You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Erotica Live Show
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
γιατί και να μην είνια και για υμετέρους??αυτό είναι μαγαζί για ημέτερους...
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
θεμα επιλογων......με την ψωλη δε μενεις παντα.....θελει τροπο
σωστος.....
Ακριβως και ακριβος!θεμα επιλογων......με την ψωλη δε μενεις παντα.....θελει τροπο
blueredworld
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το καινουριο μωρο η παολα παντως ειναι ολα τα λευτα.
giannos69
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 2.151
- Πόντοι
- 4.642
Συμφωνώ απόλυτα συναγωνιστή john. Την πήρα για απλό χωρό και ήταν τέλεια...χωρις να βιάζεται και σε αφήνει να γλύφεις τις ρόγες της... Πολύ καλή είναι και η Ραβίνια...το καινουριο μωρο η παολα παντως ειναι ολα τα λευτα.
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
σου δινει να γλυψεισ τιποτα αλλο μια που ειναι καινουργιαΣυμφωνώ απόλυτα συναγωνιστή john. Την πήρα για απλό χωρό και ήταν τέλεια...χωρις να βιάζεται και σε αφήνει να γλύφεις τις ρόγες της... Πολύ καλή είναι και η Ραβίνια...
giannos69
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 2.151
- Πόντοι
- 4.642
Η αλήθεια είναι ότι μου είπε ότι αν πάμε πριβέ, θα μαφήσει να γλύψω και κάτι άλλο...και της είπα ότι θα την αφήσω και εγώ...σου δινει να γλυψεισ τιποτα αλλο μια που ειναι καινουργια
bigpipis7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 29
- Like
- 527
- Πόντοι
- 5.855
προσοχη.....στο πριβε του ιδρυματος υπαρχει καμερα...ετσι μου ειπε ''κορασιδα''που αρνηθηκε να πιπωσει εκει μεσα τον φτωχο πιπη ....σπανιοτατα βλεπουν,αλλα λιγη προσοχη δε βλαπτει ετσι; ;)
υ.γ......εκανε αλλα ομως.....
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
Ακριβώς..αν κοιτάξεις πάνω δεξιά θα τη δεις,είναι από αυτές τις στρογγυλές και μάλιστα ανάβει το φωτάκι της που σημαίνει πως λειτουργεί.τώρα αν παρακολουθούν ή όχι ,αυτό είναι άλλο ζήτημα..προσοχη.....στο πριβε του ιδρυματος υπαρχει καμερα...ετσι μου ειπε ''κορασιδα''που αρνηθηκε να πιπωσει εκει μεσα τον φτωχο πιπη ....σπανιοτατα βλεπουν,αλλα λιγη προσοχη δε βλαπτει ετσι; ;)
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
Συναγωνιστες.....εχει κατι ρουμανακια πολλη τρελλα!!!!!
Αλεξανδρα..(μικροκαμομενη ...καλη )μαρια (μικρουλα ψιλογεματουλα και πολλη καλη στο πριβε)Ανκα καλη....απλα καλη
Αλεξανδρα..(μικροκαμομενη ...καλη )μαρια (μικρουλα ψιλογεματουλα και πολλη καλη στο πριβε)Ανκα καλη....απλα καλη
rolexakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
προσοχη.....στο πριβε του ιδρυματος υπαρχει καμερα...ετσι μου ειπε ''κορασιδα''που αρνηθηκε να πιπωσει εκει μεσα τον φτωχο πιπη ....σπανιοτατα βλεπουν,αλλα λιγη προσοχη δε βλαπτει ετσι; ;)
[/quoteΓια ποια αναφερεσαι φιλε μου;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ρεεεεεε που ειναι η κριτικη μου;;;;;;;;;
να ανέβει ΠΑΡΑΥΤΑ!!!!!!!!ενδιαφέρει πολύ κόσμο!(εμένα και καναδυο τρείς ακόμη..)
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Επίσκεψη χθές το βράδυ, δεύτερη σε μια εβδομάδα, με μοναδικό σκοπό να δοκιμάσουμε το πριβέ του μαγαζιού. Δεν απογοητεύθηκα
Άνκα όλα τα λεφτά Η κοπέλα ήταν φοβερή, φροντίζοντας για την απόλυτη διασκέδαση μου. Πολύ ωραίο σώμα, χαμόγελο και φοβερό δέρμα.
Να πώ επίσης ότι ο χώρος του πριβέ είναι μοναδικό για την Ελλάδα. Θα επακολουθήσει κάποια στιγμή και πλήρης κριτική.
Άνκα όλα τα λεφτά Η κοπέλα ήταν φοβερή, φροντίζοντας για την απόλυτη διασκέδαση μου. Πολύ ωραίο σώμα, χαμόγελο και φοβερό δέρμα.
Να πώ επίσης ότι ο χώρος του πριβέ είναι μοναδικό για την Ελλάδα. Θα επακολουθήσει κάποια στιγμή και πλήρης κριτική.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 117
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις