Νέα

Επίσκεψη στη Βουδαπέστη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PLOUTOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Εχουν ωραια τραμ ... την δεκαετια του 90 γυριζοτανε αρκετες τσοντες μεσα σε αυτα με τον κοσμο να κοιταει :grin:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ωραια ηταν η βουδαπεστη! Φοβερο το γκουλας.. μανιταροσουπα μεσα σε καρβελι ψωμι... ζεστο κρασακι.. μπιριτσες dreher στο szimpla kert... ωραιο κ το καστρο κι η τσιταντελα και η γκρουπαμα αρινα... ωραιο ταξιδακι...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εδώ πάλι ο ίδιος ινδοπακης.Ο μέσος Έλληνας και μόνο που θα τον κοίταζε αυτό το μουνί με τις ματάρες της,θα'χε χύσει πάνω του :cheesy:

Παίζει να σαι χειρότερος από αυτόν :confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Εδώ πάλι ο ίδιος ινδοπακης.Ο μέσος Έλληνας και μόνο που θα τον κοίταζε αυτό το μουνί με τις ματάρες της,θα'χε χύσει πάνω του :cheesy:

Παίζει να σαι χειρότερος από αυτόν :confused:

σε εμφάνιση χειρότερος κάπως δύσκολο...
σε φράγγα να,ι ο άλλος έιναι τουλάχιστον στην ουγγαρία από την ινδία ο δικός μας έμεινε στο Μπραχάμι
αλλά σιγά την γκόμενα , τους βύζους είδες και τα μάτια, μια μπουχέσα είναι, φαίνεται όταν περπατά στο δρόμο + είναι πουρή έχει ρυτίδες + της αρέσει αράπικη μαλαπέρδα
και δε μοιάζει με ουγγαρέζα, οι ωραίες εκεί είναι όλες προς το καλτακεξ γυφτέξ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Μονο εγω δεν βλεπω δλδ οτι τη γαμησε?
Απο που προκυπτει οτι την πηδηξε?

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Συναγωνιστες θα δωσω και εγω τα φωτα μου...

Για sex η μασαζ (πιπα included)
το καλυτερο site ειναι αυτο:

Οι φωτο ειναι αληθινες στο 95% των περιπτωσεων. Εχω πετυχει απο μετριες φασεις ... μεχρι μουνια απο τσοντα.

Γαματε και μη μασατε...!

DarkMatter94

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
179
Πόντοι
1

Οι φωτο ειναι αληθινες στο 95% των περιπτωσεων. Εχω πετυχει απο μετριες φασεις ... μεχρι μουνια απο τσοντα.

Γαματε και μη μασατε...!
Αγγλικά γνωρίζουν; Πως επικοινωνείς με τις συγκεκριμένες κορασίδες; Από οτι είδα, δεν δέχονται μηνύματα....

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Αγγλικά γνωρίζουν; Πως επικοινωνείς με τις συγκεκριμένες κορασίδες; Από οτι είδα, δεν δέχονται μηνύματα....
Λιγα αγγλικα ...

Ρωτας τιμη... και κανονιζεις ωρα.
Σου στελνει διευθυνση και πας στο χωρο της.

Γενικως οι Ουγροι τις εχουν εκπαιδευσει και δεν κανουν μαλακιες ... ακομα και στο απλο μασαζ σε τελιωνει με πιπα-ακα.

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360

Γαματε και μη μασατε...!
Και από τιμές τι παίζει φίλε ηδονομάχε για τις συγκεκριμένες;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Και από τιμές τι παίζει φίλε ηδονομάχε για τις συγκεκριμένες;
Τιμές πριν απο Covid
20000 με 25000 HUF την ώρα για sex
55-70 EUR με σήμερινη ισοτιμία
40-45 για full naked μασάζ - τελείωμα με πίπα

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Γεια σας
Θα πάω στην Βουδαπέστη σε λίγες μέρες. Δεν είναι πρώτη φορά που θα πάω.
Είναι κάποιος μέλος πάνω να μας πει πως έχουνε τα πράγματα με την πανδημία.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Θα γράψω σε κάποια στιγμή αναλυτικά για ολα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
@Esitopes πήγες;

Ταξίδι στη Βουδαπέστη. Κανόνισα ένα μωρό από εδώ Rosszlanyok.hu - országos szexpartner & masszázs kereső 21 χρονών, 180 ύψος, μακριά μαλλιά, πραγματικά όταν την είδα μπροστά μου έπαθα πλάκα. Μασάζ, σεξ, πίπα, και μπάνιο μαζί. Ήρθε στο ξενοδοχείο. Για 1,5 ώρα ζήτησε 20 και της έδωσα 25 (χιλιάδες)
Μου είπε πως θα κατέβαζε την αγγελία της και θα συνέχιζε πριβέ (έχω τηλ και ινσταγκραμ) διότι έχει άλλες ασχολίες καθώς και προσωπική ζωή. Μόλις είδα πως δεν υπάρχει πια
Επίσης πήγα incall σε άλλα 3
Σε ένα μόνο για μασάζ και φραπέ (ήταν τόσο δυνατό που μέρες μετά ακόμη πονάει η πλάτη μου) 15χιλιάδες
Σε ένα τρομερό μωρό για μασάζ και πίπα 20 χιλιάδες
Σε μία που αφού είχα γδυθεί εντελώς ξεπερνώντας το αρχικό σοκ του δεν ξέρω γρι αγγλικά και κάνω translate από το κινητό, μόλις σήκωσε χέρι να βγάλει μπλούζα είδα τις τρίχες στη μασχάλη, έκανα το πιο γρήγορο ντύσιμο της ζωής μου και δρόμο

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
@Esitopes πήγες;

Ταξίδι στη Βουδαπέστη. Κανόνισα ένα μωρό από εδώ Rosszlanyok.hu - országos szexpartner & masszázs kereső 21 χρονών, 180 ύψος, μακριά μαλλιά, πραγματικά όταν την είδα μπροστά μου έπαθα πλάκα. Μασάζ, σεξ, πίπα, και μπάνιο μαζί. Ήρθε στο ξενοδοχείο. Για 1,5 ώρα ζήτησε 20 και της έδωσα 25 (χιλιάδες)
Μου είπε πως θα κατέβαζε την αγγελία της και θα συνέχιζε πριβέ (έχω τηλ και ινσταγκραμ) διότι έχει άλλες ασχολίες καθώς και προσωπική ζωή. Μόλις είδα πως δεν υπάρχει πια
Επίσης πήγα incall σε άλλα 3
Σε ένα μόνο για μασάζ και φραπέ (ήταν τόσο δυνατό που μέρες μετά ακόμη πονάει η πλάτη μου) 15χιλιάδες
Σε ένα τρομερό μωρό για μασάζ και πίπα 20 χιλιάδες
Σε μία που αφού είχα γδυθεί εντελώς ξεπερνώντας το αρχικό σοκ του δεν ξέρω γρι αγγλικά και κάνω translate από το κινητό, μόλις σήκωσε χέρι να βγάλει μπλούζα είδα τις τρίχες στη μασχάλη, έκανα το πιο γρήγορο ντύσιμο της ζωής μου και δρόμο

Ελπιζω να πηγες στα ιστορικά λουτρά Széchenyi Baths.
Ειναι εμπειρία που αξίζει. Ειδικά χειμώνα που κάνει διαολεμένο κρύο να περπατάς από τη μια εξωτερική πισίνα στην άλλη με διαφορετική θερμοκρασία νερού. Και να μπαίνεις και στον τεχνητό χειμαρρο να στροβιλιστείς λίγο.
Και με όλα τα ζευγαράκια να χαμουρεύονται μεσα στο ζεστό νερό.
Πραγματικά επαγγελματικό μασάζ αν επιλέξεις να πάρεις. Να διευκρινίσω, δεν εχει μασαζ με φραπέ εκεί, το μερος ειναι 100% legit.
Οποιος πάει Βουδαπέστη να δοκιμάσει.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom