Διάβασα αυτό το θρεντ και μου προκάλεσε έκπληξη πόσες είπαν ότι τους αρέσουν και θέλουν να τα χουφτώσουν!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερεθίζει τις γυναίκες το... γυναικείο στήθος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 124
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σωστό ! παιδιά, όντως , η πρώην γυναίκα μου στα 90'ς μου απαγόρευε να βλέπω New Chanell + RTL , με γυμνόστηθες γιατί έλεγε άμα βλέπουμε τέτοια , μπορεί "να πιάσω χουφτώσω κανένα βυζί στον δρόμο" ! και ήταν και ....θεούσα ! άρα δεν θα έπαιζε ποτέ κάποιο .. τρίο με άλλη. Χώρισα βέβαια. ʼλλες 2 γκόμενες που είχα -παλιά - μου έχουν πει ότι ήθελαν να το κάνουν με φίλη τους στη σάουνα.... ( είμαι σίγουρος ότι το έκαναν κιόλας) - ενώ τώρα ακούω συχνά- "κάναμε ένα δώρο στους ευαυτούς μας με την φίλη μου και πήγαμε μαζί στο spa "--
κι εμείς τα κορόιδα να πληρώνουμε τις εξόδους στις 30+ που ψάχνονται ... βρε ούστ πλέον! Αντισταθείτε αδέλφια ....
κι εμείς τα κορόιδα να πληρώνουμε τις εξόδους στις 30+ που ψάχνονται ... βρε ούστ πλέον! Αντισταθείτε αδέλφια ....
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
απο το να βλεπεις ενα ωραιο στηθος ή γενικοτερα γυναικειο σωμα κ να το θεωρεις ομορφο μεχρι να θες να το χουφτωσεις κ οχι μονο απεχει ετη φωτος
προσωπικα ποτε των ποτων εως τωρα δεν ειχα τετοιες ανησυχιες
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
τισ γυναικες παντως αυτο το οποιο τις ερεθιζει μεχρι οργασμου,ειναι το πορτοφολι μας.οσο πιο φουσκωμενο ειναι ή εχει πολλες καρτες τοσο πιο καλες πιπες σου κανουν και γκροβερακι δινουν αμα λαχει και τριο κανουν και 4Χ4(οργιο).....
Επισκέπτης
γαλανοματισ ορεος ρε φιλε!!!!!!!πολι γελιο το ριτορικο σου!!!!αχχααχχαχχα!!!
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Σιγουρα η αποψη οτι οι γυναικες γουσταρουν να τριβονται λιγο και μεταξυ τους χωρις να ειναι απραιτητα λεσβιες δεν ειναι απολυτως λαθος. [glow=red,2,300]Παντως εαν δοκιμασετε να προτεινετε τριο με την γκομενα σας και μια cg ( προσοχη μονο cg οχι γνωστη) και δεν συμμετεχετε εσεις παρα μονο βλεπετε... και μετα συνεχιζετε με την δικια σας θα δειτε πραγματα που ουτε τα φανταζοσασταν.... και ουτε γατα ουτε ζημια.
[/glow]αλλα προσοχη: o χρυσος κανονας ειναι ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΩ
Παντως αξιζει μια δοκιμη...
[/glow]αλλα προσοχη: o χρυσος κανονας ειναι ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΩ
Παντως αξιζει μια δοκιμη...
bumsen1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
απο το να βλεπεις ενα ωραιο στηθος ή γενικοτερα γυναικειο σωμα κ να το θεωρεις ομορφο μεχρι να θες να το χουφτωσεις κ οχι μονο απεχει ετη φωτος
Καλά τα λέει η bite. Και μ΄εμάς το ίδιο δεν γίνεται? (Δεν μιλάω για τους gayboy/kolaraki)
Δε νομίζω ότι οι γυναίκες βλέπουν το γυναικείο σώμα όπως οι άντρες βλέπουν το αντρικό. Και σίγουρα γουστάρουν λίγο τρίψιμο όπως λέει ο κόμης. Από την εποχή του σχολείου θυμάμαι τις συμμαθήτριες μου να αγγαλιάζονται, να κάθεται η μία στα γόνατα της άλλης και να κρατιούνται χέρι χέρι όπως κανένα αγόρι δε θα έκανε ποτέ. Επίσης έχω δει σε ντοκυμαντέρ στην ΕΤ3 για τις τσόντες, γυναίκες να λένε ότι δεν τις ενοχλεί αισθητικά το λεσβιακό πορνό. Προσθέστε σε αυτά ότι πολλές γλωσσοφιλιούνται μεταξύ τους... Απλά μου έκανε εντύπωση να έχουν φαντασίωση το γυναικείο στήθος αφού γι' αυτές θα έπρεπε να είναι κάτι συνηθισμένο.
Lord_Vader
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οι γκομενες ειναι πιο ανωμαλες απο ο,τι περιμεναμε μαγκες....οσο για το δρομο..δεν νομιζω να χουφτωνα ποτε χυμα βυζια...μια φορα σε ενα λεωφορειο μονο εκανα κατι (εφαπτικα) κολπα...το καλο ειναι οτι η αλλη γουσταρε και σε ολη την διαδρομη της τον ακουμπαγα στον κωλο....εξ ου και η προτη προταση κιολας...
Επισκέπτης
Lord_Vader
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αυτο ερεθιζει και εμενα φιλε...πιστευω ειναι η ιδανικη φωτο για μαλακια!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Nα σας πω τι ερεθίζει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο τις γυναίκες?
Αυτό!!! (see below!)
|
|
|
V
Αλλά όχι μόνο του...Με παρέα ομοίων του, ισάριθμη με τα σπερματοζωάρια που μπουκάρουν για τη γονιμοποίηση...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
μια φορα πηγα να ριξω κωλοχερο σε μια στο δρομο κι ηταν χεβυμεταλλας..
Αν δοκίμαζες βυζόχερο, θα είχες τη δυνατότητα να το...ψάξεις καλύτερα!!!
Να πω την αμαρτία μου, φίλε liomas πρώτη φορά είδα 500ευρω (και τελευταία εκτός απροόπτου)Nα σας πω τι ερεθίζει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο τις γυναίκες?
Αυτό!!! (see below!)
|
|
|
V
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Να πω την αμαρτία μου, φίλε liomas πρώτη φορά είδα 500ευρω (και τελευταία εκτός απροόπτου)
Μπορείς να ξανακοιτάξεις το post του liomas, germaon!!! ;)
Επισκέπτης
τισ γυναικες παντως αυτο το οποιο τις ερεθιζει μεχρι οργασμου,ειναι το πορτοφολι μας.οσο πιο φουσκωμενο ειναι ή εχει πολλες καρτες τοσο πιο καλες πιπες σου κανουν και γκροβερακι δινουν αμα λαχει και τριο κανουν και 4Χ4(οργιο).....
πεστα γαλανοματη........το χρημα κινει τα παντα.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις