Νέα

Επιτόκια τραπεζών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αλλα ξερουν οτι πρεπει να γλυφουν οι κυβερνησεις τις τραπεζες.
Δε σας εκανε εντυπωση που οι εκλεγμενες κυβερνησεις προστατευουν τις τραπεζες και οχι τους ιδιοκτητες των σπιτιων που τους τα πηραν οι τραπεζες? Δλδ τα παιρνουν και απο τις 2 μεριες.
ΠΟΤΕ δεν εχουν προστατεψει αυτον που την πατησε απο τραπεζα.

Τί εννοείς "πάτησε από τράπεζα";

Τα προϊόντα των τραπεζών απευθύνονται σε ενηλίκους...

Εκτός αυτού τόσο η προηγούμενη όσο και η παρούσα κυβέρνηση έχουν θεσπίσει ουκ ολίγους φιλοκαταναλωτικούς νόμους και υπάρχει ένα πλέγμα προστασίας των οφειλετών από κακόβουλες ενέργειες τραπεζών..
Εκτός αυτού, τα δικαστήρια δικαιώνουν σε συντριπτικό ποσοστό όποιον καταφύγει σε αυτά για παράνομες και καταχρηστικές πρακτικές τραπεζών...

Τώρα, αν ο άλλος πάει και παρακαλάει για διακοποδάνειο για να παέι τη σούλα μύκονο με όλα τα κομφόρ, ας του σκίζει η τράπεζα τον πάτο στα επιτόκια...
Στ '@@ στην τελική.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μα το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε επειδή οι καταθέτες απέσυραν τα λεφτά τους (αυτό προσπαθούν όλοι παγκοσμίως να αποτρέψουν).
Οι τράπεζες, ή αν θέλεις οι "οργανισμοί" που έχουν μαζεμένο το παραδάκι, δεν έδιναν δάνεια σε αυτούς που είχαν ξεκωλιαστεί να μοιράζουν δεξιά και αριστερά στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια. Έλλειψη εμπιστοσύνης υπάρχει κυρίως και μετά ρευστότητας.

ούτε κι εγώ είπα ότι η κρίση προκλήθηκε από την έλλειψη εμπιστοσύνης των καταθετών. αυτό που γράφεις στην παρένθεση, αυτό ακριβώς σου λέω τόση ώρα: ο κλονισμός της εμπιστοσύνης των καταθετών θα δημιουργήσει πρόβλημα ρευστότητας

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Στο συγκεκριμένο θέμα, ποιον θα εμπιστευόσουν; Αυτόν εδώ π.χ. [URL unfurl="true"]http://stocks.pathfinder.gr/news/655009.html[/url] ,  θα τον εμπιστευόσουν;
Φίλε μου, δεν θα εμπιστευόμουν κανέναν απολύτως. Για έναν απλό εξής λόγο:δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει στην πράξη το σύστημα των εγγυήσεων που όλοι λένε δεξιά και αριστερά. Τι σημαίνει πρακτικά; ότι εάν βαρέσει κανόνι η τράπεζα, εγώ θα πάω την επομένη στο δημόσιο ταμείο και θα πάρω τα χρήματά μου; και ποια είναι η δυνατότητα του δημοσίου ταμείου να δώσει χρήματα, εννοώ στο θέμα των διαθεσίμων αποθεματικών. Και κάτι ακόμη, για τους γνωρίζοντες δημοσιονομικό δίκαιο:για να δώσει το δημόσιο χρήματα,εν είδει δαπανών, θα πρέπει να υπάρχει σχετική εγγραφή στον κρατικό προϋπολογισμό στο σκέλος των δαπανών. Υπάρχει τέτοια εγγραφή; ή θα βρεθεί κώλυμα εξ αυτού του λόγου; μα και εγγραφή να υπάρχει, θα πρέπει να έχει συγκεκριμένο ποσό. Το ποσό μίας τέτοιας εγγραφής είναι δυνατόν να καλύπτει το σύνολο των τραπεζικών καταθέσεων στην Ελλάδα; πού θα βρεθούν τόσα χρήματα; ή μήπως θα δοθούν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου; Δεν είμαι ειδικός στα οικονομικά θέματα, πλην όμως διατυπώνω κάποιες απορίες που στο φτωχό μυαλό μου φαντάζουν αν μη τι άλλο εύλογες. Από εκεί και πέρα, το τι κάνουν οι τράπεζες και κατά πόσον είναι εξάρτημένες ή όχι από αλλοδαπές τράπεζες οι οποίες άρχισαν να κλυδωνίζονται, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω, διότι απλούστατα δεν γνωρίζω τα εσωτερικά στοιχεία των τραπεζών. Απλά σκεπτόμενος όμως, μπορώ να εικάσω ότι οι ελληνικές τράπεζες δεν έχουν ικανοποιητική αναλογία των φερομένων ως υπαρχουσεών σε αυτές καταθέσεων με τα πραγματικά διαθέσιμά τους σε ρευστό. Και αυτό διότι έχουν δοθεί τα τελευταία έτη πολύ μεγάλα ποσά σε δάνεια, δηλαδή αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν στις τράπεζες στην πράξη.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εσυ στρειτ ποιον νομιζεις οτι ασφαλιζουν οι τραπεζες οταν λενε γαι γγυηση καταθεσεων?
Τα 10-20 χιλιαρικα των μικροκαταθετων?
Γιατι για να τα λενε απο την τηλεοραση, αυτους εννοουν. Τους μεγαλοκαταθετες τους τα λενε και απο κοντα.
Και αν πουμε οτι ειναι σωστο, πηραν οι δανειοληπτες τα λεφτα και τα φαγαν. οποτε δε πρεπει να τους καλυψει η τραπεζα. Οι τραπεζες για να πεσουν εξω τι εκαναν τα λεφτα και γιατι δε πρεπει να πεσουν εξω?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εσυ στρειτ ποιον νομιζεις οτι ασφαλιζουν οι τραπεζες οταν λενε γαι γγυηση καταθεσεων?
Τα 10-20 χιλιαρικα των μικροκαταθετων?
Γιατι για να τα λενε απο την τηλεοραση, αυτους εννοουν. Τους μεγαλοκαταθετες τους τα λενε και απο κοντα.
Και αν πουμε οτι ειναι σωστο, πηραν οι δανειοληπτες τα λεφτα και τα φαγαν. οποτε δε πρεπει να τους καλυψει η τραπεζα. Οι τραπεζες για να πεσουν εξω τι εκαναν τα λεφτα και γιατι δε πρεπει να πεσουν εξω?

Μέχρι σήμερα δεν την έχει πατήσει κάποιος έλληνας από χρεωκοπία τράπεζα...
Και μεταπολεμικά τουλάχιστον, δεν θυμάμαι να έχει χρεωκοπήσει τράπεζα στην ελλάδα και να χάσουν λεφτά οι καταθέτες..

Ωστόσο, μάλλον έχεις μπερδέψει τις περιπτώσεις..
Από τη μία μιλάς για προστασία των οφειλετών- "ιδιοκτητες των σπιτιων που τους τα πηραν οι τραπεζες" οι ακριβείς σου λέξεις και από την άλλη για εγγυήση καταθέσεων..
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να ρωτησω κατι αλλο

ΕΣΤΩ οτι βρισκεται μια τραπεζα ΚΡΑΤΙΚΗ πχ ΕΘΝΙΚΗ η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και πει ....

(δινω επιτοκιο για διαστημα 1-2-3 μηνες 6-9% ετησιο)

με ποια εμπιστοσυνη ο καθε καταθετης θα καταθεσει τα ωραια του λεφτακια που με κοπο μαζεψε ?

Και κατι αλλο εχετε δει ποσο ευκολα παιρνουν το χρημα τα γκισε των τραπεζων ........

Ειδατε ποσο ΔΥΣΚΟΛΑ το δινουν οταν αυτο ζητηθει ?

Πηγα εγω προχτες να σηκωσω οχι πολλα αλλα 10.000 ευρω και μου ζηταγανε .....
ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΚΟ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ (ΕΛΕΟΣ)

Ας δωσουν μια εγγυηση στον κοσμο σωστη και βλεπουμε αν γινεται δουλεια η οχι

ΟΤΑΝ η κυβερνηση δινει αυξησεις στον μισθο μας 3-4% ενω τα περισσοτερα αγαθα εχουν ακριβηνει απο 15-80%
και στο καπακι βαζει και το ΧΑΡΑΤΣΙ της καταργησης του αφορολογητου τοτε ποια ΕΓΓΥΗΣΗ ειναι ικανη να αντιστρεψει το ολο αρνητικο κλιμα ?

Γιατι εγω δεν ΘΕΩΡΩ εξυπνη ΕΠΕΝΔΥΣΗ το να καταθεσεις καπου τα ΛΕΦΤΑ σου με επιτοκιο πχ 7-9% που θα ακουστει πολυ γρηγορα για 1-2-3 μηνες ετησιως με το ρισκο να βρεθεις μια μερα ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ .....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να κανω και μια προταση που ισως ακουστει παραλλογη

ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΕΓΓΥΗΤΕΣ  ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ (οχι εγω)
ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΕΓΓΥΗΤΗ - ΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΜΑΣ

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Στην Αμερική τράπεζες με "γκρίζους" δανειολήπτες φαλήρησαν, αφού έκδιδαν ομόλογα και δεν είχαν αντίκρυσμα όταν ήθελε κάποιος να τα ρευστοποιήσει. Συνοπτικά με 2 λόγια αυτό οδήγησε σε κραχ τις μικρές τράπεζες στις ΗΠΑ.

Η κρίση βέβαια αγγίζει και την Ευρώπη αφού πολλές τράπεζες είχαν επενδύσει σε τέτοια ομόλογα με αποτέλεσμα να χάσουν μεγάλο μέρος των κεφαλαίων τους.

Ο Καραμανλής και Αλογοσκούφης είπαν πως εγγυόνται την ομαλότητα στη χώρα και την σωστή λειτουργία καθώς και τις καταθέσεις μέχρι ενος ορίου των τραπεζών.

Αυτό κατ αρχάς δεν αποτελεί εγγύηση, αφού το είπαν ειδικά αυτοί. :birdman: Βλέπω πως τα επιτόκια καταθέσεων ανεβαίνουν συνεχώς, όπως και τα επιτόκια σταγεστικών πχ. Ακούγεται πως τα επιτόκια στεγαστικών θα εκτιναχτούν στα ύψη τα επόμενα 2 χρόνια, κάτι παρόμοιο με την εποχή 1990-1994 αν θυμάστε.

Πολλοί καταθέτες τις τελευταίες μέρες έχουν πάει και έχουν σηκώσει τα λεφτά τους, γι' αυτό και ο Καραμανλής αναγκάστηκε δημόσια να προβεί σε αυτές τις δηλώσεις.

Εσείς που πιστεύετε θα πάνε τα επιτόκια? Τελικά ούτε Euribor φαίνεται να είναι ασφάλεια, παρά μόνο Ελβετικό φράγκο.

Oι δηλωσεις ειναι λογια του αερα (η του κωλου αν προτιματε).
Μονο αν υπαρξει νομος θα πρεπει να μεινει ησυχος ο καταθετης.
Γιατι στα δικαστηρια μονο οι νομοι μετρανε οχι οι δηλωσεις.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πηγα εγω προχτες να σηκωσω οχι πολλα αλλα 10.000 ευρω και μου ζηταγανε .....
ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΚΟ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ (ΕΛΕΟΣ)

Πες μου σε παρακαλώ (σε ΡΜ αν δε θέλεις εδώ):
-Σε ποιά τράπεζα έγινε αυτό?
-Ποιό υποκατάστημα?
-Ποιά μέρα?
-Τι ώρα (περίπου)?
-Από τι λογαριασμό έκανες ανάληψη?

Ειλικρινά, με ενδιαφέρει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κανενα νεο απο τις τραπεζες εχουμε ?

Επιτοκια
Προθεσμιακες
Εγγυησεις καταθεσεων ΜΕ ΧΑΡΤΙ (αν δινουν)

Τι εγγυηση εχουν (πιστοληπτικη)

Τα φωτα σας .........

Υγ.

Η κυπρου δινει 6% ετησιο και οι τοκοι μπροστα !!!!!
(απο 30.000 ευρω και πανω)

Καπου διαβασα οτι μπορεις να πετυχεις και 9-10 % επιτοκιο ......

Υσχυει κατι τετοιο ?

Με ενδιαφερει πραγματικα ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ριξτε μια ματια σε ενα βιντεακι που βρηκα για να δειτε πως καποιοι γινοντε μαγκες με τα χρηματα μας

To ειδα...και ομολογω συγκλονιστηκα...

Το ειχες ποσταρει αυτο το λινκ σε αλλο θρεντ...

Φιλε,αυτο το βιντεακι αξιζει απο μονο του ενα θρεντ για σχολιασμο...

Αν δεν το κανεις,ως ο εχων το δικαιωμα του πρωτου ποστ αναφορας σε
  αυτο,θα το ανοιξω εγω...

Πραγματικα εκπληκτικο,αξιζει τα 45 λεπτα που το παρακολουθησα λεμε...

Και δεν ντρεπομαι να πω οτι ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ για το πως παραγεται
  το χρημα...πραγματικα

Τελικα το  Fight club ειναι προφητικη ταινια
  οντως..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Λοιπον σημερα πηγα σε διαφορες τραπεζες για διαπραγματευση ενος ποσου το οποιο δεν μου χρειαζεται αμεσα

Εχουμε και λεμε.....

Πειραιως 5% μικτο επιτοκιο με αμεση καταβολη τοκων μπροστα (δεσμευση 1 ετος)

Ταχυδρομικο ταμιευτηριο 4,70% μικτο και καταβολη τοκων στην ληξη

Εθνικη 4,60 μικτο ετησιο και καταβολη στην ληξη

ΚΥΠΡΟΥ απο [glow=red,2,300]6,20 - 6,70[/glow] μικτο με καταβολη στην ληξη

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ?

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ .......

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Αγαπητε axaxouxa, πρωτα απ' ολα, σιγουρα γνωριζεις, οτι το επιτοκιο που σου δινουν ειναι παντα αναλογο της καταθεσης που θα κανεις και του χρονου που θα δεσμευσεις το ποσο σου. Αρα, καθε επιτοκιο ειναι διαπραγματευσιμο, αρκει το ποσο της καταθεσης να ειναι αξιολογο. Επειδη κι 'εγω καθε μηνα γυροφερνω σε τραπεζες, μπορω να σου πω, οτι η Κυπρου ειναι απο τις πιο αλλοπροσαλλες (οσον αφορα τα επιτοκια). Αυτο δε σημαινει τιποτα περαιτερω. Δηλαδη, μη πιστευεις οτι επειδη σου δινουν περισσοτερα, κατι παιζει για να σου φανε τα λεφτα (αν αυτος ειναι ο φοβος σου). Οταν ξεκινησε η κριση, ειχα εκφρασει την αποψη, οτι για να νιωθω πιο ασφαλης προτιμω τις κρατικες τραπεζες κι 'ας παιρνω μικροτερο επιτοκιο. Τωρα, και με την κατασταση οχι πολυ καλυτερη,αλλα σιγουρα πιο γνωριμη και σχετικως σταθερη,εγκατελειψα τον φοβο και προτιμω καποιες μεγαλες ιδιωτικες, που δινουν πλεον πολυ καλυτερα επιτοκια. Οι κρατικες μαζεψαν ολο το χαρτι και τωρα δινουν ψιχουλα... Σ 'αυτο που παραμενω σταθερος ειναι ο χρονος δεσμευσης τον χρηματων. Δε μου αρεσει να τα κλεινω για μεγαλο διαστημα για λογους ευελιξιας. Σιγουρα ετσι μπορει να μην εκμεταλλευτω στο επακρο τα τωρινα επιτοκια που ειναι υψηλα,αλλα εδω προτιμω μια σταση αναμονης (κι 'ας χασω). Οι επομενοι μηνες ειναι βαρομετρο. Παντως τσεκαρε και τις υπολοιπες τραπεζες,βγαζοντας εξω τις πραγματικα μικρες...

karolos1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οποιος πιάστηκε την έβαψε παιδιά! Καλή λευτεριά!!!

edit_Duracell: Διόρθωση Κειμένου (επειδή ήταν το πρώτο σου post).

Υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum, απαγορεύεται αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζεται. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπον σημερα πηγα σε διαφορες τραπεζες για διαπραγματευση ενος ποσου το οποιο δεν μου χρειαζεται αμεσα

Εχουμε και λεμε.....

Πειραιως 5% μικτο επιτοκιο με αμεση καταβολη τοκων μπροστα (δεσμευση 1 ετος)

Ταχυδρομικο ταμιευτηριο 4,70% μικτο και καταβολη τοκων στην ληξη

Εθνικη 4,60 μικτο ετησιο και καταβολη στην ληξη

ΚΥΠΡΟΥ απο [glow=red,2,300]6,20 - 6,70[/glow] μικτο με καταβολη στην ληξη

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ?

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ .......

Έχε υπόψιν σου ότι η Κύπρου δεν συμμετέχει στο Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων (Τ.Ε.Κ.) της Ελλάδας αλλά σε κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα της Κύπρου αφού ανήκει σε ξένη χώρα οπότε αν γίνει κάτι τότε θα πρέπει να αξιώσεις αποζημίωση από την Κύπρο δηλαδή τρέχα γύρευε. Αυτό από μόνο του με απέτρεψε να καταθέσω χρήματα στη Κύπρου παρά το δελεαστικό επιτόκιο. (Φύλαγε τα ρούχα σου για να τα έχεις όλα) παραφραζοντας γνωστή παροιμία. Από την άλλη μερια η πιστοληπτική ικανότητα και ευρωστία της Τρ. Κύπρου μπορεί να είναι καλύτερη από πολλές δικές μας. Αν συμμετείχε στο Τ.Ε.Κ. τότε δεν θα είχα ενδοιασμό.   

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Οποιος εχει λιγο χρονο και διαθεση ας ριξει μια ματια σε αυτο.Αξιζει το κοπο...

Κάτι ανάλογο:

ZEITGEIST Official XVid GREEK sub

H περίφημη ταινία-ντοκιμαντέρ ZEITGEIST με Ελληνικούς Υπότιτλους

Διάρκεια 1.56΄ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!

Στην Αμερική αυτή η ταινία έχει απαγορευθεί!!!

2 ΜΕΡΟΣ

ZEITGEIST 2.

μπατμαν

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
Έχε υπόψιν σου ότι η Κύπρου δεν συμμετέχει στο Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων (Τ.Ε.Κ.) της Ελλάδας αλλά σε κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα της Κύπρου αφού ανήκει σε ξένη χώρα οπότε αν γίνει κάτι τότε θα πρέπει να αξιώσεις αποζημίωση από την Κύπρο δηλαδή τρέχα γύρευε. Αυτό από μόνο του με απέτρεψε να καταθέσω χρήματα στη Κύπρου παρά το δελεαστικό επιτόκιο. (Φύλαγε τα ρούχα σου για να τα έχεις όλα) παραφραζοντας γνωστή παροιμία. Από την άλλη μερια η πιστοληπτική ικανότητα και ευρωστία της Τρ. Κύπρου μπορεί να είναι καλύτερη από πολλές δικές μας. Αν συμμετείχε στο Τ.Ε.Κ. τότε δεν θα είχα ενδοιασμό.   
Δεν ειμαι και πολυ γνωστης οσο αφορα τα τραπεζικα,αλλα αν ενοεις την
εγγυηση των 100000 ευρω ακουσα στις ειδησεις οτι αφορα ολες τις τραπεζες
που δραστηριοποιουνται στην ελλαδα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom