KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αναφέρεσαι στο πρόσωπο?είναι μπαμπάτσικη αλλά μη τρελλαίνεσαι..αμα την δείς μέρα δε θα ξαναφάς μπιφτέκι πίστεψέ με.
Αναφέρεσαι στο πρόσωπο?είναι μπαμπάτσικη αλλά μη τρελλαίνεσαι..αμα την δείς μέρα δε θα ξαναφάς μπιφτέκι πίστεψέ με.
εμενα παντως μου το παιζει πολυ δυσκολη η μια απο τις 3....πανε πακετο ...και σε χορηγιες...
Αναφέρεσαι στο πρόσωπο?
Κ γαμώ τους κώλους έχει..Όσον αφορά την κυτταρίτιδα,την έχω δει κ σε αδύνατες μιας κ είναι θέμα δέρματος κυρίως...η κατερινα δε με ενθουσιαζει.....μονο βυζα εχει και ενα κωλο μες τη κυταριτις.....ελπιζω να μη κυνηγαμε απο τις 3 την ιδια....χαχαχαχαχα ;)
Δεν αντιλέγω,αλλά ήταν απίστευτα ερωτική φίλε...Με τρέλλανε...σε όλο το κουφάρ..
Φνατάσου ότι δεν την πήρα πριβέ,κ πάλι όμως με έστειλε...καλη στο πριβε.....οχι τελεια ομως ;)........
εγω για τη σιμονα λεω....
Κ γαμώ τους κώλους έχει..Όσον αφορά την κυτταρίτιδα,την έχω δει κ σε αδύνατες μιας κ είναι θέμα δέρματος κυρίως...
κοιτα,προσεχε το σερβιτορο τον ηληκιωμενο,ειναι πονηρος....
καλη στο πριβε.....οχι τελεια ομως ;)........
είναι απλό ... προφανώς τίποτα, εξαρταται τις εμπειριες του καθενος, αν σου κάνουν εσενα πριβε που τα εχεις φαει με τι κουταλι δε θα σου κάνει εντυπωση, αν κανουν σε ενα νεούδι τότε το βλέπει εξωπραγματικά... αυτη η κεφαλονιτισσα πολύ μέτρια η προσωποποιηση της Ελλεινιδας ως προς το σωματοτύποπές μας τί δε σου έκανε μωρέ!μας έχεις γκαστρώσει με το πριβέ του συγκεκριμένου ιδρύματος!!!!!
Οι τελευταίες το παίζουν ντίβες κ ούτε πλησιάζουν στο τραπέζι...Έχω πάει πόσες φορές στο μαγαζί,κ δεν έχουν έρθει ούτε μια φορά στην παρέα μου...το πριβετο της ειναι πολυ μετριο.....πουειναι η αρτεμις....η λουσι,η σισσυ....η σιμονα και η κορινα βελτιωθηκαν πολυ ;)
Οι τελευταίες το παίζουν ντίβες κ ούτε πλησιάζουν στο τραπέζι...Έχω πάει πόσες φορές στο μαγαζί,κ δεν έχουν έρθει ούτε μια φορά στην παρέα μου...
το πριβετο της ειναι πολυ μετριο.....πουειναι η αρτεμις....η λουσι,η σισσυ....η σιμονα και η κορινα βελτιωθηκαν πολυ ;)