Νέα

Επιστράτευση 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
όχι θα παω να πεθανω  για οπος πηγανε  τα παιδια στα ιμια  το 96 και σημερα της ιοκογενιες  τους  εχουν κανει δωρο μια σημαια    και δεν τους ξερει κανεις προδοτες είναι  οι ηγετες που εχουμε σημερα   γιατι  για να δωσει την εντολη σε εμενα ο κυβερνήτης μου πρεπει να παρει εντολη από τον αρχηγο ΓΕΝ  και ο αρχηγος  ΓΕΝ α από τον Α ΓΕΕΘΑ  Και αυτος από τον υπουργο  που τον  κανει ότι του πει το ΝΑΤΟ  οποτε αν εγω τωρα ερθω σε επαφη με τον τουρκο η θα τον φαω  μη δικη μου ενεργια  και θα περασω  ΕΔΕ και θα με φανε  Η  θα πρεπει πεθανω  η να γινω σκυλι  σαν τα παιδια στον εβρο  δεν υπαρχει άλλη λυση  φιλε  οποτε  η απαντηση σου  προς απαντηση μου  

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Και γιατι πηγες κ έγινες καραβανας ;
Παντου ετσι ειναι στην ελλαδα , εχει ρουφιάνους σε όλες τους χώρους εργασιας ...
Για να εισαι ελεύθερος κ να γραφεις οτι σου κατεβει εχει χυθει πολυ αίμα απο πολέμους σε αυτη τη χώρα

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Γιατι εχω αλλα πυστευω  και όταν θα φτασω  σε ένα βαθμο που θα περναει το δικο μου  θα προσπαθήσω  να κανω  μια αλλαγη  ,αλλα όταν ερθει εκεινη  η ωρα

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
Γιατι εχω αλλα πυστευω  και όταν θα φτασω  σε ένα βαθμο που θα περναει το δικο μου  θα προσπαθήσω   να κανω  μια αλλαγη   ,αλλα όταν ερθει εκεινη  η ωρα
Τυπε σ εχει επηρεασει το αβαταρ σου η μου φαινεται? ;)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Το πρώτο ήταν η Επανάσταση του 21.

Μας πήραν στο λαιμό τους οι διεφθαρμένοι και κακομαθημένοι Πελοποννήσιοι κοτζαμπάσηδες.

Το τίμημα το πληρώνουμε μέχρι σήμερα.

εχεις δικιο...

κι εχεις τωρα τον Αλί71 και τον Σουλειμάν Fidele να ψωλάρουν χοντρά την ελληνική ιδέα κι ιστορία, πίσω απο τους φερετζεδες τους...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Και αυτο σε " κακο " χρονο εγινε, και οπως ειπες πληρωνουμε το τιμημα.

επρεπε να περιμενουμε αλλα 200 χρόνια, όπως κι οι κούρδοι, μήπως και μας χαρίσουν τη λευτερια μας οι ξενοι, οσο εμεις σκοτωνόμαστε σαν τα ποντικια από τα μεμετια...

δεν εχεις λίγο ντροπή πάνω σου, να λες τετοιες ανθελληνικές μαλακιες;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
όχι θα παω να πεθανω  για οπος πηγανε  τα παιδια στα ιμια  το 96 και σημερα της ιοκογενιες  τους  εχουν κανει δωρο μια σημαια    και δεν τους ξερει κανεις προδοτες είναι  οι ηγετες που εχουμε σημερα   γιατι  για να δωσει την εντολη σε εμενα ο κυβερνήτης μου πρεπει να παρει εντολη από τον αρχηγο ΓΕΝ  και ο αρχηγος  ΓΕΝ α από τον Α ΓΕΕΘΑ  Και αυτος από τον υπουργο  που τον  κανει ότι του πει το ΝΑΤΟ  οποτε αν εγω τωρα ερθω σε επαφη με τον τουρκο η θα τον φαω  μη δικη μου ενεργια  και θα περασω  ΕΔΕ και θα με φανε  Η  θα πρεπει πεθανω  η να γινω σκυλι  σαν τα παιδια στον εβρο  δεν υπαρχει άλλη λυση  φιλε  οποτε  η απαντηση σου  προς απαντηση μου  
οταν ερθει η κρισιμη στιγμη πρεπει ολοι να βοηθησουμε
2085a7bb52fbfdee9f1e4792acbcba8c.jpg

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
O Θεος μας εστειλε σημαδι πιστευω τυποι  :o :o

http://[URL unfurl="true"]www.in.gr/30681228_gun_1520803052695.limghandler.jpg?i=aT1maWxlcyUyZjElMmZtZWRpYSUyZjIwMTglMmYwMyUyZjExJTJmMzA2ODEyMjhfZ3VuXzE1MjA4MDMwNTI2OTUuanBnJnc9NDg1Jmg9MCZzdD10cnVlJmJnPTE2Nzc3MjE1JmNyPWZhbHNlJmF0PTQ%3D[/img[/URL]]
[/quote]

κλαμα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.886
Πόντοι
1.056
Αμα ειναι καποιος στο εξωτερικο δεν θα πρεπει να γυρισει στην χωρα του με τον εναν η με τον αλλο τροπο σε περιπτωση θερμου επισοδειου? (πολεμος δεν θα γινει ποτε)

Δεν ξερω πως γινεται, γιαυτο ρωταω..

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Εγω παντος αδερφια  που είμαι στο σωμα  εχω 2  επιλογες  η να παρω την προτοβουλια  όταν βρεθο με τον τουρκο και να κανω  αυτό που νιωθο  σαν ελληνας  από την στιγμη που απειληθώ  η να παραδωθο και να ζητησω πολιτικο ασυλο στην τουρκια  πραγμα που είναι δυσκολο για υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι πισο μου  οποτε  είναι θεμα χρονου  , με την  τουρκικη  προκλητικοτητα να γινει καποιο λαθος  και εσεις εκει στην αθηνα να χριαστει να σικοθειτε από τον κανεπε και να πατε να πολεμισετε  στον εβρο  αν εγω αφερεσω την ζωη ενός τουρκου ,που θα μου ερθει να παρει ομηρο οπος τα παιδια στον εβρο

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
κατσε εκει  που εισαι και αυτοι που είναι εδώ θα ηθελαν να είναι πολύ στην θεση σου ,εδώ λεω να την κανω εγω  που είμαι και στο σωμα, γιατι βλεπω την βρωμια  και την σαπιλα που υπαρχει  γυρο μου
Συναδελφος???πες μου σε pm αν θες ,πού εισαι...

tourne

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Αμα ειναι καποιος στο εξωτερικο δεν θα πρεπει να γυρισει στην χωρα του με τον εναν η με τον αλλο τροπο σε περιπτωση θερμου επισοδειου? (πολεμος δεν θα γινει ποτε)

Δεν ξερω πως γινεται, γιαυτο ρωταω..

Αν και οποτε γινει επιστρατευση τυπε η κρατικη μηχανη θα κλαταρει με αποτελεσμα να μην μπορεσουμε καλα καλα να μεζεψουμε αυτους που ζουν Ελλαδα, εσυ περιμενεις να φτασουμε και μεχρι εξωτερικο;

voxir

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Like
45
Πόντοι
0
όχι θα παω να πεθανω  για οπος πηγανε  τα παιδια στα ιμια  το 96 και σημερα της ιοκογενιες  τους  εχουν κανει δωρο μια σημαια    και δεν τους ξερει κανεις προδοτες είναι  οι ηγετες που εχουμε σημερα  γιατι  για να δωσει την εντολη σε εμενα ο κυβερνήτης μου πρεπει να παρει εντολη από τον αρχηγο ΓΕΝ  και ο αρχηγος  ΓΕΝ α από τον Α ΓΕΕΘΑ  Και αυτος από τον υπουργο  που τον  κανει ότι του πει το ΝΑΤΟ  οποτε αν εγω τωρα ερθω σε επαφη με τον τουρκο η θα τον φαω  μη δικη μου ενεργια  και θα περασω  ΕΔΕ και θα με φανε  Η  θα πρεπει πεθανω  η να γινω σκυλι  σαν τα παιδια στον εβρο  δεν υπαρχει άλλη λυση  φιλε  οποτε  η απαντηση σου  προς απαντηση μου 
Μπορει καποιος διοικητης να αυτενεργησει αν το κρινει απαραιτητο η υπάρχει κινδυνος για τη χωρα.
Μην τα ισωπεδωνουμε ολα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.137
Πόντοι
6.256
Λέτε όλοι στη μάχη να είναι ήρωες και χωρίς να φοβούνται?
Έτσι είναι στα ντοκυμαντερ προπαγάνδας στις φώτο κλπ
Τα σκατά φευγουν μονοκόματααπ το φόβο.
Πιστευετε ´ με το χαμόγελο στα χείλη παν οι φαντάροι μας μπροστά?´

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.324
Πόντοι
2.356
Δες την αλληλουχια των γεγονοτων του 40. Λεμε οχι, αντιστεκομαστε στους ιταλους. Μπαινουν οι γερμανοι, ξεκιναει κατοχη- αντισταση, εμφυλιος, μετεμφυλιακο κρατος, χουντα, μεταπολιτευση, ΠΑΣΟΚ, χρεοκωπια .
Αν η Ελλαδα τοτε αφηνε να περασουν τα ιταλικα στρατευματα απο το ελληνικο εδαφος, στη χειροτερη περιπτωση θα ειχαμε μια μετασταθμευση η light  κατοχη ιταλικων στρατευματων σε ελληνικο εδαφος, που ισως ουτε καν να την ενοιωθε ο πληθυσμος. Για ενα μικρο διαστημα.
Θα τελειωνε ο πολεμος, θα αποχωρουσαν, δε θα χαμε ουτε κατοχες, ουτε αντιστασεις, ουτε εαμ, εμφυλιους, κλπ. Τραβηγμενο βεβαια, καθως ειναι ενα πολυ πολυ υποθετικο σεναριο.
Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα αφηνε η Ελλαδα την Ιταλια να περασει επειδη η Ελλαδα χειραγωγουταν απο την Αγγλια. Και το ΟΧΙ δε το πε ουτε ο  Μεταξας , ουτε ο λαος που αναμασνε ολοι. Το ειπε ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ο οποιος ηταν οργανο των Αγγλων. Το οτι η Ελλαδα ηταν αγγλικο χωραφι, αποδεικνυεται και 20 χρονια πριν περιπου, οταν τσαμπουκα οι αγγλογαλλοι εγκατασταθηκαν στη Θεσσαλονικη, με την Ελλαδα ουδετερη και εκαναν πολεμο με τους Γερμανοβουλγαρους, οι οποιοι βρισκοταν στην κατεχομενη τοτε Σερβια.
για την αγγλια πολεμησες και για να παρεις πισω τα δωδεκανησα και την κυπρο
αλλιως θα ειχες γινει ΕΣΣΔ το 45 οταν η ρωσια σταματησε την συννενοημενη με τους αγγλους προελαση της στους μεταξαδες εβρου (θα γλυτωνες τον εμφυλιο και οι ανταρτες θα ειχαν αναιμακτα κυβερνηση)

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.273
Πόντοι
496
Βλεπετε να γινετε επιστρατευση μεχρι το καλοκαιρι η μεσα σε αυτο???

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Stories

Νέο!