Ποια είναι αυτή;
Η Σιμόνα παίζει στοίχημα...!
Ποια είναι αυτή;
Αμα θεωρεις αυτο το πραγμα μουνι, τι να πω. Εγω θα το ονομαζα τραβελο. Παιζει και στοιχημα, ρωτα την για καμια 3αδα.
Εδω παλευει κιολας με τις αλλες 2 και τις νικαει
Να σου πω την αληθεια αν την συναντουσα εξω χωρις να ηξερα οτι δουλευε εκει και μου την επεφτε θα της ελεγα "παρε δρομο ρε σκουπιδι".
Η Σιμόνα παίζει στοίχημα...!
Γαρίδες...
Να σου πω την αληθεια αν την συναντουσα εξω χωρις να ηξερα οτι δουλευε εκει και μου την επεφτε θα της ελεγα "παρε δρομο ρε σκουπιδι".
Πραγματικά χαίρομαι διοτι βλέπω δεν είμαι ο μόνος σε αυτό το σάιτ με φυσιολογικό γούστο..
Δεν μπορεί να τους τα δώσει κ όλα ο Θεός...Πραγματικά χαίρομαι διοτι βλέπω δεν είμαι ο μόνος σε αυτό το σάιτ με φυσιολογικό γούστο..
Και πού να βγεις και μαζί τους και να αρχίσουν να μιλάνε..το τί αηδίες θα ακούσεις δε λέγεται..
Και πού να βγεις και μαζί τους και να αρχίσουν να μιλάνε..το τί αηδίες θα ακούσεις δε λέγεται..
σιμονα ισως?
ρε μάγκες, έλεγα να περάσω καμιά βόλτα απ' το μαγαζί, τώρα που έκλεισε κ το ριτόρνο, αλλά με τις φωτογραφίες που ανεβάζετε μου την έχετε κόψει την όρεξη
Κυριακή βράδυ θα'χει τίποτα λέτε;
σωστα...παρασκευη και σαββατο