Γεια σου φίλε@Esitopes πήγες;
Ταξίδι στη Βουδαπέστη. Κανόνισα ένα μωρό από εδώ Rosszlanyok.hu - országos szexpartner & masszázs kereső 21 χρονών, 180 ύψος, μακριά μαλλιά, πραγματικά όταν την είδα μπροστά μου έπαθα πλάκα. Μασάζ, σεξ, πίπα, και μπάνιο μαζί. Ήρθε στο ξενοδοχείο. Για 1,5 ώρα ζήτησε 20 και της έδωσα 25 (χιλιάδες)
Μου είπε πως θα κατέβαζε την αγγελία της και θα συνέχιζε πριβέ (έχω τηλ και ινσταγκραμ) διότι έχει άλλες ασχολίες καθώς και προσωπική ζωή. Μόλις είδα πως δεν υπάρχει πια
Επίσης πήγα incall σε άλλα 3
Σε ένα μόνο για μασάζ και φραπέ (ήταν τόσο δυνατό που μέρες μετά ακόμη πονάει η πλάτη μου) 15χιλιάδες
Σε ένα τρομερό μωρό για μασάζ και πίπα 20 χιλιάδες
Σε μία που αφού είχα γδυθεί εντελώς ξεπερνώντας το αρχικό σοκ του δεν ξέρω γρι αγγλικά και κάνω translate από το κινητό, μόλις σήκωσε χέρι να βγάλει μπλούζα είδα τις τρίχες στη μασχάλη, έκανα το πιο γρήγορο ντύσιμο της ζωής μου και δρόμο
Ναι έχω πάει και πέρασα πολλή όμορφα. Έγινε πολλή τουριστικη η Βουδαπεστη αν συγκρίνω με πριν 14 χρόνια που πήγα. μέχρι γυραδικα ελληνικά έιδα 5-6. Το 2006 που πήγα δεν έβλεπες ουτε τουρκικά ούτε ελληνικά γυραδικα.
Έχει πολλούς τουρίστες από Ιταλία,Ελλάδα,Ισπανία και οι τιμές είναι λες και είσαι Ελλάδα. πήγα ιστορικά λουτρά Széchenyi baths αλλά πήγα βράδυ που είχε πάρτυ. είναι μέσα σε καθεδρικούς ναούς και είναι φανταστικά όπως τα περίγραψε το μελος πιο πανω. γκόμενες έχει πάρα πολλές ευρωπαιες και μπορείς να παίξεις μπαλιτσα στα ruin bars και στην γύρο περιοχή(αποφύγετε στριπτιζαδικα γτ είναι μια απάτη).
Από πουτανες μόνο δρόμο πιάτσα(δεν πήρα) εχει έξω από τα κλαπ ινστα και εκεί γύρω αλλά κάτι τσιγγανακια είναι.οι Ουγγαρέζες γουστάρουνε Ιταλούς γτ ήταν από τους πρώτους που πηγαίνανε Βουδαπέστη.