Επισκέπτης
Οι αδελφές Ξυπολιτάκη να επιστρέψουν επειγόντως στην Ελλάδα!
(Διαβάστε σχόλια)
Η Μάρω Λύτρα έχει πολύ σκυλοπροστυχοκαυβλόφατσα σου δίνει την εντύπωση ότι τα κάνει ΟΛΑ στο κρεβάτι και ότι θα σε βάλει κάτω και θα πεις τον Δεσπότη Παναγιώτη!!
η μαστροκωστα εκανε παρτουζες το καλοκαιρι στην κρητη με ευπορους κρητικους!!
Σίγουρα βιζιτώνεται αλλά αυτό γουστάρω . Είναι πρόστυχο θηλυκόΚαι να μην θέλεις να το πιστέψεις το όλο στυλ της κύριας αλλά και το παρελθόν της δείχνουν ότι πρέπει να τα παίρνει χοντρά! Θυμάστε πριν από μερικά χρόνια που η μαφία είχε δολοφονήσει ένα πλούσιο σέρβο στην γλυφάδα; Τότε η κυρία αυτή κυκλοφορούσε μαζί του και για αυτό την πήραν στην Γ.Α.Δ.Α για να δώσει κατάθεση, την θυμάμαι να βγαίνει από το κτήριο χεσμένη (αν και προσπαθούσε να μην το δείχνει) και να λέει ότι τα παιδιά την κάλεσαν για να πιούν ένα καφεδάκι και να τα πούνε είμαι σίγουρος ότι της δήξανε το φάκελο της και φρίκαρε ;)
Φαντάζομαι εαν τα είχαμε θα ερχόταν η ίδιαΜάστορα δεν διαφωνώ καθόλου! Μακάρι να είχα τα λεφτά και τις άκρες να την πάρω και εγώ.
Μαστροκώστα γιατί είναι έκφυλη και το δείχνει. Τη είχα κοντράρει στο Σουπερ Μαρκετ (τότε παρέα με τον Σομερούλη) και παρότι άβαφη με τις φόρμες έδειχνε αλλιώς από ότι στις φωτό παρόλα αυτά ο τρόπος που κοίταζε όσους καταλάβαινε ότι την κοίταζαν έδειχνε ότι στις φωτό της δεν υποκρίνεται. Θα μπορούσα να της καταθέσω πίδακες σπέρματος.
Επίσης Αποστολια Ζώη, τάπα μεν αλλά από τότε που την είδα να τραγουδάει Welcome to the jungle κάτι μου έκανε...
Και βεβαίως Καριοφυλιά Καραμπέτη γιατί δείχνει το θυληκό που ξέρει να ζει, ατίθαση, λέαινα. Πριν χρόνια την είχα κοντράρει σε ένα νησί και της έκανα καμάκι. Κατάφερα να καθυστερήσω την μπάλλα ένα τέταρτο πριν πάρω τα αρχίδια μου
Ευγενέστατη και cool.
Kαι άλλες πολλές βεβαιώς που θα θυμηθώ...
Από ξένες Victoria Silvsteadt
Ειδα απο κοντα το θεομουνο την ψυχολογο που εχει η Τατιανα στο "Αξιζει να το δεις".Εφυγα κατευθειαν για σπερματοεκφορτωση στην πλησιεστερη τουαλετα στο στουντιο Καπα.Η Τατιανα μπροστα της ειναι δευτεραντζα.Πως τι λενε?Καλα ε,οποιος την παιρνει υποκλινομαι...