- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.334
- Πόντοι
- 42.697
κάτι ξέρεις εσύ για να το λές αυτό........παντως εγω θα γουσταρα να σκισω τη σάσα μπάστα....
κάτι ξέρεις εσύ για να το λές αυτό........παντως εγω θα γουσταρα να σκισω τη σάσα μπάστα....
Λιγο ακριβη πρεπει να ειναι σταγουστα της...παντως εγω θα γουσταρα να σκισω τη σάσα μπάστα....
Θυμίζω απλά τη σκηνή που έκανε εκείνο το απίστευτα ναζιάρικο και καυλιάρικο στριπ-τιζ στον (μακαρίτη πια) Ανδρέα Φιλιππίδη που έπαιζε τον κιμπάρη γερομπαμπαλή εραστή της. Εκείνου, να του έχει γουρλώσει το μάτι, να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό και με ένα πούρο να χάσκει ανάμεσα στα χείλη του, ενώ, από ένα γραμμόφωνο παλιατζούρα που κρατούσε μές στη γκαρσονιέρα ο Χρόνης Εξαρχάκος, έπαιζε το τραγούδι "Αποστόλη, βάλτην όλη, την παλιά, την μαστοριά σου"
Τυχεροί ήταν όσοι την στικάρισαν πριν κατέβει Αθήνα,Τώρα,ελαχιστότατοι μπορούν να το καταφέρουν και βέβαια με τα κατάλληλα προσόντα...
Συμφωνω ξενερα ειναι και νομιζει οτι καποια ειναι επειδη κατι πουροι της τα ακουμπανε.Την κυρια την ξερω πριν κατέβει στην Αθήνα.Όταν ήταν εδώ φήμες λέγανε οτι σου κόστιζε γύρω στα 120ε ή αν δωρεάν αν είχες κονέ να την κατεβάσεις στην Άθήνα να΄κάνει καριέρα.
Προσωπικά μου φαινόταν ξενέρωτο πλάσμα & δεν πετούσα 120 ευρώ.
Την κυρια την ξερω πριν κατέβει στην Αθήνα.Όταν ήταν εδώ φήμες λέγανε οτι σου κόστιζε γύρω στα 120ε ή αν δωρεάν αν είχες κονέ να την κατεβάσεις στην Άθήνα να΄κάνει καριέρα.
βαλ'τε καμια φωτο της καλεση να τη θυμηθουμε ρε παιδες
ναι συνμπουρδελιαρη Andras37Athina-Να ειναι φρεσκο υλικο...Ειναι για παραγωγες τυπου cumonherface.comΣυμφωνώ και επαυξάνω φίλε psolaras78. Άσε που η τύπισσα, αν τη δείς από κοντά, είναι 1,80μ. (χωρίς τακούνι) και καρανταρντανάρα.
Υ.Γ.: Τώρα δα, που εκφωνεί το δελτίο των 3.00μμ. τράβηξες τη φωτογραφία ρε μπαγάσα; Το κατάλαβα από τα ρούχα και από τα σκουλαρίκια που φοράει.
Μπααα δεν είναι.και εδω το μετα
Αν καναω λαθος πειτε μου νατις σβήσω