Νέα

Επιμήκυνση πέους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαββαςfirsttime
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
ισχύει.
επιπλέον με την αύξηση του λιπώδους ιστού στη βουβωνική περιοχή "κρύβεται¨ ένα επιπλέον μέρος του πέους με αποτέλεσμα μείωση του ωφέλιμου μήκους.
μικροτσουτσουνεύεις δλδ :confused:
μα πως τα ξερετε τοσο αναλυτικα κυρ γιαννη μας, πως???
θαυμαζω τις γνωσεις και την εμπειρια σας ωρες ωρες :angel:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Like
349
Πόντοι
21
Γνωμη μου ειναι να μαθετε να γαματε καλυτερα. Οσο μεγαλο εργαλειο και να εχεις αν δεν μπορεις να κανεις την αλλη πλευρα να χυσει απλα στη σκεψη πως θα φαει κατι δικο σου, τοτε ολα ειναι ανουσια. Για να σας προλαβω τον εχω αρκετα μεγαλο και ικανοποιητικο ωστε να μην χρειαζομαι επιπλεον εκατοστα.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
φιλε γιατι να μεγαλωσεις το πουλι σου εφοσον ειναι θεμα στις γυναικες , εγω ψαχνω να το μικρυνω γιατι δεν μπορω να γαμαω κολαρακια.Ειμαι κωλακιας ο Κουλουρας!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
μα πως τα ξερετε τοσο αναλυτικα κυρ γιαννη μας, πως???
θαυμαζω τις γνωσεις και την εμπειρια σας ωρες ωρες :angel:
τίποτα...
(100 € στην έξοδο)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φιλε γιατι να μεγαλωσεις το πουλι σου εφοσον ειναι θεμα στις γυναικες , εγω ψαχνω να το μικρυνω γιατι δεν μπορω να γαμαω κολαρακια.Ειμαι κωλακιας ο Κουλουρας!
τύπε είσαι σε λάθος σάη :confused:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
ισχύει.
επιπλέον με την αύξηση του λιπώδους ιστού στη βουβωνική περιοχή "κρύβεται¨ ένα επιπλέον μέρος του πέους με αποτέλεσμα μείωση του ωφέλιμου μήκους.
μικροτσουτσουνεύεις δλδ :confused:
Σωστα. Το σωματικο λιπος ειναι o εχθρος μας.

Προκαλει αυξημενα επιπεδα οιστρογονων στο αντρικο σωμα και πυροδοτει την αρωματαση (διαδικασια μετατροπης της τεστοστερονης σε οιστρογονα).

Ως συνεπεια μικραινει το πεος, συρρικνωνονται οι ορχεις και μειωνεται η ποσοτητα και η ποιοτητα του σπερματος.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
ομοίως ποταπό. δεν πιάνει...
(το 100αρι μην ξεχάσεις)
κυρ γιαννη μας το 100αρι δεν το ξεχασατε βλεπω παντως, απο το προηγουμενο προφιλ (john100) και σας κυνηγαει παντου.
αυτοκαρφωνεστε κυρ γιαννη μας...
αυ το καρ φω νε στε.
με συγχωρειτε τωρα ομως, γιατι ηρθε το προσωπικο μου τρολεϊ, με το οποιο παω στο προσωρινο μου σπιτι.
τοκ λεϊτερ μεϊμπι :angel:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
κυρ γιαννη μας το 100αρι δεν το ξεχασατε βλεπω παντως, απο το προηγουμενο προφιλ (john100) και σας κυνηγαει παντου.
αυτοκαρφωνεστε κυρ γιαννη μας...
αυ το καρ φω νε στε.
με συγχωρειτε τωρα ομως, γιατι ηρθε το προσωπικο μου τρολεϊ, με το οποιο παω στο προσωρινο μου σπιτι.
τοκ λεϊτερ μεϊμπι :angel:
οι συνειρμοί σου εγχειρίδιο ψυχιατρικής :dunno::sopase:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom