Νέα

Ερεθίζει τις γυναίκες το... γυναικείο στήθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι και όχι μόνο

Επισκέπτης
Σωστό !  παιδιά, όντως , η  πρώην γυναίκα μου στα 90'ς μου απαγόρευε να βλέπω New Chanell  + RTL , με γυμνόστηθες γιατί έλεγε άμα βλέπουμε τέτοια , μπορεί "να πιάσω  χουφτώσω κανένα βυζί στον δρόμο" ! και ήταν και  ....θεούσα ! άρα δεν θα έπαιζε ποτέ κάποιο .. τρίο με  άλλη. Χώρισα βέβαια. ʼλλες 2 γκόμενες που είχα  -παλιά -  μου έχουν πει ότι ήθελαν να το κάνουν με φίλη τους στη σάουνα.... ( είμαι σίγουρος ότι το έκαναν κιόλας) - ενώ  τώρα ακούω συχνά-  "κάναμε ένα δώρο στους ευαυτούς μας με την φίλη μου και πήγαμε  μαζί στο spa "--
κι εμείς τα κορόιδα να πληρώνουμε τις εξόδους στις  30+ που ψάχνονται ... βρε ούστ  πλέον!  Αντισταθείτε αδέλφια  ....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
απο το να βλεπεις ενα  ωραιο στηθος ή γενικοτερα γυναικειο σωμα κ να το θεωρεις ομορφο μεχρι να θες να το χουφτωσεις κ οχι μονο απεχει ετη φωτος

προσωπικα ποτε των ποτων εως τωρα δεν ειχα τετοιες ανησυχιες :crazy:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.224
Πόντοι
12.056
Το στηθος ειναι must για μενα....αλλα χερι δεν απλωνω στο δρομους ακομα... :2funny: :2funny: :2funny:

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
τισ γυναικες παντως αυτο το οποιο τις ερεθιζει μεχρι οργασμου,ειναι το πορτοφολι μας.οσο πιο φουσκωμενο ειναι ή εχει πολλες καρτες τοσο πιο καλες πιπες σου κανουν και γκροβερακι δινουν αμα λαχει και τριο κανουν και 4Χ4(οργιο).....

Επισκέπτης
γαλανοματισ ορεος ρε φιλε!!!!!!!πολι γελιο το ριτορικο σου!!!!αχχααχχαχχα!!!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Σιγουρα η αποψη οτι οι γυναικες γουσταρουν να τριβονται λιγο και μεταξυ τους χωρις να ειναι απραιτητα λεσβιες δεν ειναι απολυτως λαθος. [glow=red,2,300]Παντως εαν δοκιμασετε να προτεινετε τριο με την γκομενα σας και μια cg ( προσοχη μονο cg οχι γνωστη) και δεν συμμετεχετε εσεις παρα μονο βλεπετε... και μετα συνεχιζετε με την δικια σας θα δειτε πραγματα που ουτε τα φανταζοσασταν.... και ουτε γατα ουτε ζημια.
[/glow]αλλα προσοχη: o χρυσος κανονας ειναι ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΩ
Παντως αξιζει μια δοκιμη...

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
απο το να βλεπεις ενα  ωραιο στηθος ή γενικοτερα γυναικειο σωμα κ να το θεωρεις ομορφο μεχρι να θες να το χουφτωσεις κ οχι μονο απεχει ετη φωτος

προσωπικα ποτε των ποτων εως τωρα δεν ειχα τετοιες ανησυχιες :crazy:

Καλά τα λέει η bite. Και μ΄εμάς το ίδιο δεν γίνεται? (Δεν μιλάω για τους gayboy/kolaraki)

OP
OP
L

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δε νομίζω ότι οι γυναίκες βλέπουν το γυναικείο σώμα όπως οι άντρες βλέπουν το αντρικό. Και σίγουρα γουστάρουν λίγο τρίψιμο όπως λέει ο κόμης. Από την εποχή του σχολείου θυμάμαι τις συμμαθήτριες μου να αγγαλιάζονται, να κάθεται η μία στα γόνατα της άλλης και να κρατιούνται χέρι χέρι όπως κανένα αγόρι δε θα έκανε ποτέ. Επίσης έχω δει σε ντοκυμαντέρ στην ΕΤ3 για τις τσόντες, γυναίκες να λένε ότι δεν τις ενοχλεί αισθητικά το λεσβιακό πορνό. Προσθέστε σε αυτά ότι πολλές γλωσσοφιλιούνται μεταξύ τους... Απλά μου έκανε εντύπωση να έχουν φαντασίωση το γυναικείο στήθος αφού γι' αυτές θα έπρεπε να είναι κάτι συνηθισμένο.

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
οι γκομενες ειναι πιο ανωμαλες απο ο,τι περιμεναμε μαγκες....οσο για το δρομο..δεν νομιζω να χουφτωνα ποτε χυμα βυζια...μια φορα σε ενα λεωφορειο μονο εκανα κατι (εφαπτικα) κολπα...το καλο ειναι οτι η αλλη γουσταρε και σε ολη την διαδρομη της τον ακουμπαγα στον κωλο....εξ ου και η προτη προταση κιολας...

Επισκέπτης
Nα σας πω τι ερεθίζει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο τις γυναίκες?

Αυτό!!! (see below!)
|
|
|
V

Συνημμένα

• 500EURO.JPG
    500EURO.JPG
    77,6 KB · Εμφανίσεις: 32

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτο ερεθιζει και εμενα φιλε...πιστευω ειναι η ιδανικη φωτο για μαλακια!!! :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Αυτό!!! (see below!)
|
|
|
V

Αλλά όχι μόνο του...Με παρέα ομοίων του, ισάριθμη με τα σπερματοζωάρια που μπουκάρουν για τη γονιμοποίηση...

tarzawa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μια φορα πηγα να ριξω κωλοχερο σε μια στο δρομο κι ηταν χεβυμεταλλας..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι γυναικες νομιζω θαυμαζουν το γυναικειο σωμα αλλα απο το να χαζευεις εναν ωραιο πισινο και ενα ωραιο στηθος μεχρι να σκεφτεσαι να το χουφτωσεις εχει μια διαφορα οπως ειπε και η μπαιτ..... :P

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007

Αυτό!!! (see below!)
|
|
|
V
Να πω την αμαρτία μου, φίλε liomas πρώτη φορά είδα 500ευρω (και τελευταία εκτός απροόπτου)

Επισκέπτης
τισ γυναικες παντως αυτο το οποιο τις ερεθιζει μεχρι οργασμου,ειναι το πορτοφολι μας.οσο πιο φουσκωμενο ειναι ή εχει πολλες καρτες τοσο πιο καλες πιπες σου κανουν και γκροβερακι δινουν αμα λαχει και τριο κανουν και 4Χ4(οργιο).....

πεστα γαλανοματη........το χρημα κινει τα παντα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom