Νέα

Erotica Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Οκ. Λοιπον ειναι μια πονηρη ρουμανα οπως η κολητη της η σιμονα. Το μονο που κανει ειναι με το που σε βλεπει στο μαγαζι να τρεχει να σε αγκαλιαζει (και ας την κερασες ενα μονο ποτο) δειχνοντας σου ποσο της ελειψες (βλεπε ρωξανη, το ιδιο κανει). Επισης σου αφηνει ανοιχτο το ενδεχομενο να βρεθειτε εξω, βαζοντας στο facebook οτι ειναι ελευθερη, ενω τα εχει με εναν βλακα ρουμανο (για πληροφοριες prive). Γενικα για τον πουτσο και αυτη, και ολες οι στριπτιτζουδες. Περασαν χρονια για να ξεκολησω απο αυτες τις σκατιλες, και τωρα που ξεκολησα τα βλεπω τα πραγματα πιο αντεικειμενικα.
Πες τα...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ολα ειναι θεμα χρηματων....και η σιιμονα και η αντζυ και η ροξυ,ψαχνουν γκομενους-χορηγους-γαμιαδες.....το 90% απο δαυτες....απλα το θεμα ειναι ποσα θα δωσεις να τις πηδηξεις...απλο ειναι....ολες ειναι οι μονες ή με γκομενο....και η σισσυ τα ειχε με το κωστακι....και η αντζυ με το ρουμανο...και η σιμονα ....εγω ξερω 3 γκομενους-χορηγους της....αυτο δεν την εμποδιζε να πιπωνει σε αμαξα :pipa1: :2funny: :2funny:.....η ροξυ ειχε γκομενο οπως παλια η αρτεμις :2funny: :2funny: :2funny:....αλλα...παντα υπαρχει ενα ΑΛΛΑ ;)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
η σιμονα ζει ρε παιδια?ξερουμε?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ολα ειναι θεμα χρηματων....και η σιιμονα και η αντζυ και η ροξυ,ψαχνουν γκομενους-χορηγους-γαμιαδες.....το 90% απο δαυτες....απλα το θεμα ειναι ποσα θα δωσεις να τις πηδηξεις...απλο ειναι....ολες ειναι οι μονες ή με γκομενο....και η σισσυ τα ειχε με το κωστακι....και η αντζυ με το ρουμανο...και η σιμονα ....εγω ξερω 3 γκομενους-χορηγους της....αυτο δεν την εμποδιζε να πιπωνει σε αμαξα :pipa1: :2funny: :2funny:.....η ροξυ ειχε γκομενο οπως παλια η αρτεμις :2funny: :2funny: :2funny:....αλλα...παντα υπαρχει ενα ΑΛΛΑ ;)
Δυστυχώς (για εμάς που δεν έχουμε λεφτά ώστε να γίνουμε χορηγοί),έχεις δίκιο...

Σπάνιες οι περιπτώσεις που κάποια του χώρου θα πάει μαζί σου επειδή απλά σε γουστάρει...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618

Σπάνιες οι περιπτώσεις που κάποια του χώρου θα πάει μαζί σου επειδή απλά σε γουστάρει...

Πολύ σπάνιο φαινόμενο...

kotsos000

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Οκ. Λοιπον ειναι μια πονηρη ρουμανα οπως η κολητη της η σιμονα. Το μονο που κανει ειναι με το που σε βλεπει στο μαγαζι να τρεχει να σε αγκαλιαζει (και ας την κερασες ενα μονο ποτο) δειχνοντας σου ποσο της ελειψες (βλεπε ρωξανη, το ιδιο κανει). Επισης σου αφηνει ανοιχτο το ενδεχομενο να βρεθειτε εξω, βαζοντας στο facebook οτι ειναι ελευθερη, ενω τα εχει με εναν βλακα ρουμανο (για πληροφοριες prive). Γενικα για τον πουτσο και αυτη, και ολες οι στριπτιτζουδες. Περασαν χρονια για να ξεκολησω απο αυτες τις σκατιλες, και τωρα που ξεκολησα τα βλεπω τα πραγματα πιο αντεικειμενικα.

δηλαδη τσαμπα μου τα τρωγε... εχεισ πμ παντως αν μπορεις να μου λυσεις μερικες αποριες

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
δε χρειαζεται πμ φιλε...τα ειπε ολα.....εχεις λεφτα;;; :pipa1: :knockinb: :fuck2:....ολα καλα..... ;)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Αφου ταχουμε πει δεν θελει πολλα πολλα με αυτες.Δειχνεις το μαρουλι και αμα κατσει αρχιζει το παρτυ του οποιου την διαρκεια οριζεις αποκλειστικα εσυ ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Σε αυτον τον χωρο ποτε δεν ξερεις αν πραγματικα σε γουσταρει μια γκομενα
Και καλο ειναι να μην μπλεκεις με δαυτες πολυ.....

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Αφου ταχουμε πει δεν θελει πολλα πολλα με αυτες.Δειχνεις το μαρουλι και αμα κατσει αρχιζει το παρτυ του οποιου την διαρκεια οριζεις αποκλειστικα εσυ ;)

Μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά...!
Λίγο πολύ όλες οι κοπέλες από αυτά τα μαγαζιά είναι η ίδια ιστορία.
Όσο έχεις χρήματα όλα μέλι γάλα και  :knockinb: :knockinb: :knockinb: και βόλτες και ψώνια και ότι θέλεις...Μόλις περιοριστούν τα λεφτά και αρχίσουν οι δυσκολίες αρχίζουν οι γκρίνιες,το κέρατο,διότι θα βρει άλλον "χορηγό"που θα της παρέχει όλα αυτά που έδινες εσύ στην αρχή και η ιστορία συνεχίζεται...Δεν βγάζεις άκρη με αυτές!Δεν χρειάζεται κόλλημα!Μόνο διασκέδαση!Δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση κατά τη γνώμη μου επαφή με τις συγκεκριμένες εκτός του καταστήματος όπου εργάζονται...Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβουν!
Αυτή είναι η γνώμη μου τώρα ο καθένας κάνει ότι θέλει...

Επισκέπτης
Μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά...!
Λίγο πολύ όλες οι κοπέλες από αυτά τα μαγαζιά είναι η ίδια ιστορία.
Όσο έχεις χρήματα όλα μέλι γάλα και  :knockinb: :knockinb: :knockinb: και βόλτες και ψώνια και ότι θέλεις...Μόλις περιοριστούν τα λεφτά και αρχίσουν οι δυσκολίες αρχίζουν οι γκρίνιες,το κέρατο,διότι θα βρει άλλον "χορηγό"που θα της παρέχει όλα αυτά που έδινες εσύ στην αρχή και η ιστορία συνεχίζεται...Δεν βγάζεις άκρη με αυτές!Δεν χρειάζεται κόλλημα!Μόνο διασκέδαση!Δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση κατά τη γνώμη μου επαφή με τις συγκεκριμένες εκτός του καταστήματος όπου εργάζονται...Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβουν!
Αυτή είναι η γνώμη μου τώρα ο καθένας κάνει ότι θέλει...
σωστα τα λες.
:thumbsup:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ολες ιδιες......θελουν σχεση...δλδ πουτσο....γυναικες ειναι...απλα δε το δινουν τσαμπα...οπως η μονικα-ελενα.....σε σχεση το εδινε εξω....αλλιως με τπτ.....αν εισαι εξυπνος...κανεις σχεση και πηδας μεχρι να βαρεθεις ;)

kotsos000

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ολες ιδιες......θελουν σχεση...δλδ πουτσο....γυναικες ειναι...απλα δε το δινουν τσαμπα...οπως η μονικα-ελενα.....σε σχεση το εδινε εξω....αλλιως με τπτ.....αν εισαι εξυπνος...κανεις σχεση και πηδας μεχρι να βαρεθεις ;)

θεος...πρεπει να μου κανεις μαθηματα γιατι εγο ουτε το καφε δε καταφερα οχι το  :knockinb:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
τη σιμονα την εχει πετυχει κανεις τελικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom