Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Συναδελφος???πες μου σε pm αν θες ,πού εισαι...
Ο άνθρωπος θέλει ψυχιατρική εξέταση .. Ειναι Γιώτάς , μην ψάχνεις που ειναι
Συναδελφος???πες μου σε pm αν θες ,πού εισαι...
Βλεπετε να γινετε επιστρατευση μεχρι το καλοκαιρι η μεσα σε αυτο???
Να θυμηθουμε βεβαια οτι η Τουρκία δεν εχει ξεκινησει εκεινη πολεμο με την Ελλαδα ποτέ. Αντιθετως η Ελλαδα εχει ξεκινησει εκεινη πολεμο με την Τουρκια τρεις φορες (1897, 1912, 1919).
Μιλησαμε και αν ειναι αυτος που λεει,δεν ειναι καθολου ψυχακιας...Δεν το επιτρεπει η θεση του..Ο άνθρωπος θέλει ψυχιατρική εξέταση .. Ειναι Γιώτάς , μην ψάχνεις που ειναι
το 12 μας διναν την κρητη σε ανταλλαγμα να μη πολεμησουμε...Το 1912 ο πόλεμος θα γινόταν έτσι και αλλιώς απο Βούλγαρους-Σερβους-Μαυροβουνιους ΕΥΤΥΧΩΣ πήραμε μέρος αλλιώς η Θεσσαλονίκη και πάνω θα ηταν Βουλγαρία ακόμα. Το 1919 ο πόλεμος ηταν μονόδρομος γιατί ήδη ήταν σε εξέλιξη η γενοκτονία των Ποντίων και άλλων Ελλήνων της Ανατολίας. Οι μόνοι που πιστεύουν οτι φταίμε εμείς που ξεκινήσαμε τον πόλεμο είναι οι ανθελληνες κομμουνιστές. Ολο και περισσότερο οι "φιλελεύθεροι" ασπάζονται τα άθλια επιχειρήματα των κομμουνιστών. Τυχαίο?
Μιλησαμε και αν ειναι αυτος που λεει,δεν ειναι καθολου ψυχακιας...Δεν το επιτρεπει η θεση του..
Δεν θελω να μπενω σε αντιπαράθεσης με αλλα μελοι , απλα θα σου αναφερω την θεση μου απέναντι από τον εχθρο , και την στρατιωτικη και πολιτικη υγεσια, ατομικα εγω δεν μπωρω να ενεργησω χωρις να ενημερωσω , αυτό σημενει ότι σε θερμο επεισοδιο αν αυτό γινει εγω η θα πεθανω όπως 1996 η φιλοι μου, γιατι είναι παιδια από την φρεγατα που είμαι τωρα στελεχος η θα παρω εγω την ενεργεια επανω μου , στην περιπτωση του εβρου δεν θα καθομουν να με κανει ο τουρκος σκυλι και να με σερνει ετσι , θα επεφτα νεκρος για την πατριδα η θα γινομουν προδότης της πατριδας μου καθως θα ζητουσα πολιτικο ασυλο στην τουρκια , γιατι αν ενας αξιωματικος στην θαλασσα η στην ξηρα τα παρει το θεμα πατριωτικα εσυ θα πρεπει να αφισεις τον καναπε μετα και το τηλεκοντρόλ γιατι θα εχουμε πολεμο στην ελλαδα , εξετιας ενός η δυο θερμοκέφαλων που θα γραψουν η κολοφυλαδες που διαβαζετε και τα πορνο καναλα που βλεπειε στους κανεπεδες σας , οποτε δεν χριαζεται να σας αναστατονουμαι η τουρκια πεζει το πεχνιδι της στην μεσογειο και στο αιγαιο και εμεις απλα τους βλέπουμε και ενημερώνουμε τους γονεις μας στο ΝΑΤΟ όπως είπε μια ψυχη , γιατι η ελλαδα δεν εχει πλεων αμυντικη βιομηχανια και αγοραζει τα παντα από την αμερικη και την ευρωπη φιλε μου ενώ η τουρκια εχει 4 ναυπηγεια και 3 βιομηχανιες αμυντικες και μια αναπτυξη καλη. Ο ελληνας για να κατουριση πρεπει να κανει ερωτηση πρωτα στην ευρωπη και μετα φιλε μου να το κανει από αναγκη και μονο......Δεν εχει καθόλου καλη ψυχολογία για ένστολος
Βασικά δε πληρώνω άπο τους φόρους μου ένστολους για να κλαίνε αλλα για να προστατεύουν την χώρα κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες
Εαν δε μπορει να παραιτηθεί κ να φυγει κ απο τη χώρα
Ναι μην φας, το βράδυ θα έχει γλάρο.Δες την αλληλουχια των γεγονοτων του 40. Λεμε οχι, αντιστεκομαστε στους ιταλους. Μπαινουν οι γερμανοι, ξεκιναει κατοχη- αντισταση, εμφυλιος, μετεμφυλιακο κρατος, χουντα, μεταπολιτευση, ΠΑΣΟΚ, χρεοκωπια .
Αν η Ελλαδα τοτε αφηνε να περασουν τα ιταλικα στρατευματα απο το ελληνικο εδαφος, στη χειροτερη περιπτωση θα ειχαμε μια μετασταθμευση η light κατοχη ιταλικων στρατευματων σε ελληνικο εδαφος, που ισως ουτε καν να την ενοιωθε ο πληθυσμος. Για ενα μικρο διαστημα.
Θα τελειωνε ο πολεμος, θα αποχωρουσαν, δε θα χαμε ουτε κατοχες, ουτε αντιστασεις, ουτε εαμ, εμφυλιους, κλπ. Τραβηγμενο βεβαια, καθως ειναι ενα πολυ πολυ υποθετικο σεναριο.
Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα αφηνε η Ελλαδα την Ιταλια να περασει επειδη η Ελλαδα χειραγωγουταν απο την Αγγλια. Και το ΟΧΙ δε το πε ουτε ο Μεταξας , ουτε ο λαος που αναμασνε ολοι. Το ειπε ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ο οποιος ηταν οργανο των Αγγλων. Το οτι η Ελλαδα ηταν αγγλικο χωραφι, αποδεικνυεται και 20 χρονια πριν περιπου, οταν τσαμπουκα οι αγγλογαλλοι εγκατασταθηκαν στη Θεσσαλονικη, με την Ελλαδα ουδετερη και εκαναν πολεμο με τους Γερμανοβουλγαρους, οι οποιοι βρισκοταν στην κατεχομενη τοτε Σερβια.
Δεν θελω να μπενω σε αντιπαράθεσης με αλλα μελοι , απλα θα σου αναφερω την θεση μου απέναντι από τον εχθρο , και την στρατιωτικη και πολιτικη υγεσια, ατομικα εγω δεν μπωρω να ενεργησω χωρις να ενημερωσω , αυτό σημενει ότι σε θερμο επεισοδιο αν αυτό γινει εγω η θα πεθανω όπως 1996 η φιλοι μου, γιατι είναι παιδια από την φρεγατα που είμαι τωρα στελεχος η θα παρω εγω την ενεργεια επανω μου , στην περιπτωση του εβρου δεν θα καθομουν να με κανει ο τουρκος σκυλι και να με σερνει ετσι , θα επεφτα νεκρος για την πατριδα η θα γινομουν προδότης της πατριδας μου καθως θα ζητουσα πολιτικο ασυλο στην τουρκια , γιατι αν ενας αξιωματικος στην θαλασσα η στην ξηρα τα παρει το θεμα πατριωτικα εσυ θα πρεπει να αφισεις τον καναπε μετα και το τηλεκοντρόλ γιατι θα εχουμε πολεμο στην ελλαδα , εξετιας ενός η δυο θερμοκέφαλων που θα γραψουν η κολοφυλαδες που διαβαζετε και τα πορνο καναλα που βλεπειε στους κανεπεδες σας , οποτε δεν χριαζεται να σας αναστατονουμαι η τουρκια πεζει το πεχνιδι της στην μεσογειο και στο αιγαιο και εμεις απλα τους βλέπουμε και ενημερώνουμε τους γονεις μας στο ΝΑΤΟ όπως είπε μια ψυχη , γιατι η ελλαδα δεν εχει πλεων αμυντικη βιομηχανια και αγοραζει τα παντα από την αμερικη και την ευρωπη φιλε μου ενώ η τουρκια εχει 4 ναυπηγεια και 3 βιομηχανιες αμυντικες και μια αναπτυξη καλη. Ο ελληνας για να κατουριση πρεπει να κανει ερωτηση πρωτα στην ευρωπη και μετα φιλε μου να το κανει από αναγκη και μονο......
να τελειωσουν πρωτα οι διακοπες τοτε τυπε, και παμε μεταΤι πόλεμο ρε τυπε καλοκαιριάτικα
Παμε Μύκονο
Τι πόλεμο ρε τυπε καλοκαιριάτικα
Παμε Μύκονο
Τι πόλεμο ρε τυπε καλοκαιριάτικα
Παμε Μύκονο
Το 1912 ο πόλεμος θα γινόταν έτσι και αλλιώς απο Βούλγαρους-Σερβους-Μαυροβουνιους ΕΥΤΥΧΩΣ πήραμε μέρος αλλιώς η Θεσσαλονίκη και πάνω θα ηταν Βουλγαρία ακόμα. Το 1919 ο πόλεμος ηταν μονόδρομος γιατί ήδη ήταν σε εξέλιξη η γενοκτονία των Ποντίων και άλλων Ελλήνων της Ανατολίας. Οι μόνοι που πιστεύουν οτι φταίμε εμείς που ξεκινήσαμε τον πόλεμο είναι οι ανθελληνες κομμουνιστές. Ολο και περισσότερο οι "φιλελεύθεροι" ασπάζονται τα άθλια επιχειρήματα των κομμουνιστών. Τυχαίο?
για την αγγλια πολεμησες και για να παρεις πισω τα δωδεκανησα και την κυπρο
αλλιως θα ειχες γινει ΕΣΣΔ το 45 οταν η ρωσια σταματησε την συννενοημενη με τους αγγλους προελαση της στους μεταξαδες εβρου (θα γλυτωνες τον εμφυλιο και οι ανταρτες θα ειχαν αναιμακτα κυβερνηση)
Φιντέλ κανεις για διπλωμάτης στα λιντλ . Εαν δεν πολεμούσες τωρα δε θα έγραφες στο μπου , αλλα θα άκουγες καθε απόγεμα κασέτα απο μιναρέδες
Καλα τοςο μαλακας εισαι ρε εθνομηδενιστή;
Μπήκαν οι Γερμανοί κ θα τους άφηνες ;
Ποσο μαλακας εισαι ρε γιουσουφάκι